Ben bu çocuğu nasıl sokağa bırakacağım?

karalsbl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
145
279
53
site yöneticileri lütfen konumu başka topiğe taşımayın çünkü şu anda benim en büyük derdim bu. 2 ay önce sokakta bir kedi miyavlaması duydum, evlere girmeye çalışıyordu, insanlar tekme atarak uzaklaştırıyordu. dayanamadım indim aldım. 3 aylık minicik bir kedi, patileriyle öyle bir sarıldı ki bana korkudan titriyordu. veterinere götürdüm iç- dış parazitini yaptırdım sonra tek patisinde çatlak vardı. veteriner evden kaçmış atlama sırasında çatlak oluşmuş dedi. tedavisini yaptırdım şimdi hafif aksıyor. benim evde 3 kedim var ve en büyüğü bu yeni gelen yavruyu kabul edemedi ve hastalandı. uzun zamandır her gün veterinere götürüyorum. veteriner sokakta bulduğum kediyi sokağa bırakmamı söyledi, yoksa stresten kedimi kaybedebileceğimi belirtti. e şimdi bu yavru 5 aylık oldu, evde büyümüş bir kedi sokakta nasıl yaşasın? ağlamaktan göz pınarlarım kurudu. sakinleştirici kullanıyorum ve bu durumun üstesinden gelemiyorum. insan evladını sokağa bırakabilir mi? 2 aydır açmadığım ilan kalmadı. bütün sitelere ilanlar verdim ama yok bir allahın kulu da evini açmadı bu yavruya. öyle de güzel ki ama insanlar illa yavru olsun, 2 aylık olsun, ben yavru istiyorum bahaneleriyle sahiplenmediler. ben bu çocuğu nasıl sokağa bırakacağım? bırakmazsam can yoldaşımı kaybedeceğim. iki ara bir derede kaldım. hayvanseverler size soruyorum ben ne yapayım?

Cok uzuldum cok
Aklima hic cozum gelmiyor ama acaba odalarini falan mi ayirsaniz , ay bilemedim cok zor ya

Konu başlığını görünce , konu içeriğini sokaklar çok tehlikeli ortalık çok bozuk çocuğumu nasıl sokağa bırakacağım anladım ya
Konunuza gelirsek sizi vicdanınızdan öpüyorum güzel yürekli insan
İnşallah iki kedinizide kaybetmezsiniz.
Ve yahut 5 aylık olan kedinize sizin gibi vicdanı tertemiz insanlar yuvalarını açarlar.

evim 1+1 sadece yatak odasının kapısı var. öyle zor ki bir odam daha olsa zaten hiç düşünmezdim.
İnanin aklima bir cozum gelmedi baska ama konuyu yukarida tutalim elbet bir uye yazar mantikli bir oneri
@office seninde kedin vardi kuzu aklina birsey geliyor mu?

yok bulamıyorum kalmamış öyle güzel insanlar... eve gelip kediye bakıp gidiyorlar sonra biz cins kedi sahiplenmeye karar verdik diyorlar.

İnanin aklima bir cozum gelmedi baska ama konuyu yukarida tutalim elbet bir uye yazar mantikli bir oneri
@office seninde kedin vardi kuzu aklina birsey geliyor mu?

hiç zamanım kalmadı, uzatmaları oynuyorum... şu andaki ruh halim gözlerimi kapatsam ve bir daha açmasam... hayatım altüst oldu.

hiç zamanım kalmadı, uzatmaları oynuyorum... şu andaki ruh halim gözlerimi kapatsam ve bir daha açmasam... hayatım altüst oldu.
Ruh halinizin iyi olmadığı kesin. Ne demek gözümü kapatsam açmasam. Elbetteki üzülür insan ama hayatınız bitmiş gibide davranmayın.

Üç kedi sahibi olarak sizi çok iyi anlıyorum. Ben de altı ay geçici olarak bir yavruya baktım iyileştirdim ama evdeki kızım o dönemde stresten sürekli hastaydı, veteriner veteriner geziyorduk. Ne zaman çocuğu gönderdik o zaman kızım iyileşti. Ben bahçede bakan bir kadına güvenilir bir siteye göndermiştim. Ama yine de halen vicdanım rahatsızdır. Siz de bahçesinde bakan birisini bulamaz mısınız en azından? Sokakta yaşayamaz eve alışan yavrucak.

tanıdığım öyle biri yok, herkes binalarda, beton yığınlarında yaşıyor. olsa keşke. bulamıyorum ve çocuğum yemeyi içmeyi kesti artık zorla şırıngayla besliyorum. o kadar zor durumdayım ki ne yapacağımı bilemiyorum.

Şehrinizi yazsanız belki buradan sahiplenmek isteyen biri çıkar. Kendinizi bu kadar yıpratmayın elbet bulunur bir çare. En kötü bildiğiniz bir yere koyar her gün mama bırakırsınız.

istanbuldayız. ayarladan bulamadım. İşte o yavruyu bırakma anı varya, terketme anı sonra onun hissettikleri... benim pek kaldırabileceğim şeyler değil. korkacak, terk edildiğini bilecek, bulduğum gündeki gibi titreyecek, evlere girmeye çalışacaki tekme yiyecek... yani zor kısaca. üstesinden gelemiyorum diyorum ya

Insta ve face'teki hayvanseverler topluluklarına, gruplara da yazdınız mı?
"Sağım solum pisi" grubu var face'te, oradan çok sahiplendirilme yapıldı. Bi bakın isterseniz.

Kedim olmasaydı ben alırdım da, var.
Umarım ivedilikle bir yuva bulunur.

Insta ve face'teki hayvanseverler topluluklarına, gruplara da yazdınız mı?
"Sağım solum pisi" grubu var face'te, oradan çok sahiplendirilme yapıldı. Bi bakın isterseniz.
petarakadaş, petleri, petsbook ve Instagram hesabından paylaştım. sonra haysev iki defa ilanımı paylaştı.takipçisi çok olan başka hesaplar da paylaşım yaptı. daha önce çok yavru kedi sahiplendirdim ama onlar 2 aylıktı. bu biraz büyük olduğu için yuva bulamıyorum. facebook kullanmadığım için bilmiyorum o hesapları. ama bugüne kadar hep insta ve diğer sahiplendirme sitelerinde yuva buldum. yuva bulma konusunda böyle zorlandığımı hatırlamıyorum. ilk bulduğumda "ne olur ki yuvalandırırım nasıl olsa" dedim. ama yok...

İsterseniz - güvenirseniz diyeyim; fotoğraf ve gerekli bilgileri verirseniz ben kendi profilimden paylaşayım grupta, face hesabım var. Bir de oradan denemiş olursunuz.

Sosyal medyadaki takipçisi çok olan hesaplara mesaj atsanız, onlar paylaşsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…