Ben bu derdi nasil tasiycam bilmiyorumm

Cocugu var nasil bosansin ki

çocuğu olan boşanamıyor diye bir kural mı var bak seninkilerde boşanmış..
ayrıca çocuğunu düşünen adam metres tutmaz kendine..

19 yaşında kendine layık gördüğün hayat bu mu? adam resmen seni kapatmış.. birde tesettüre girdim diyorsun ne adamın ne senin ahlakınız yok kafanı kapasan ne olacak..
imam nikahıda kıymışsınızdır siz şimdi..
 
Cocugu daha kucukse bosanamiyor ışte
 
Ayrilamiyorum. Defalarca denedim olmuyo bir yildir ugrastigin tek sey bu ama yapamiyorum
Nasıl olmuyo ya
Ayrıldım diycen telefonunu siliceksin sürekli kendine o evli diyeceksin. Aşkından ölsen bile bunu yapmalısın. Seni seven adam zaten ayrılıp da gelirdi çoktan.
Peki bu süper iyi niyetli adamla cinsellik var mı?
Yok dersen adamın iyi bi adam olduğuna inanıcam
 
Cocugu daha kucukse bosanamiyor ışte

yahu bu adam bildiğin seni yemiş.. bak burda bi dünya kadın var ve içlerinde daha hamileyken boşananlarda var..
hangi kitapta yazıyormuş çocuğu küçük olanın boşanamadığı..

ha diyorsun ki vicdanı el vermiyor o zaman kendine metreste edinmeyecek ..
 
O yasta cocuk bunu kaldiramaz ki cok kucuk daha biraz aklinin ermesi lazim bazi seylere buna bende goz yumamam
 
Calisiyor musunz? Egitim durumunyz nedir ? Sevgiliniz kac yasinda ? Kapanmanizi sevgilinuz mi istedi ?
 
19 yıla neler de sığarmış ya! 1 yıldır evli biriyle ilişkin var, 18 yaşından önce de sayısız ilişkin oldu, bu arada da alkolizmde zirve yaptın?
Kendini düzeltmiş, tesettürlü kadına da bakın hele. Peki kendini düzeltmiş, tesettürlü kadın; başka bir kadına ait olan şeylere neden göz dikiyorsun öyle ise? Çalana ne derler? Peki evli bir adamla beraber olan kadına ne derler? Hakikaten kendini epey düzeltmişsin sen. Ya keşke, sayısız ilişki döngüne devam edip, her gün içseydin daha iyiydi be! Kendi ailen dağılmış bari bundan muzdarip olup da başka bir yuvanın dağılmasına ön ayak olmasaydın. Ama nerde!
Umarım fakedir, ama değilse şu kafa yapına acıyorum ya. Böyle bir kafa yapısına sahip olan bir kitlenin varlığı da beni dehşete düşürüyor.
 
yahu 20 yasindasin gencecik su gibi niye kendine böyle bi hayatı yakistiriyosun bi erkek için hayatını berbat etmeye degmez vallahi degmez billahi değmez.ayrıl güzel bi iş güç bul çalış kendin kazan kendin ye bırak evli adamı ondan sana yar olmaz koca olmaz hicbirsey olmaaaaaz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…