- 19 Ocak 2016
- 28
- 8
- 6
- Konu Sahibi Degisikkkk
-
20Siz zaten yaptıklarınıza çok güzel kılıf bulmuşsunuz , kaç yaşındasınız pardon ?
Gerçekten 19 yasında mısın?Bazi seyler lafta cok kolay ama yasayan anlayabilir. Yasadigim sey beni mutlu etse burda derman aramaya calismazdim ki zaten
ya bi yürü gitBasina gelmeyen anlayamaz. Bu oyle bir cikmaz ki sen anlayamazsin bunu yasayan anlar
Cocugu var nasil bosansin kiSeviyorum diye seni sevmeyen bir adamla metres hayatı yaşa o zaman
Şimdi sen o da beni seviyor dersin ama sevmiyor işte, sevseydi zaten boşanırdı.
Biz size nasıl derman olabiliriz? Siz kendinizi aklamaya başladınız bile...Bazi seyler lafta cok kolay ama yasayan anlayabilir. Yasadigim sey beni mutlu etse burda derman aramaya calismazdim ki zaten
EvetGerçekten 19 yasında mısın?
Bu bir yakistirma degil. Bilerek isteyerek sectigim birşey hic degilBen anlamıyorum bir kadın 2. kadın olmayı nasıl kendine yakıştırıyor.
O adamdan ayrıl evli çünkü
Çocuğu olan hiç kimse boşanmıyor değil mi?Cocugu var nasil bosansin ki
Dini boyutubu yeteri kadar biliyorum ama hic kimsenin anlamadigi bisey var ki mantikli dusunemiyorum onunla birlikteykenEvli bir erkeğe aşık olmanıza bir şey diyemeyiz, gönül bu laf dinlemez. Ama hislerinizi eyleme dökmeniz yanlış. Bağra taş basmak diye bir deyim var bilir misiniz? Kimse aşktan ölmez, insanlar ne acılara katlanıyor. Lütfen yaptığınız yanlışı sevgi gibi bir duygunun ardına sığdırmaya çalışmayın.
Bu arada tesettürlüsünüz ama... Neyse dini yorumda bulunmayacağım.
Bunca şeyleri yaşamışsınız daha olgun davranmalısınız, iki eş arasına girmemin affı var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?