- 3 Nisan 2014
- 36.490
- 149.242
- 798
- Konu Sahibi Degisikkkk
-
Ablalarina yemege gidebiliyorum ailesinden herkesle surekli görusebiliyorum
Kimi sevecegini secebilir misin ? Belki yasimdan yalnizligimdan dolayi olmus biseydir bilmiyorum ama herseyi yapabilecek kadar cok seviyorum19 yaşında kandiriliyorsun güzelim. . Böyle bir dünya yok.. yazık sana üzüldüm ben.. bekar erkekler varken neden evli onu anlayamıyorummm
Ablası da karaktersizmiş. Ortada bir suç bir yanlış var tüm aile bireyleri de buna ortak oluyor öyle mi ??? Yazık onun bebegine karısına. . Allah evlerden uzak etsin senin gibileri. .Ablalarina yemege gidebiliyorum ailesinden herkesle surekli görusebiliyorum
Çocuğun aklı erince zaten her şey Alice harikalar diyarı kıvamında olacak zaten, haklısınSevgilimin ailesi butun cevresi hatta karisi bile benimle bi iliskisi oldugunu sadece cocugun akli erene kadar benimle olacagini biliyor ama
Kadin zaten birlikte olmak istemiyor ki bitmis bi evlilik sadece cocuk icin devam ediyor. Benimle gonul eglendiren biri beni neden ailesiyle tanistirsin ki
Kadın çocuğu için devam ediyor sende aferin devam etki o kız çocuğu da senin yaşadıklarıni yaşasın. Kapanmış mış bide. Zina yı napıcaz.Kadin zaten birlikte olmak istemiyor ki bitmis bi evlilik sadece cocuk icin devam ediyor. Benimle gonul eglendiren biri beni neden ailesiyle tanistirsin ki
Sevgilimin ailesi butun cevresi hatta karisi bile benimle bi iliskisi oldugunu sadece cocugun akli erene kadar benimle olacagini biliyor ama
Kivirmiyorum cunku engel olan sey o degil benim ailem.
Sadece kagit üzerindeki bi evlilik bahsettigimiz sey
Gözünü açmaya çalışıyoruz ama anlayamıyorsun , her şeye de bir kılıf buluyorsun , pratik cevaplar vermek yerine gerçekleri görebilsen , pratik düşünebilsen keşke...Ablalarina yemege gidebiliyorum ailesinden herkesle surekli görusebiliyorum
+1ailece şerefsizler demek ki..
burdan çıkaracağın sonuç bu olmalı .. beni biliyorlar adam beni seviyor değil..
karısının haberi olmadığına eminim cesaretin varsa ara sor..
Kimi sevecegini secebilir misin ? Belki yasimdan yalnizligimdan dolayi olmus biseydir bilmiyorum ama herseyi yapabilecek kadar cok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?