- Konu Sahibi Nickimnick
-
Senin model ne kocam beni evlilik hediyesi diye kandırdı mi yoksamAynen canim bizimki yeterince akıllı degilmis.
Son cümle ne demek? Herro merro?
Telefondan yazıyorsa sözlük otomatik düzeltiyor, hakkımda da öyle adam da öyle canım da öyle. Mesela şimdi de ayırdı da ben düzelttim.Burda çok sık yapılıyor. Adam yazılmıyorda ada'm yazılıyor. Canım yazılmıyor da can'ım yazılıyor. Türkçe de böyle birşey yok diye biliyorum çok entresan geldi..
Ahahaa yok kiz. Sanirim bazi markalarda var bu. Benimki samsung. Samsunglarin hicbirinde oyle bir ozellik gormedim ben.Senin model ne kocam beni evlilik hediyesi diye kandırdı mi yoksam
Aaa oyle mi? Sizin tel. marka ne? Merak ettim.Telefondan yazıyorsa sözlük otomatik düzeltiyor, hakkımda da öyle adam da öyle canım da öyle. Mesela şimdi de ayırdı da ben düzelttim.
Benimde asus türkçesi kıt galibaAhahaa yok kiz. Sanirim bazi markalarda var bu. Benimki samsung. Samsunglarin hicbirinde oyle bir ozellik gormedim ben.
Evet öyleymiş başka arkadaşlarda cevapladı. Sormaz olaydım konuyu fena dağıttımTelefondan yazıyorsa sözlük otomatik düzeltiyor, hakkımda da öyle adam da öyle canım da öyle. Mesela şimdi de ayırdı da ben düzelttim.
bunları eşine söyle eşin ağızlarının payını versin yoksa eşin bişey demezse daha çok yaparlar4 yıllık evliyim artık yeter bıktım Hakkı'mda konuştukları o ailenin ..
hayatım boyunca küfür etmemiş kadınım ediyorum artık ya..
Düşünsenize görümcemin kocası benim hakkımda konuşuyor dedikodumu eltime yapıyor eltimde gelip bize söyledi.
Eşimde aradı onu küfretti senin haddine mi karımın ve ailesinin hakkında konuşmak dedi..
O günden sonra enişte olan öküz bizi konuşturmadı (aman cokta dert)..
Ben yurtdısındayım almış başını gidiyor benim dedikodum..
Benden yanıyorlar kaynnm nerde otursa benim dedikodumu yapıyor..
Anında o kişiler bana söylüyorlar..
Bak hayat kaynanana dikkat et senin hakkında böyle böyle dedi..
Görümceler kaynnmı doldururlar hep zaten ..
Kızlar son 1 hafta kaldı Türkiye'ye gitmeme öyle şeyler yapacamki ordakilerin hepsinin agızlarının payını verecem..
Delirtecem onları iyi gelin yaramıyor ..
Ya herro ye merro görelim ..
Pek populersiniz aile ici demek gizli bir hayranlik olabilirmii... daha iyi konulari yoksaa en iyisi cekistirmek degilmi?birr kul hakkima giriyorlar kulaginiza geliyor helallik.almalari.sart,ikii asla susturamazsiniz bazi insanlari birileri hep sizi konusur ustelik sucunuzda yoktur bu isi dahada garip hale.getirir ucc haddine dusmemis kimse kimsenin ailesi yasantisi tip vs akliniza ne gelirse dile dolayamaz dortt ve soyledikleri vasiflar davranislar sizde yoksa iftiraya girer ve iftira varsa eminseniz bundan Allah cc askina suan yazamiyorum burada ama internetten acin bakin Nur suresi 11 ayette ne diyor iftira icin ,iciniz rahatlar helallik alacaklar sizden bunu hatirlatin kotu konusmayin ofkeyle hareket etmeyin cok zordur ama sabredin gercekten cunku siz ona onlar size kavga cikar hakliyken haksiz duruma dusme.olasiliginiz var hem esinizde biliyor gercegi o muhatap olsun bu yeter bence4 yıllık evliyim artık yeter bıktım Hakkı'mda konuştukları o ailenin ..
hayatım boyunca küfür etmemiş kadınım ediyorum artık ya..
Düşünsenize görümcemin kocası benim hakkımda konuşuyor dedikodumu eltime yapıyor eltimde gelip bize söyledi.
Eşimde aradı onu küfretti senin haddine mi karımın ve ailesinin hakkında konuşmak dedi..
O günden sonra enişte olan öküz bizi konuşturmadı (aman cokta dert)..
Ben yurtdısındayım almış başını gidiyor benim dedikodum..
Benden yanıyorlar kaynnm nerde otursa benim dedikodumu yapıyor..
Anında o kişiler bana söylüyorlar..
Bak hayat kaynanana dikkat et senin hakkında böyle böyle dedi..
Görümceler kaynnmı doldururlar hep zaten ..
Kızlar son 1 hafta kaldı Türkiye'ye gitmeme öyle şeyler yapacamki ordakilerin hepsinin agızlarının payını verecem..
Delirtecem onları iyi gelin yaramıyor ..
Ya herro ye merro görelim ..
Haksızlık etmeyin,aralarda çokça konuyla ilgili yorum da vardı ama6 sayfa boyunca kesme işareti muhabbeti okuduk bu günümüze şükür...
Can diye biri varsa Can'ım. Ada diye biri vasa Ada'm diye yazilir herhalde
iPhone 5 , güncelleme geldikten sonra böyle oldu.Aaa oyle mi? Sizin tel. marka ne? Merak ettim.
Neden beni alıntılayıp yazmıyorsunuz?Canım bence sen kimseyi duyma hayatına odaklan tüp bebek tedavine başla denas14_ türkçe ogretmenisin sanırım kız derdini yazmış sana mi kaldı millete yazim kurallarını öğretmek eğer birsey yapmak istiyorsan benim yerime MEB gidip el yazını kaldırmaları için bir dilekçe verir misin oğlum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?