Ben bu aileyi delirtmeden bana huzur muzur yok ...

Burda çok sık yapılıyor. Adam yazılmıyorda ada'm yazılıyor. Canım yazılmıyor da can'ım yazılıyor. Türkçe de böyle birşey yok diye biliyorum çok entresan geldi..
Telefondan yazıyorsa sözlük otomatik düzeltiyor, hakkımda da öyle adam da öyle canım da öyle. Mesela şimdi de ayırdı da ben düzelttim.

Ahahaa yok kiz. Sanirim bazi markalarda var bu. Benimki samsung. Samsunglarin hicbirinde oyle bir ozellik gormedim ben.
Benimde asus türkçesi kıt galiba neyse yıllar sonra elimde sıfır telefon olmuş kıymetini bileyim sonra alınır akilli degilmiyim diye bozulur falan mazallah

bunları eşine söyle eşin ağızlarının payını versin yoksa eşin bişey demezse daha çok yaparlar

Pek populersiniz aile ici demek gizli bir hayranlik olabilirmii... daha iyi konulari yoksaa en iyisi cekistirmek degilmi?birr kul hakkima giriyorlar kulaginiza geliyor helallik.almalari.sart,ikii asla susturamazsiniz bazi insanlari birileri hep sizi konusur ustelik sucunuzda yoktur bu isi dahada garip hale.getirir ucc haddine dusmemis kimse kimsenin ailesi yasantisi tip vs akliniza ne gelirse dile dolayamaz dortt ve soyledikleri vasiflar davranislar sizde yoksa iftiraya girer ve iftira varsa eminseniz bundan Allah cc askina suan yazamiyorum burada ama internetten acin bakin Nur suresi 11 ayette ne diyor iftira icin ,iciniz rahatlar helallik alacaklar sizden bunu hatirlatin kotu konusmayin ofkeyle hareket etmeyin cok zordur ama sabredin gercekten cunku siz ona onlar size kavga cikar hakliyken haksiz duruma dusme.olasiliginiz var hem esinizde biliyor gercegi o muhatap olsun bu yeter bence

Can diye biri varsa Can'ım. Ada diye biri vasa Ada'm diye yazilir herhalde

telefondan yazınca bi de hırsla ne yazdığına dikkat etmeden hızlı hızlı yazınca "can"ı ve "hak"ı ve bunun gibi isimleri özel isim olarak algılıyor kesme işareti ile ayırıyor çook akıllı telefonlarımız..

İyi de görümcenin kocası nasıl eltinle dedikodunu yapıyor anlamadım bir erkek bir kadınla nasıl dedikodu yapar ki ve bir erkek bir kadının ne gibi bir dedikosunu yapabilir hani görümce elti deseniz anlarım kıskanıyordur falan ne demişler yani ayrıca zaten yurtdışındasınız sizi etkileyen bir şey yok kavga çıkarmak sizi suçlu kılar mesafe koyun tamam

Canım bence sen kimseyi duyma hayatına odaklan tüp bebek tedavine başla denas14_ türkçe ogretmenisin sanırım kız derdini yazmış sana mi kaldı millete yazim kurallarını öğretmek eğer birsey yapmak istiyorsan benim yerime MEB gidip el yazını kaldırmaları için bir dilekçe verir misin oğlum için

Neden beni alıntılayıp yazmıyorsunuz?
Ben birşey demedim ki ilk sayfaya bakarsanız cahilliğime verin böyle birşey var mı diye sordum. Arkadaşlarımızdan birkaçıda hayır akıllı telefonlarda böyle dedi. Sonra kendi aralarında konuşmaya devam ettiğinden konu uzadı.
Bu sizi niye böyle rahatsız etti anlamadım ama üslubunuz yanlış. Ben kimseye had bildirmeye çalışmıcak kadar hadbilirim merak etmeyin.

Konu sahibi hic kendini yipratmaya degmez. Onla bunla kavga edip sinirlerini bozma. Hep diyorum yurtdisinda yasayan milletimiz asla sosyal olmaz, gezmez, aktivitelere katilmaz, parasina kiyip bir cay kahve icmez. Varsa yoksa dedikodu kiskanclik, kavga, o ne almis bende aynisini alicam... Kafalari kültüre geziye sinemaya, insani mutlu eden kaliteli seylere asla basmaz. Mali mülkü bile digerine hava olsun diye yapar. Ben acikcasi hic kendi milletimin insaniyla görüsmüyorum buralarda. Selam veriyorsun bin tane soru. Özel hayat mahremiyet yok ayni böyle kadinli erkekli oturmalarda bile herkes herseyi bilsin ögrensin. Ertesi gün de hemen digerlerine yetistirsin. Yani vardir tabi aralarinda üc bes tane kendi halinde terbiyeli saygili olan ama inanin hic denk gelmedi bana.

Biri nolur gel cok kisi olsun tencere tanitimi yapacak arkadaslar dediler. Tamam gelirim nolucak hem özledim biraz Türk yemekleri yerim dedim. Akliniz almaz 20-30 sene önceki gibi sanki artik herkes herseyi bulup alamiyormus gibi kadin acti tencereleri sergiliyor. Ben de saf saf yazik kadina bu kadar tasimis etmis dünya para kim alirki dedim icimden. Gözlerime inanamadim acik artirma gibi siraya girip niye böyle pahali demeden kapistilar. Beni cagiran arkadas, hepsinin evinde tencere tavasi var birbirlerine hava olsun diye set set aliyorlar, bogazlarindan kisip her ay kocalarindan gizli gizli ödeyecekler dedi. Almayanin hemen ertesi gün dedikodusunu yapiyorlarmis. Yani hangi birini anlatsam buralarda tuhaf ötesi bir topluluguz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…