- 30 Haziran 2012
- 3.948
- 2.544
- 133
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Dogrudur. Ben gormedim ama. Dogrusu sizin dediginiz sekildedir. Eger ki Can ve Ada isim degillerse.Burda çok sık yapılıyor. Adam yazılmıyorda ada'm yazılıyor. Canım yazılmıyor da can'ım yazılıyor. Türkçe de böyle birşey yok diye biliyorum çok entresan geldi..
Yok özel isim değil. Herif olan adamdan bahsederkenDogrudur. Ben gormedim ama. Dogrusu sizin dediginiz sekildedir. Eger ki Can ve Ada isim degillerse.
Burda çok sık yapılıyor. Adam yazılmıyorda ada'm yazılıyor. Canım yazılmıyor da can'ım yazılıyor. Türkçe de böyle birşey yok diye biliyorum çok entresan geldi..
Haklısınız evet doğru. Bilinçli yapılmamış olmasına sevindimişte bunlar hep akıllı telefonları marifeti.sen canım yazıyorsun o Can'ım olarak algılıyor,konuyu açanda düzeltme yapmayınca işte konusu böyle telef olup gidiyor.
Derdim demiyelim de merak diyelim. Konu sahibi de Hakkı'mda yazmış ya ordan aklıma geldiHeee. Bak akıllı telefondanmış.
Ben de rahatladım. Denas derdin benim de kafama takilmişti. Oh cevabi varmiş
Belki kocasının adı Hakkı. :)) Cepten yazıyordur cepten.Hakkımda kesme isaretiyle ayrilmaz ki
4 yıllık evliyim artık yeter bıktım Hakkı'mda konuştukları o ailenin ..
hayatım boyunca küfür etmemiş kadınım ediyorum artık ya..
Düşünsenize görümcemin kocası benim hakkımda konuşuyor dedikodumu eltime yapıyor eltimde gelip bize söyledi.
Eşimde aradı onu küfretti senin haddine mi karımın ve ailesinin hakkında konuşmak dedi..
O günden sonra enişte olan öküz bizi konuşturmadı (aman cokta dert)..
Ben yurtdısındayım almış başını gidiyor benim dedikodum..
Benden yanıyorlar kaynnm nerde otursa benim dedikodumu yapıyor..
Anında o kişiler bana söylüyorlar..
Bak hayat kaynanana dikkat et senin hakkında böyle böyle dedi..
Görümceler kaynnmı doldururlar hep zaten ..
Kızlar son 1 hafta kaldı Türkiye'ye gitmeme öyle şeyler yapacamki ordakilerin hepsinin agızlarının payını verecem..
Delirtecem onları iyi gelin yaramıyor ..
Ya herro ye merro görelim ..
Akilli telefonlar bu sekilde algilamaz ki. Kesme isareti koyabilen bi akilli telefon var mi ki Allah askina?işte bunlar hep akıllı telefonları marifeti.sen canım yazıyorsun o Can'ım olarak algılıyor,konuyu açanda düzeltme yapmayınca işte konusu böyle telef olup gidiyor.
Evet var. Bizimki benimki yapıyor ...Akilli telefonlar bu sekilde algilamaz ki. Kesme isareti koyabilen bi akilli telefon var mi ki Allah askina?
Akilli telefonlar bu sekilde algilamaz ki. Kesme isareti koyabilen bi akilli telefon var mi ki Allah askina?
Ilginç. Bende hic oyle birsey olmuyor. Gercekten varsa bunu algilayan bir telefon, guzelmis.Evet var. Bizimki benimki yapıyor ...
Ada'm Can'ım ( telefon yaptı)
Valla simdi bir arkadas daha yazdi. Oluyor diye. Demekki sadece bazi marka telefonlarda oluyor. Iyiymis ya. Begendim.iyi de onu özel isim olarak algılıyor zaten normal bir kelime olarak değil.insan ismi olarak.
bak kk da ki çok kuna da canım can'ım şeklinde yazılmıştır.hepsi de hata yapacak değil ya.
Aynen canim bizimki yeterince akıllı degilmis.Canım benimki neden yazmadi yoksa benimki yeterince akıllı değil mi
Şaka bi yana ayaklı gazeteleri bi sustur canım iyice canını sıkmasınlar gelince kavga değilde güzelce sor neden arkamdan konuşuyorsunuz diye
4 yıllık evliyim artık yeter bıktım Hakkı'mda konuştukları o ailenin ..
hayatım boyunca küfür etmemiş kadınım ediyorum artık ya..
Düşünsenize görümcemin kocası benim hakkımda konuşuyor dedikodumu eltime yapıyor eltimde gelip bize söyledi.
Eşimde aradı onu küfretti senin haddine mi karımın ve ailesinin hakkında konuşmak dedi..
O günden sonra enişte olan öküz bizi konuşturmadı (aman cokta dert)..
Ben yurtdısındayım almış başını gidiyor benim dedikodum..
Benden yanıyorlar kaynnm nerde otursa benim dedikodumu yapıyor..
Anında o kişiler bana söylüyorlar..
Bak hayat kaynanana dikkat et senin hakkında böyle böyle dedi..
Görümceler kaynnmı doldururlar hep zaten ..
Kızlar son 1 hafta kaldı Türkiye'ye gitmeme öyle şeyler yapacamki ordakilerin hepsinin agızlarının payını verecem..
Delirtecem onları iyi gelin yaramıyor ..
Ya herro ye merro görelim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?