Ben bu ara o kadar iyi değilim ki...

canim almanyada mi yasiyorsunuz?

suan isyerin ne durumda?
naptin? bi gelisme varmi?
Yok türkiyede yaşıyorum. Bu siteyi açtığım sırada doktora çalışmam için almanyadaydım orayada öylr yazmıştım. İşle ilgili gelişme yok beklemedeyim. İnceleme devam ediyor.

İnşallsh çok telekkür ederimm. Tabiki bende inanıyorum düzelecek ama böyle bazen birikip birikip patlıyor.

Oğlumda eşimde beni ağlarkrn görsün istemiyorum. Ağlamaktan niye bu kadar korktuğumuda bilmiyorum. Ama doğru biyerden patlamadı gerek içimde tuttukça büyüyor.

Rabbim sağlığınıza zeval vermesin gerisi hallolmıycak bişey değil
borç çok çok yüksek olabilir ama bukadar kendinizi bittim diye şartlamayın
bu dünya sadece mal mülk için değil ki
evet içinde bulunmayınca insan anlayamıyor ama işte sadece ufak bi destek .
rabbim yardımcınız olsun.
kendinizi koy vermeyin.

Teşekkür ederim aminn

Bazen bende yaşıyorum. Panik ayaklarım artıyor. Is ve çocuklar için ilaç kullanamıyorum. En iyi gelecek ne biliyor musun çıkıp ciğeri erin yanan kadar hatta Kusanagi kadar koşmak. Hergün yaparsan tüm sacmaliklardan kutulursun.

Depresyon gibi biseydesin ama su an, tam simdi kendini birakma cunku bir daha toparlayamazsin.
Hayat bu, parani da sevdiklerini de kaybedersin. Aci gercek bu. Ama hatirla ki seni de cok seven insanlar var. Ayni derecede onlar da seni kaybetmekten korkuyor ve sen onlara bu aciyi yasatmak istemezsin sanirim. Onlarin hatrina kendini toparla

hani böyle ''Ya şunu bi yapabilsem düzelicek herşey'' dediğiniz hiç bişey yokmu? Bi şeklin bi davranışın bi tutumun getireceği umutlu bir ihtimal?

hani böyle ''Ya şunu bi yapabilsem düzelicek herşey'' dediğiniz hiç bişey yokmu? Bi şeklin bi davranışın bi tutumun getireceği umutlu bir ihtimal?
zamanı geri çevirebilsem düzelecek ama:) bakalım beklemedeyim yapabileceğim her şeyi yaptım.

Allah yardımcınız olsun. umarım çözülür sorunlarınız.

Bazen hayat çok zorluyor.
Sürekli güçlü karakterinize ayak uydurmak bu zorlandığınız zamanlarda sizi içten içe yer.
O kadar da güçlü olmayın, ağlayın.
Ben bıktım güçlü olmak zorunda kalmaktan mesela, istemiyorum.
Bir level sonranız böyle olabilir, yüklenmeyin kendinize....
O susmak bilmeyen beyniniz sizi çok yorar...
Hemen sorunlar çözülür inşallah, beklemediğiniz kadar kolay hem de...
Sizn için dileğim bu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…