Ben Bu Adamla Ne Yapacağım...

uzgunmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
48
0
36
Ankara
Arkadaşlar merhaba. Sevgilimle 1 yıldan uzun süreli bir ilişkimiz vardı. Dün ciddi bir kavga ettik. Şehir dışından, yoldan gelecekti. Çok uzun yol değildi ama, 1-2 saat... Gelene kadar bana bir kere bile "akşam görüşelim" demedi. Ben de sanırım çok yorgun, bir de yol yorgunluğuyla beni akşam eve bırakmakla uğraşmasın diye teklif edemedim. Onun gelmesine yakın vakitte, biraz hava almak için dışarı çıktım. Ve sevgilim bunu duyunca resmen ağzına geleni saydı. "Sen beni önemsemiyorsun, dışarı çıkmak benden daha değerli" gibi laflar söyledi. Onun yorgun olduğunu düşünüp teklif edemediğimi ondan böyle bir teklif beklediğimi söyledim. Ve artık uzatmamak için "Seni çok özledim. Yanına geleyim" dedim. Ama istemedi. Uzattıkça uzattı.

Sürekli dışarı çıkmamdan rahatsız oluyormuş. Yaz tatilimde eve kapanmak istemiyorum. Onsuz plaja gitsem, ya da arkadaşlarımla çıksam kıskanmasını anlayacağım. Ben çıkınca sadece annemle bir çay içip dönüyorum. O benle buluşmak istediğinde onu reddetsem, kıskanmasını yine anlayacağım. Ama öyle birşey de yok.

Bana dünyanın lafını söyledi. Evlendiğimizde evde durmamamdan korktuğunu söyledi. Bu cümlesi bana çok ağır geldi. İş yerine yakın bir cafede akşamları onu bekliyordum genelde, o işten çıkınca oraya geliyordu. Bunun bile lafını etti. "Artık senle görüşmek rutin haline geldi. Heyecan vermiyor. Ne zaman görüşmek istesem seni buluyorum nasılsa." gibi çok ağır laflar söyledi. Ben de artık dayanamayıp, ayrılmak istedim. "Sen bilirsin" dedi ve bitti. 1 gündür konuşmuyoruz. Neden, neden diye kendime soruyorum sürekli. Ben bu adamı sevmekten başka hiçbir şey yapmadım çünkü... Ne yapacağım ben bu adamla...

Son düzenleme:
zaten şu an kimse benim kadar yalnız olamaz...

bi söz varya.. yanlızlık paylaşılma.. paylaşılsa yanlızlık olmaz die..

sevgilin hoş olmayan şeyler söylemiş.. bunları duydugun halde onun yanında olamazsın..
onun gözünde gurursuz olursun gibime geliyor..
degerğini korumak için uzak durman lazım..
zaman herşeye ilaç..
ilerde belki bi daha başlarsınız bellimi olur..
acı hiçbi zaman ilk günkü olmaz.. öyle olsa insan yaşayamaz herhalde..
kendini dinle.. sesini dinle.. nblm git denizi dinle.. (bnm favorilerim)

Son düzenleme:
Bu kadar kıskanç bir insanla ileride özellikle evlilik hayatında çok sorun yaşarsınız diye düşünüyorum. Sizin yaptığınız gayet normal bir şey. Dışarı çıkıp dolaşmak, arkadaşlarınızla buluşmak, annenizle çay içmek nefes almak kadar norma şeyler. Bunlara hangi akla hizmet karşı çıkabilir, izin vermeyebilir gerçekten anlamadım.

Bunun yanında sizin onun yorgun olabileceğini düşünmeniz gayet doğal bir durum. Ben erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyim, dün geldi ve ben aradım sadece. Çok özlemiştim artık ağlıyordum düşünün yine de buluşalım gibi bir talepte bulunmadım 4 saatlik bir yoldan gelmiş olsa bile. Kesinlikle size kızacağı, kıskanacağı bir durum yok ortada. Evlendikten sonra nasıl tepkiler verir acaba bunu da düşünün. Evde durmayacağınızdan korkuyormuş, hey Allahım! Durmayacaksınız tabi canınız gezmek dolaşmak istiyorsa dolaşacaksınız. Anneniz babanız sizi eve hapsetmezken sevgilinizin bunu istemesi abes kaçmış.

Ayrılma talebinizde gayet yerinde olmuş. Şahsen kim olsa dayanamaz bu baskıya diye düşünüyorum. Size "Sen bilirsin." diyerek zaten o da bazı duygularını ortaya açık bir şekilde koymuş. Çok sevdiğinizi ve kalbinizden silip atmanızın zor olduğunu anlıyorum fakat lütfen kendinizi yıpratmayın. Böyle bir insanla evlilik çok zor. Önce size sonra kendine güvensizlik yaşıyor sanırım ve "güven" ilişkilerin temelidir.

Sağlıcakla kalın...

canım ağır şeyler söylemiş sana, muhtemelen de kızgınlıkla söylemiştir; çünkü seni sevmediğini düşünmüyorum. bence tekrar barışırsınz; ama bu süreçte sıkıntı yaşadığın şeylerin düzelmesi için elinden geleni yapmalısın. yani sana barışmak için bir adım atarsa, mutlaka sıkıntı yaşadığın konularda ortak bir karara vardırmaya çalış. üzülme, sıkma canını, bence siz barışacaksınız; ama bu durumları düzelt mutlaka...

sağolun arkadaşlar. tavsiyeleriniz için, moral verici sözleriniz için... gerçekten çok kıskanç. ona güvensizlik verecek hiçbirşey yapmadığım halde... az önce sitemli bir mesaj attı. huzurlu musun şimdi diye. cevap veremedim bile. hala beni suçlu görüyor belli...

Off off ne zor bu erkeklerle anlaşmak!
Cevap ver. İçinden ne geliyorsa yaz. Sen beni çok kısıtlıyorsun, aşırı kıskançsın byle bir ilişkiye devam edemem yaz. Özgürlüğümü alıyorsun elimden, dostça ayrılalım yaz. Bir şeyler yaz ki kırgın ayrılmayın. Kırıcı olma yazdıklarında.

bence erkek arkadaşınız ayrılmak için yalandan kavga çıkartmışa benziyor...

dışarda gezmenize kızması sadece bir bahane...

ayrılmaya ortam hazırlamış...

"Artık senle görüşmek rutin haline geldi. Heyecan vermiyor. Ne zaman görüşmek istesem seni buluyorum nasılsa."

şu cümle her şeyi belli ediyor zaten...

Son düzenleme:
yanlız bırak bi süre üstüne gitme geri dönecektir mutlaka

böyle lafları söylemiş adama 5 dk nı bile verme bence bir daha, senin 5 dkn bile çok değerli, onunla zaman kaybetmeye değmez bile, evet üzüleceksin,incineceksin ama o tekrar görüşmek isterde geriye dönersen esas o zaman daha da çok üzüleceksin..canı istediğinde hadi hop görüşelim heyecan bittiğinde güle güle iyiymiş

maalesef sinirlendiğinde ne söylediğini bilmeyen biri. huyu böyle. söyleyip söyleyip sonra pişman olanlardan.

bu surunmekten hoslanan turdenncozum basit ozlet kendini dusme uzerineeve kendi yapacaklarindan asla taviz verme..

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. erkek arkadaşımla oturup konuştuk. özür diledi. şu an devam ediyoruz. bakalım ne olacak gelecekte...

maalesef sinirlendiğinde ne söylediğini bilmeyen biri. huyu böyle. söyleyip söyleyip sonra pişman olanlardan.

Bugün söyleyip söyleyip pişman olur, yarın dövüp dövüp pişman olur. Ama onun pişmanlığı ne ruhundaki acıyı ne de bedeninkeyi yarayı geçirmeye yetmez...
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. erkek arkadaşımla oturup konuştuk. özür diledi. şu an devam ediyoruz. bakalım ne olacak gelecekte...

zaten artık eskisinden çok daha az buluşmaya karar verdim. üstüne de çok fazla düşmeyeyim dediğiniz gibi. çok sağolun.

Ben hala erkek arkadaşının yuva kurulacak biri olmadığı kanaatindeyim... Vaktini boşa harcadığını düşünüyorum. Ama tabi yine senin kararın... İlk hatasında kapı dışarı et bence. Çok da güvenip üzülme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…