Ben bu çocuğu AN LA MI YO RUM !

aLyssa00

Görüşler görünüşe akseder
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
450
6
26
Konya
Bir iyiyiz bi kötüyüz böyle olcaksa hep bitsine getiriyorum lafı ben seni seviyorum diyo..

Aramız kötü oluyor Bi anda güya sevimli mesajlar atmaya başlıyo deli oluyorum bu huyuna..

ya hep iyi olsun istiyorum ya da olmasın çünkü çok şey yaşadık çok affettm onu..

Napm ben artık yaa.. Seviyorum ama yoruldum..

Son düzenleme:
Lafla peynir gemisi yürümüyo malesef canım. Seviyosa hissettirsin bunları dile getir ve tavrını koy belki işe yarar..

Lafla peynir gemisi yürümüyo malesef canım. Seviyosa hissettirsin bunları dile getir ve tavrını koy belki işe yarar..

Tavır hem de ne tavır canm yaa anlamıyor. Diyorum ben senin sevgini görmüyorum ama hissetmiyorum diyorum.. Şu an yine berbat yani aramız..

Tavır hem de ne tavır canm yaa anlamıyor. Diyorum ben senin sevgini görmüyorum ama hissetmiyorum diyorum.. Şu an yine berbat yani aramız..

Kıyamam yaa klasik bişey ama napcaksın ki şimdi böyleyse ilerde
nolur ki vazgeçmeyi göze alabilyosan inan
daha mutlu olursun

Kıyamam yaa klasik bişey ama napcaksın ki şimdi böyleyse ilerde
nolur ki vazgeçmeyi göze alabilyosan inan
daha mutlu olursun

Bugn ona çok kırldığım için okula bile gitmedim.. Şimdi bana sürekli hesap soruyosun diyo.. Akşam arkadaşında kalmış bana haber vermemiş yaa.. Bundan sonra napıosn bile demem madem rahatsız oluosan dedm.. Napıosn demek deil hesap sormak dedi.. Ne hesap sormak bi kızla ne konustun demek mi öyleyse devam etmenin bi anlamı yok zaten dedim... (Çünkü bugn sormuştum)

Offf geçinemiyoruz biz yaa.. Okulda bitti zaten artık sürekli gözümün önünde olmıcak..

Evet bak böyle mantıklı düşün sizi bir araya getirmicek bi sebep daha var bence bir an evvel bitir yada ciddi ciddi alıp konuş ve böyle devam edecekse yapamadığını kırgınlıklarını daha fazla göz ardı edemiceğini ve aayrılmanın en doğru karar olduğunu söyle eğer birz seviyosa kaybetme korkusu sarar onu yok sarmazsada zaten bu kadar beklemekte hata yapmışsındır canım

Konuşuyorum oralı olmuyo hiç yaa.. Dün çok güzel bi iyi geceler mesajı atmış ama bana haber vermediği için sabah yine buz gibi davrandm. Üste çıkıyo ben nasıl konusuyorum sen nasıl diye. Off bıktırdı yaaa en iyisi yarın yüzyüze doğru düzgün konuşmak bıktım gerçekten sevgi sevgi bi yere kadar yani..

ben kesinlikle inanmıyorum canım sevgi herşeyin üstesnden gelr vs vs önce
saygı lazım karşındakinin görüşüne davranışlarına

cünkü biyere kadar sevgi ondan sonrasını götürende saygıdırr

Merhaba,

Ben senin yerinde olsam bittiririm.
Boyle surmez hayat, evlide degilsin. ona mecbur degilsin.!
binlerce erkek var, miljonlarca, ondan iyi bir erkekle karsilasuirsin insallah.
seni mutlu edemeyenle isin olmasin.!
bu benden sana tavsiye.

iyi gunler.!

Bende inanmıyorum.. Bana karşı çok hatası oldu bu kadar şeyden sonra böyle davranmak kesnlikle hakkı değil...

Haklısın canmm.. Cevabın için teşekkür ederim.. Şanslarını hiç değerlendiremedi !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…