- Konu Sahibi uzgunmelek
-
fena olmuş:S
canım biraz yanlız kalın bence.. o kendini sende kendini dinle..
zaten şu an kimse benim kadar yalnız olamaz...
sağolun arkadaşlar. tavsiyeleriniz için, moral verici sözleriniz için... gerçekten çok kıskanç. ona güvensizlik verecek hiçbirşey yapmadığım halde... az önce sitemli bir mesaj attı. huzurlu musun şimdi diye. cevap veremedim bile. hala beni suçlu görüyor belli...
böyle lafları söylemiş adama 5 dk nı bile verme bence bir daha, senin 5 dkn bile çok değerli, onunla zaman kaybetmeye değmez bile, evet üzüleceksin,incineceksin ama o tekrar görüşmek isterde geriye dönersen esas o zaman daha da çok üzüleceksin..canı istediğinde hadi hop görüşelim heyecan bittiğinde güle güle iyiymiş
bu surunmekten hoslanan turdenncozum basit ozlet kendini dusme uzerinee ve kendi yapacaklarindan asla taviz verme..
maalesef sinirlendiğinde ne söylediğini bilmeyen biri. huyu böyle. söyleyip söyleyip sonra pişman olanlardan.
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. erkek arkadaşımla oturup konuştuk. özür diledi. şu an devam ediyoruz. bakalım ne olacak gelecekte...
zaten artık eskisinden çok daha az buluşmaya karar verdim. üstüne de çok fazla düşmeyeyim dediğiniz gibi. çok sağolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?