- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
- 358
Eşim dünya iyisidir. Bi daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirim. Ama bu ailesi ! Ya nasıl insanlar düşünüyorum da beynim almıyor. Kafaya takma diyorum, böyle kabullen diyorum kendime ama olmuyor ! Bi gün saygısızlık etmedim hiçbirine. Erken doğum riskim vardı hastaneye gelip yarım saat kalıp gittiler. Sonra biri arayıp nasıl oldun demedi. Arkamdan o hastaneye kim bilir ne kadar para verdiler iki gün için. Ne gerek var başka daha uygun hastane mi yoktu demişler. Sanki kendileri ödüyor! 
Görümce desen gözü sürekli aldığım şeylerde. çalışan kadınlar sürekli kendine harcıyor diyorlar. Kadının çalışmasına karşı k.v ki kendisi üni mezunu ama beyni yanmış sonradan. Ama iş paraya gelince 3 kurusun hesabını yaparlar. Hasta ziyaretine bile eli boş gelirler.
Bebeğim doğacak bi gün bişeye ihtiyacın var mı demedi ler.
Benim 5 kuruslarina ihtiyacım yok ama insan düşünülmek istiyor. Offf çok içim sıkıldı. Bazen görgüsüz yobazlar diye yüzlerine bağırmak istiyorum. Ama eşim var ona kiyamiyorum

Görümce desen gözü sürekli aldığım şeylerde. çalışan kadınlar sürekli kendine harcıyor diyorlar. Kadının çalışmasına karşı k.v ki kendisi üni mezunu ama beyni yanmış sonradan. Ama iş paraya gelince 3 kurusun hesabını yaparlar. Hasta ziyaretine bile eli boş gelirler.

Bebeğim doğacak bi gün bişeye ihtiyacın var mı demedi ler.
Benim 5 kuruslarina ihtiyacım yok ama insan düşünülmek istiyor. Offf çok içim sıkıldı. Bazen görgüsüz yobazlar diye yüzlerine bağırmak istiyorum. Ama eşim var ona kiyamiyorum