Ben bu aileyi delirtmeden bana huzur muzur yok ...

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
4 yıllık evliyim artık yeter bıktım Hakkı'mda konuştukları o ailenin ..
hayatım boyunca küfür etmemiş kadınım ediyorum artık ya..

Düşünsenize görümcemin kocası benim hakkımda konuşuyor dedikodumu eltime yapıyor eltimde gelip bize söyledi.
Eşimde aradı onu küfretti senin haddine mi karımın ve ailesinin hakkında konuşmak dedi..
O günden sonra enişte olan öküz bizi konuşturmadı (aman cokta dert)..
Ben yurtdısındayım almış başını gidiyor benim dedikodum..
Benden yanıyorlar kaynnm nerde otursa benim dedikodumu yapıyor..
Anında o kişiler bana söylüyorlar..
Bak hayat kaynanana dikkat et senin hakkında böyle böyle dedi..
Görümceler kaynnmı doldururlar hep zaten ..
Kızlar son 1 hafta kaldı Türkiye'ye gitmeme öyle şeyler yapacamki ordakilerin hepsinin agızlarının payını verecem..
Delirtecem onları iyi gelin yaramıyor ..
Ya herro ye merro görelim ..

Canım sen de Bence hiç birşey yapma esin onları ikaz etsin senin hakkında konuşup durmasınlar ayrica butuuuuunnn kaynanalar (istisnalar hariç) hep gelin ayırır hep dedikodu yaparlar boşver. Zaten büyükçe bir stresin var bi de onları stres etme bence... Allahım hayirlisindan nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evladın olur .

Sana ancak şunu önerebilirim.
'' bizde kvde küsüs be arkamızdan hep konuşur butun sülaleye bazen benım sülaleme bile konuşur :))
Ne zaman biri arayıp kv sana böle böle dedi derse. Amnn napım konuşsun bakalım deyip kapatırım.
Moral bozmaya ne gerek var ki .s
Bir süre sonra insanlarda bıkıyor zaten onun dedıkodusundan bana söyleme gereği bile duymuyorlar. Neden çünkü umursamıyorum. Sende öyle yapabılırsın. Birisi kayınvalidenle ilgili konu açtğında amann boşver duymak ıstemıyorum deyip geçiştir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…