Ben bu aileyi delirtmeden bana huzur muzur yok ...

Sorun k.v olsa neyse. Enişte niye dedikodu yapiyor? Enişte ile görümce akraba evliliği mi? Erkek dedikodu yapar mı yaww

Burda çok sık yapılıyor. Adam yazılmıyorda ada'm yazılıyor. Canım yazılmıyor da can'ım yazılıyor. Türkçe de böyle birşey yok diye biliyorum çok entresan geldi..

işte bunlar hep akıllı telefonları marifeti.sen canım yazıyorsun o Can'ım olarak algılıyor,konuyu açanda düzeltme yapmayınca işte konusu böyle telef olup gidiyor.

Dedikodunu yapıp ne diyorlarmış mesela? Somut örnekler verebilir misin? Bunların işi gücü yok da ev ev gezip seni mi çekiştiriyorlar bu kişilerin sana söyleyeceklerini bile bile hem de...

bence sen sana o lafları taşıyanla görüşme. istediiğni desin

işte bunlar hep akıllı telefonları marifeti.sen canım yazıyorsun o Can'ım olarak algılıyor,konuyu açanda düzeltme yapmayınca işte konusu böyle telef olup gidiyor.
Akilli telefonlar bu sekilde algilamaz ki. Kesme isareti koyabilen bi akilli telefon var mi ki Allah askina?

Konu çok ilginç noktalara gidiyor, arkadaş dilbilgisi yardımı istemedi konuya odaklansak?

Konu sahibi senin yerinde olsam hepsini karşıma alır, evet nedir benimle derdiniz? Arkamdan konuşacağınıza yüzüme söyleyin der ordan yardırırım ama seviyemi bozmadan

Akilli telefonlar bu sekilde algilamaz ki. Kesme isareti koyabilen bi akilli telefon var mi ki Allah askina?

iyi de onu özel isim olarak algılıyor zaten normal bir kelime olarak değil.insan ismi olarak.

bak kk da ki çok kuna da canım can'ım şeklinde yazılmıştır.hepsi de hata yapacak değil ya.

eşin senin arkanda zaten..boşver uzaktasın onlara ne halleri varsa görsünler..ağızlarına bant yapıştıramazsınki..sen edebinle terbiyenle cevap ver onlara...

iyi de onu özel isim olarak algılıyor zaten normal bir kelime olarak değil.insan ismi olarak.

bak kk da ki çok kuna da canım can'ım şeklinde yazılmıştır.hepsi de hata yapacak değil ya.
Valla simdi bir arkadas daha yazdi. Oluyor diye. Demekki sadece bazi marka telefonlarda oluyor. Iyiymis ya. Begendim.

Canım benimki neden yazmadi yoksa benimki yeterince akıllı değil mi

Şaka bi yana ayaklı gazeteleri bi sustur canım iyice canını sıkmasınlar gelince kavga değilde güzelce sor neden arkamdan konuşuyorsunuz diye

Aynen canim bizimki yeterince akıllı degilmis.

Son cümle ne demek? Herro merro?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…