Olacaklara göğüs germek derken can yoldaşımın ölümünü mü kabulleneyim? Herkes çok duygusal amma velakin kimse elini taşın altına koymuyor. Ben bugüne kadar sokaktan onlarca yavru alıp sahiplendirdim. Onlarca fib, fiv hastası kediyi tedavi ettirdim ve fibli bütün canlar kucağımda can verdi. Acısını ben bilirim. Benim yavrumun da Coronası pozitif stres halinde mutasyona uğrayarak fib olma riski taşıyor ki şu anda ne aşamada olduğunu bilemiyoruz. Hepsi benim çocuğum sokaktakiler de evdekiler de. Ama hasta olan yavrumun bende yeri çok başka. Ben hayvan sevgisini onunla öğrendim. Şimdi gözlerimin önünde can vermesine dayanamam. İkilemdeyim, ne yapacağımı bilmiyorum tek düşündüğüm bu yavruya güvenli bir yer bulmak.Onunda nasibi sizin evinizmis. Diğerini nasıl çocuğunuz gibi benimsediyseniz, bu yavruda sizi annesi gibi benimsedi. Olacaklara göğüs gerer evden bir yere yollamazdım. Fazla duygusalim bu konularda
Veterinerimiz kesinlikle depresyon olmadığını söyledi. Ağız içi yangısı şikayetiyle gittik. Durumumuz oldukça ciddi aslında. Coronası pozitif ve mutasyona uğrayıp fib e evrilmiş olabilir. Tedavi sürecimiz epey zorlu ve veterinerimiz bu süreçte yavru kedinin kokusunu almamasını söyledi. Küçücük evde yaşıyorum bu yüzden birbirlerinden yalıtmam pek mümkün değil. Ufaklığa güvenli bir yer bulmam gerekiyor öylece sokağa bırakamam zaten.Kıskançlık değil sadece malesef depresyona girmiş. Kediler öyle sen onu değil o seni sahiplenir. Kedi ve köpek psikoloğu (daha doğrusu bakıcı aslında ama duygusal olarak da yardımcı oldugu ve formasyonu bu adla oldugu için psikolog deniliyor) bir arkadasim kedilerin ve kuslarin bu nedenle intihar bile ettiklerini söylemişti. Sizi korkutmak icin demiyorum siz zaten durumu önemsiyorsunuz ve bu bile yeterli.
Sahiplendirene kadar yeni geleni ve diger kedileri ayni ortamda tutmaya devam edin ve hasta olanla özel ilgilenin. Mesela odaniza sadece o girsin digerleri salonda dursun size yapisik yasasin. Kedi tasmasi varsa arada dışarı çıkartın bir yalniz bir yeni gelenle.
Dışarı çıktığınızda hali değişir belki en azından süreci daha kolay atlatırsınız ama sahiplendirmekten baska care yok gibi. Belki alışır ama zor duruyor.
Bu arada foto isteriz
bende oğlumu fıpten kaybettiğim için stresin ne kadar önemli olduğunu biliyorum..çok çok üzüldüm keşke elimden birşey gelse..aklıma gelen heryere de ilan koymuşsunuz..instagramda Uğurkedisi var..sahiplendirme ilanlarınında yayınlıyor.denemediyseniz birde o sayfaya yazsanız..en azından bir süre geçici yuva bulunsa kediniz toparlayana kadar..Olacaklara göğüs germek derken can yoldaşımın ölümünü mü kabulleneyim? Herkes çok duygusal amma velakin kimse elini taşın altına koymuyor. Ben bugüne kadar sokaktan onlarca yavru alıp sahiplendirdim. Onlarca fib, fiv hastası kediyi tedavi ettirdim ve fibli bütün canlar kucağımda can verdi. Acısını ben bilirim. Benim yavrumun da Coronası pozitif stres halinde mutasyona uğrayarak fib olma riski taşıyor ki şu anda ne aşamada olduğunu bilemiyoruz. Hepsi benim çocuğum sokaktakiler de evdekiler de. Ama hasta olan yavrumun bende yeri çok başka. Ben hayvan sevgisini onunla öğrendim. Şimdi gözlerimin önünde can vermesine dayanamam. İkilemdeyim, ne yapacağımı bilmiyorum tek düşündüğüm bu yavruya güvenli bir yer bulmak.
İstanbul'da olsaydım koşa koşa sahiplenirdim bu güzelliği... Sizi ve güzel yüreğinizi kocaman selamlıyorum Bursa'dan... Dilerim bir an önce çözüm bulunur.
Nasılda tatlıymış inş bir yuva bulursunuz . Yakın olsam ben alırdım ya ailecek kedileri çok severiz.
bende oğlumu fıpten kaybettiğim için stresin ne kadar önemli olduğunu biliyorum..çok çok üzüldüm keşke elimden birşey gelse..aklıma gelen heryere de ilan koymuşsunuz..instagramda Uğurkedisi var..sahiplendirme ilanlarınında yayınlıyor.denemediyseniz birde o sayfaya yazsanız..en azından bir süre geçici yuva bulunsa kediniz toparlayana kadar..
Bahsettiğiniz sitelere kaç kere ilan verdim ama yok yuva bulamadım.Sahibinden petlebi petarkadas sitesinde de ilan verin takip şartıyla bol şans diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?