- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
- Konu Sahibi Degisikkkk
-
Cocugu daha kucukse bosanamiyor ışte
Bu derdi nasil tasiyacagim diye dusunme.
Bu dertten nasil kurtulurum diye dusun.
O yasta cocuk bunu kaldiramaz ki cok kucuk daha biraz aklinin ermesi lazim bazi seylere buna bende goz yumamam
Gerçekten çok düşünceli ve vijdanlıymışsınız Ayakta alkışlıyorum sizi...O yasta cocuk bunu kaldiramaz ki cok kucuk daha biraz aklinin ermesi lazim bazi seylere buna bende goz yumamam
Calisiyorum ayni zamanda universte ogrencisiyim. Sevgilim 27 yasında o istemedi sadece bana onunla alakali bilgiler verdi
Oyle bi adam olsa bu kadar sevemezdim. O da benden ayrilmayi defalarca denedi ama hepsi basarisiz olduneye göz yumamaz sın?
çocuğun annesinin aldatılmasına mı.. adamın çocuğuna ailesine harcayacağı enerjiyi vakti seninle tüketmesine mi?
kendini kandırıp durma o adam o kadını asla boşamaz.. seni kapatmış gittiği yere kadar gider mantığında.. işi bitince yol verecek..
Oyle bi adam olsa bu kadar sevemezdim. O da benden ayrilmayi defalarca denedi ama hepsi basarisiz oldu
Neden ayrılsın ki çok affedersiniz ama değişiklik ...Oyle bi adam olsa bu kadar sevemezdim. O da benden ayrilmayi defalarca denedi ama hepsi basarisiz oldu
Degisiklik olsa sayisiz kadin olurdu sadece ben olmazdimNeden ayrılsın ki çok affedersiniz ama değişiklik ...
Kurtulmayı düşünmüyo illaki bu dertlw yaşıcak çünkü..
Ya git şurdan kimseye sevgiyi anlatma. O bebeğin aklı erdiğinde anne babasının sebebi olduğunda edeceği beddualar sende ne sevgi bırakır ne bişey.Oyle bi adam olsa bu kadar sevemezdim. O da benden ayrilmayi defalarca denedi ama hepsi basarisiz oldu
İnsanın cani ciğeri evladi öluyorda gene yapiyor.. sen neyin kafasini yaşiyorsun.. evlat sevgisinden buyuk sevgi mi var? Yapamiyorum yapamiyorum.. yapacaksin arkadaş adamin yuvasini yikma.Evet bunun farkindayim ama sevmek baska bisey
Is ortamindaayrıca merak ettim bu adamla nasıl bir ortamda tanıştın ki sen?
Cocugu daha kucukse bosanamiyor ışte
Dindar KazanovaKarisini aldatan herif metresini tesetture sokuyor. Konuya gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?