• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben bu çocuk olayını abartıyor muyum yoksa eşim mi basitleştiriyor?

Gerçekten Siz bir çok insanın başına gelebiliyor korunurken hamile kalsanız, Sizi üzmez inşallah eşiniz.
Aklım almıyor cevaplarınızı okudukça.
Ben de yeriniz de olsam fazla maddi destek olmazdım ona.
Ne acı bir durum.
Siz hiç ona " benimle gelirim için evli kaldığını düşünüyorum. Bunu beni çok üzüyor." dediniz mi?
"Beni yanlış anlıyorsun" falan demiyor mu?

"pişman edecegım onu bu düşüncesi için"

ahhh arkadaşım ahhh. çocuk yapmadan önce evliliğinize odaklanın, görmezden gelmek uzun vadede size zarar verir sadece, görmeye çalışın. gördüğünüzle yaşayabilecek misiniz, yaşayamayacak mısınız ; değerlendirmesini yapıp öyle çocuk yapın.

Eşiniz sizinle çalışıyorsunuz diye, para için evlenmiş bence..

Bunu bılıyorum daha dogrusu anlıyorum artık:(

Ama elimden ne gelir kı?

Ya çekip gideceğim ya da görmezden gelıp devam edeceğim...

İkisi de acı.

Ve ben para kazanamaz olsam eşimin bana şu ankı degerı vermeyecegını düşünmek çok kötü... Ve bundan emın olmamak ama hıssetmek.

Ama elimden ne gelir kı?

İkisi de acı.

Ve ben para kazanamaz olsam eşimin bana şu ankı degerı vermeyecegını düşünmek çok kötü... Ve bundan emın olmamak ama hıssetmek.

Canım benim, acı tabi olmaz olur mu hiç..
Bebek, büyük sekteler vurabilir size.. İyi düşün lütfen..

Benımle çalıştıgım için evlendın bunu düşünmek çok üzüyor dedim ona.

Tabıkı kabul etmedi ama hanı içinizi rahatlatmaz ya bır cevap. Öylesıne dogru cevabı vermıs olmak ıcın verılır. Oyleydı ıste o cevap.

Ama bır keresınde agzından kaçırmıştı. Çalışan biriyle evlenmek istiyordm. Sen çalışmasan zaten ilişkiye başlamazdım...

Bu cümleyı öyle bır anda söyledı sonra pişman oldu ama işte bende izi kaldı...

Ama elimden ne gelir kı?

İkisi de acı.

çocuğu da maddi anlamda yük olarak göreceğinin farkında mısınız? çocuk doğurdunuzda bu davranışlarının daha da perçinleneceğinin veya?

Bu ne bicim bir adam Allah askina ?!!!!

Calistigi, geliri oldugu icin biriyle iliskiye basliyor.

Evlat sahibi olmayi para kaybi olarak goruyor. Masraf olmasin diye cocuk sahibi olmak istemeyen, bu kadar maddiyatci birini ilk kez duyuyorum. Diger erkekler genelde sorumluluk istemez, onlari bir noktaya kadar anlayabiliyorum ama bu adami asla.

Bu adam robot mu, icinde hic sevgi/sefkat yok mu, her seye herkese para olarak mi bakiyor?

Allah korusun, hastalanirsaniz ya da bir sureligine calisamayacak duruma gelirseniz bu adam size bakmaz, kapinin onune koyar ve para getiren baska birini getirir gibime geliyor.

Sadece meraktan bir sey sormak istiyorum, evlenmeden once de bu adam boyle odun muydu, bunun neresiniz sevdiniz?

Son düzenleme:
çocuğu da maddi anlamda yük olarak göreceğinin farkında mısınız? çocuk doğurdunuzda bu davranışlarının daha da perçinleneceğinin veya?

Bundan emin değilim.

Bazen canımı yakmak istediği için boyle konuştugunu düşünüyorum. Kendı çocugu hayata gelse asla boyle düşünemez buna imkan veremıyorum onu tanıdıgım kadarıyla.

Ben çocuk dogurmayı düşünmüyorum zaten. Ama ısrarla bana çocuk hiç istemedıgını dile getirirse ve bunda ciddi oldugunu anlarsam o zaman ayrılık kararı alırım düşünmeden.

Herkese de sebebin bu oldugunu açıkça söylerim kımse benı yargılayamaz bu durumda o suclu olur.

Zten boyle devam ederse sogutacak kendınden benı...

Hocam, kendinizi üzmeyin. Eşiniz de muhakkak çocuklarınıza rahat bir hayat vermek istiyordur. Bu sebeple maddi kaygılar içerisindedir. Endişelerinizi gidermeniz gerekir karşılıklı olarak. İki çocuk yerine tek çocuk yapıp sadece 2 yıl onunla ilgilenebilirsiniz. Hem şöyle bir durum var. Zaten öğretmen olduğunuz için 6 saatiniz okulda geçiyordur muhtemelen. Haftada 5 gün boyunca 6 saat kayınvalideniz baksa çok da büyük bir değişiklik olmaz. Rahatlıkla ilgilenebilirsiniz 6 aydan sonra bebeğinizle. Onlarca anne - öğretmen var. Siz de yapabilirsiniz. Bir eğitim bilimleri öğrencisi olarak ben de katılıyorum ilk iki yıl annenin önemini ama çocuğun diğer bireyler ile de iletişim kurması önemli. :) Mutlaka bir çözüm yolu vardır. :))

evet cute istiyorum ama borçlar beklememiz gerektiğini söylüyor,

benim eşimde geleceğe dair hayal kurmayı sevmez sevgiliyken evlilik hayali de kurmazdık mesela sonra bi gün kafasında yaptığı planları sıraladı şok olmuştum herşey düşünülmüş , erkekler bizim kadar duygusal bakmıyor belki de

mesela çocukla ilgili bi konu açayım hemen kapatır halbuki beni bıraksan saatlerce konuşurum, bende üstüne gitmiyorum elbet zamanı gelince açılıcak diye ,

konu sahibi belki eşin de bu tarz hayalleri sevmiyordur yoksa ne kadar paracı olursa olsun çocuk özlemi olucaktır çünkü geçmişte çocukla ilgili konunuz geçmiş,üstüne gitmeden bekle bakalım nasılsa zaten şu anda düşünmüyosunuz

Benim sevgilim de böyle şuan üniversitenin son günleri iş aramalar başlayacak, insan azcık olsun önünü görebilmek istiyor, hayal kurmak istiyor ama evlilik muhabbeti yaptırmıyo adam tek dediği sen benimsin bla bla bla:24: Hayal kurarsak plan yapmış gibi olurmuş ve plan yaparsak da hep sorun çıkarmış, içimizi biliyormuşuz:31:

Bence sizin olayda konu bebek değil, eşiniz belki de sorumluluktan korkuyo, kaçıyo.

Günümüzde artık erkekler de ekonomik özgürlüğü olan kadınlar istiyo nitekim hayat şartları artık daha zor.
Ev hanımları alınmasın lütfen ama çevremden gözlemlediğim kadarıyla erkeklerin çalışan kadına saygısı daha çok, para getirdiğinden değil de sanırım ayakları üstünde duruyor oluşu onu peşinden getiriyor:44:

isteksiz davranarak babasının adını koymama durumuna tepkı gösterıyor kendınce..bırde kusura bakmayında eşinizin manevı yönden pek baba olmaya hazır oldugunu sanmıyorum en azından ınsan hayal kurarken destek olurr... tam tersı maddi korkular sarmış şimdidennnn.. bukadar para düşkünlüğünden cocugu önemsemesi mumkun degil gibi..

Back
X