üzülme bu kadar su akar yolunu bulur bence sorun eşinde ne hissettiğini ona anlatmaya çalış belki o da sen onlarla görüşmeyince daha mutlusun diye düşünüp oralı olmuyodur
tartışmanızın sebebi nedir.benim konularınızdan haberim yokta
yahu ne güzel işde konumasın sormasın. eşin baskı yapsa kaynanan eşini doldursa dahamı iyi.
sanırım seni üzen şey umarsanmıyor olman. sende kendine uğraş bul. bebeğşn kaç yaşında. eşin aşağıya inince müzik aç. balkına çık kızını sesli sev. onlarsızda mutlu olacağını göster.
o öyle gitmez üzülerek söylüyorum ama mutlaka bi yerde sökük verir kopar..
Ama usulca sessizce ama sesler yükselir bilemem..
Fırtına öncesi sessizlik sizin kii..
İpleri koparmayın derim nezdimce haddim olmadan söylüyorum ama..
Mesafeli olun ama tamamen ipleri koparmayın..
böyle durumlarda erkek birey (eş) ne kadar olsa kötüde olsa anneyi tutuyor..
Birde anladığım kadarıyla altlı üstlü oturuyosunuz vahim..
Seviyeli olun sık gitmeyin ama hal hatır soracak kadar mesafe bırakın derim..
İlla bayram geliyo istesekde istemesekte gidicez bi şekilde..
Eşinizin sessiz kalması aranızda kalmakdan bıkmıştır..
Çünki benim eşim en son sessiz kaldığında ben 2 hafta babamın evinde kalmıştım..
Eşin orta yolu bulması lasım..
Örnek vericem kendimden..
Bende kaynanamın yanına gitmek istemiyorum çünki yanımdayken tahammul edemiyorum kii birde görmeye gidim.. (kaynanam bizimle kalıyor dönenceli olarak 3 eltiyiz bilmeyen arkadaşlarıma söylim)
Mesela şuan aletimde ve ben görmeye gidicem bayramda..
Mecburum..
Geçen gün gitmek zorunda kaldım..
Eşim saolsun hep orta yolu bulmaya çabalıyor zavallım..
Ben öğlen uğrim anneme geçim hesabı yapıyordum..
Eşim dediki önce anne git dönüşte uğra hava kararmış olur fazla oturma fırsatın olmaz kolay kaçarsın dedi..
Bunu bana diyen eşim mesela..
Eşler orta yolu bulmalı kaçarı uçarı yok..
Sessiz kalması aleyhinize..
allah yardımcın olsun.benım kaynanayı tarıf ettın sankı,ama ben artık cnm ısterse konusuyorum,sebebı de bebegıme terlemıs bu pıs kokuyor kaka yapmıs odayı kokutmasın.yıka bunı falan demesı son damla oldu tasıran.gıtmedım bısure cocuguda goturmedım.eltımden de haber saldım sevmek ısteyen asagı ınsın eger pıssede sevmesın dedım zorumuz yok.dısarda gordu benı guya esımden guc alıyor.cocugu bana gostermıcekmıssın dedı ama nasıl bagırıyor.bemde dedım neden gosterecekmısım tıksınıyosun gırdım ıcerı.sevmesemde olur demıs esıme.geldı esım haklısın ne dersen de dedı.ama gene vıcdanım elvermedı seslenınce verdım.o zamandan berı sesını cıkaramıyor.bırdaha yaparsa olacakları o dusunsun...aynı senınkı gıbı esomle konusur ne benı ne torununu sorar o kadar.hıc zorumada gıtmıyo.sende cek kendını.ama olanları bıswkılde esının gormesını sagla.varya saygıda kusur etmemeye calıstım dort yıldır ama zorla cadı gelın yapacaklar ınsanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?