evim 1+1 sadece yatak odasının kapısı var. öyle zor ki bir odam daha olsa zaten hiç düşünmezdim.Cok uzuldum cok
Aklima hic cozum gelmiyor ama acaba odalarini falan mi ayirsaniz , ay bilemedim cok zor ya
İnanin aklima bir cozum gelmedi baska ama konuyu yukarida tutalim elbet bir uye yazar mantikli bir onerievim 1+1 sadece yatak odasının kapısı var. öyle zor ki bir odam daha olsa zaten hiç düşünmezdim.
Konu başlığını görünce , konu içeriğini sokaklar çok tehlikeli ortalık çok bozuk çocuğumu nasıl sokağa bırakacağım anladım ya
Konunuza gelirsek sizi vicdanınızdan öpüyorum güzel yürekli insan
İnşallah iki kedinizide kaybetmezsiniz.
Ve yahut 5 aylık olan kedinize sizin gibi vicdanı tertemiz insanlar yuvalarını açarlar.
İnanin aklima bir cozum gelmedi baska ama konuyu yukarida tutalim elbet bir uye yazar mantikli bir oneri
@office seninde kedin vardi kuzu aklina birsey geliyor mu?
Ruh halinizin iyi olmadığı kesin. Ne demek gözümü kapatsam açmasam. Elbetteki üzülür insan ama hayatınız bitmiş gibide davranmayın.hiç zamanım kalmadı, uzatmaları oynuyorum... şu andaki ruh halim gözlerimi kapatsam ve bir daha açmasam... hayatım altüst oldu.
duygularım öyle yoğun ki şu anda mantığımı kullanamıyorum.Ruh halinizin iyi olmadığı kesin. Ne demek gözümü kapatsam açmasam. Elbetteki üzülür insan ama hayatınız bitmiş gibide davranmayın.
tanıdığım öyle biri yok, herkes binalarda, beton yığınlarında yaşıyor. olsa keşke. bulamıyorum ve çocuğum yemeyi içmeyi kesti artık zorla şırıngayla besliyorum. o kadar zor durumdayım ki ne yapacağımı bilemiyorum.Üç kedi sahibi olarak sizi çok iyi anlıyorum. Ben de altı ay geçici olarak bir yavruya baktım iyileştirdim ama evdeki kızım o dönemde stresten sürekli hastaydı, veteriner veteriner geziyorduk. Ne zaman çocuğu gönderdik o zaman kızım iyileşti. Ben bahçede bakan bir kadına güvenilir bir siteye göndermiştim. Ama yine de halen vicdanım rahatsızdır. Siz de bahçesinde bakan birisini bulamaz mısınız en azından? Sokakta yaşayamaz eve alışan yavrucak.
istanbul. ancak ben ayarlardan nasıl yapacağımı bilmedim. bakıyorum şimdi.Hangi sehir? Sehri yazarsaniz insanlar daha iyi yardimci olurlar.
Şehrinizi yazsanız belki buradan sahiplenmek isteyen biri çıkar. Kendinizi bu kadar yıpratmayın elbet bulunur bir çare. En kötü bildiğiniz bir yere koyar her gün mama bırakırsınız.
petarakadaş, petleri, petsbook ve Instagram hesabından paylaştım. sonra haysev iki defa ilanımı paylaştı.takipçisi çok olan başka hesaplar da paylaşım yaptı. daha önce çok yavru kedi sahiplendirdim ama onlar 2 aylıktı. bu biraz büyük olduğu için yuva bulamıyorum. facebook kullanmadığım için bilmiyorum o hesapları. ama bugüne kadar hep insta ve diğer sahiplendirme sitelerinde yuva buldum. yuva bulma konusunda böyle zorlandığımı hatırlamıyorum. ilk bulduğumda "ne olur ki yuvalandırırım nasıl olsa" dedim. ama yok...Insta ve face'teki hayvanseverler topluluklarına, gruplara da yazdınız mı?
"Sağım solum pisi" grubu var face'te, oradan çok sahiplendirilme yapıldı. Bi bakın isterseniz.
petarakadaş, petleri, petsbook ve Instagram hesabından paylaştım. sonra haysev iki defa ilanımı paylaştı.takipçisi çok olan başka hesaplar da paylaşım yaptı. daha önce çok yavru kedi sahiplendirdim ama onlar 2 aylıktı. bu biraz büyük olduğu için yuva bulamıyorum. facebook kullanmadığım için bilmiyorum o hesapları. ama bugüne kadar hep insta ve diğer sahiplendirme sitelerinde yuva buldum. yuva bulma konusunda böyle zorlandığımı hatırlamıyorum. ilk bulduğumda "ne olur ki yuvalandırırım nasıl olsa" dedim. ama yok...
Sosyal medyadaki takipçisi çok olan hesaplara mesaj atsanız, onlar paylaşsa?istanbuldayız. ayarladan bulamadım. İşte o yavruyu bırakma anı varya, terketme anı sonra onun hissettikleri... benim pek kaldırabileceğim şeyler değil. korkacak, terk edildiğini bilecek, bulduğum gündeki gibi titreyecek, evlere girmeye çalışacaki tekme yiyecek... yani zor kısaca. üstesinden gelemiyorum diyorum ya
çok minnettar olurum. mesaj hakkım var mı bilmiyorum nasıl yollayabilirim size bilgileri?İsterseniz - güvenirseniz diyeyim; fotoğraf ve gerekli bilgileri verirseniz ben kendi profilimden paylaşayım grupta, face hesabım var. Bir de oradan denemiş olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?