Ben bu derdi nasil tasiycam bilmiyorumm

O yasta cocuk bunu kaldiramaz ki cok kucuk daha biraz aklinin ermesi lazim bazi seylere buna bende goz yumamam

neye göz yumamaz sın?
çocuğun annesinin aldatılmasına mı.. adamın çocuğuna ailesine harcayacağı enerjiyi vakti seninle tüketmesine mi?

kendini kandırıp durma o adam o kadını asla boşamaz.. seni kapatmış gittiği yere kadar gider mantığında.. işi bitince yol verecek..

O adam hic bir zaman bosanmayacak. Senden sıkılınca da gozunun yasina bakmadan koyacak kapinin onune. Bunu farkindasin degil mi?

Oyle bi adam olsa bu kadar sevemezdim. O da benden ayrilmayi defalarca denedi ama hepsi basarisiz oldu

Gerçekten konu sahibi kendini haklı bulduğun sürece burada hep dalgaya maruz kalacaksın, pişmanım, yapmamalıydım diyeceğine herkese laf yetiştiriyorsun, 19 yasında neler yapmışsın, keske tesettüre girmeseydin de bunları yapmamış olsaydın.

Oyle bi adam olsa bu kadar sevemezdim. O da benden ayrilmayi defalarca denedi ama hepsi basarisiz oldu
Ya git şurdan kimseye sevgiyi anlatma. O bebeğin aklı erdiğinde anne babasının sebebi olduğunda edeceği beddualar sende ne sevgi bırakır ne bişey.
Bi çocuğun ailesine olan sevgisinden dahamı büyük senin dandik aşkın?

bide şunu söylemeden gecemicem kamu spotu olarak düşünün.ne halt karistiriyosaniz karistirin ama cocuk yapmayın yazık sizin gibi insanlar yüzünden sahipsiz kalan çocuklar olmasın.

Dini inanışın için kapanmışsn ama evli adamla birliktesin öyle mi?

O yaşta çocuk olduğu için boşanamaz diyorsun o çocuk babasının senin gibi metresi olduğunu öğrenince çok daha mı yararlı olacak aileye ?

Ya valla ben anlamıyorum dışı müslüman içi ne bunun bari onun sayesinde kapandım deme bu zihniyetle kapansan da Allah katında bi dönüşü olur mu acaba.

Fake olmasan bile sana Fake muamelesi yapılır sana.

Ayrıl şu adamdan da bir otur düşün ben ne yapıyorum diye hatalarından ders al. Daha fazla kendine olan saygını kaybetme sen de insansın herkes hata yapar da bi kendine gel.

Son düzenleme:
Karisini aldatan herif metresini tesetture sokuyor. Konuya gel
Dindar Kazanova bulabileceğim en ahlaklı yakıştırma bu oldu canım
Ama tutarsız, madem dindarsın neden karını aldatıyorsun? Yok değilsin neden metresini türbanlıyorsun?
Şimdi erkeklerde ego meselesi bu, bazıları hakimiyet kurmayı sever. Kafasına göre kapatmayı, kısıtlamayı tatmin olma aracı olarak kullanırlar. Bu bir güç gösterisi aslında, kadının üzerindeki etkisi ne kadar fazlaysa, yaptırım gücü ne kadar çoksa o kadar iyi hisseder kendini. Çünkü kendisi bomboştur, başkaları üzerinden mutlu olur.
Yani konu sahibini düzeltmiş olmuyor, konu sahibini düşündüğü falan da yok. Eş sıfatına layık görmüyor, kuytularda, tenhalarda vakit geçirdiği birisi sadece o kadar. Fazla bir opsiyonu yok. Bu gemi batsa kaçacak ilk kişi adam, fareler misali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…