- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi Degisikkkk
-
Cocugu var nasil bosansin ki
Hala duzelmis sayilmazsin.tesetture girmeyle is bitmiyor. Once yaptigin hatanin farkina var .O beni alkolden onlarca erkekten kurtardi beni duzeltti
Cocugu daha kucukse bosanamiyor ışteçocuğu olan boşanamıyor diye bir kural mı var bak seninkilerde boşanmış..
ayrıca çocuğunu düşünen adam metres tutmaz kendine..
19 yaşında kendine layık gördüğün hayat bu mu? adam resmen seni kapatmış.. birde tesettüre girdim diyorsun ne adamın ne senin ahlakınız yok kafanı kapasan ne olacak..
imam nikahıda kıymışsınızdır siz şimdi..
Nasıl olmuyo yaAyrilamiyorum. Defalarca denedim olmuyo bir yildir ugrastigin tek sey bu ama yapamiyorum
Terbiyeni takinadam senın kafanı kapatmıs ama baska yerden açmışş neeeeeyyyyssseeeee
Çocuğun büyümesini mi bekleyeceksiniz yani , kendine yazık ediyorsun farkında mısın, daha 19 yasındasın ya gerçekten yazık.Cocugu daha kucukse bosanamiyor ışte
Cocugu daha kucukse bosanamiyor ışte
Mahkeme çocuğu küçük olanları boşamıyor haklısın.Cocugu daha kucukse bosanamiyor ışte
O yasta cocuk bunu kaldiramaz ki cok kucuk daha biraz aklinin ermesi lazim bazi seylere buna bende goz yumamamyahu bu adam bildiğin seni yemiş.. bak burda bi dünya kadın var ve içlerinde daha hamileyken boşananlarda var..
hangi kitapta yazıyormuş çocuğu küçük olanın boşanamadığı..
ha diyorsun ki vicdanı el vermiyor o zaman kendine metreste edinmeyecek ..
ahhhh canımmmmm nasılda ıyı nıyetlı nasılda merhametlısınO yasta cocuk bunu kaldiramaz ki cok kucuk daha biraz aklinin ermesi lazim bazi seylere buna bende goz yumamam
Calisiyorum ayni zamanda universte ogrencisiyim. Sevgilim 27 yasında o istemedi sadece bana onunla alakali bilgiler verdiCalisiyor musunz? Egitim durumunyz nedir ? Sevgiliniz kac yasinda ? Kapanmanizi sevgilinuz mi istedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?