Ben bu derdi nasil tasiycam bilmiyorumm

19 yaşında kandiriliyorsun güzelim. . Böyle bir dünya yok.. yazık sana üzüldüm ben.. bekar erkekler varken neden evli onu anlayamıyorummm
Kimi sevecegini secebilir misin ? Belki yasimdan yalnizligimdan dolayi olmus biseydir bilmiyorum ama herseyi yapabilecek kadar cok seviyorum

Sevgilimin ailesi butun cevresi hatta karisi bile benimle bi iliskisi oldugunu sadece cocugun akli erene kadar benimle olacagini biliyor ama
Çocuğun aklı erince zaten her şey Alice harikalar diyarı kıvamında olacak zaten, haklısın
O çocuk baba annemi, neden böyle bir kadınla aldattın ,neden artık beraber değiliz, neden bu kadınla kalıyorsun falan demeyecek.
Sevgilinin ailesi de eminim ilişkinizi onaylıyordur. Hatta evli bir adamla gönül ilişkisine giren bir kadını harika bir gelin adayı olarak görüyorlardır.
Sana bir şey diyeyim mi, benim erkek kardeşim olsa o adam, senin gibi biriyle evlenmemesi için elimden gelen her şeyi yaparım. Böyle birini gelinim olarak görmek istemem.

Kadin zaten birlikte olmak istemiyor ki bitmis bi evlilik sadece cocuk icin devam ediyor. Benimle gonul eglendiren biri beni neden ailesiyle tanistirsin ki

Ailesi ile tanıştırmadı durumu değiştirmez. Az önce eşinden boşanamaz diyordun şimdi de çocuğun aklı erene kadar diyorsun. He canım he kesin boşanıp seninle evlenir.

Vicdanini mi rahatlatmaya calisiyosun varsa tabi ! Yoksa gece gece kafa mi açıyosun.surekli bi savunma bi aklama cabasi. Yanlışsin yanlışsiniz....

Kadin zaten birlikte olmak istemiyor ki bitmis bi evlilik sadece cocuk icin devam ediyor. Benimle gonul eglendiren biri beni neden ailesiyle tanistirsin ki
Kadın çocuğu için devam ediyor sende aferin devam etki o kız çocuğu da senin yaşadıklarıni yaşasın. Kapanmış mış bide. Zina yı napıcaz.

Eski hayatın daha iyiymiş. En azından kendinden başka kimseye zararın yokmuş. Kısaca seni kurtarmamış, şuan kurtarılmaya ihtiyacın var. Tabi konu gerçekse.

Sevgilimin ailesi butun cevresi hatta karisi bile benimle bi iliskisi oldugunu sadece cocugun akli erene kadar benimle olacagini biliyor ama

Binimli ilişkisi ildiğini Binimli oliciğini biliyir

Ne büyük onur ne büyük gurur.Dağlara taşlara ilan et aman duymayan kalmasın?

Ya bu neyin kafası 2016 mı?
Ben bu tarz insanların toplumdan dışlanması taraftarıyım hem senin hem de sabah senle akşam karısıyla takılan sevgilin için.

Ya akıl var mantık var adam seni kullanıyor.
Hadi karısını boşattın adamı kaptın diyelim 2 yakanız bir araya gelir mi ortada çocuk var?

Sadece kagit üzerindeki bi evlilik bahsettigimiz sey

Yiyosa bosansin seni alsin? Bana cocuk mocuk deme, o cocuk o ortamda buyumeye heves degil. Ailesiyle tanistirmis sizi, cok merak ettim ne diye tanistirdi?
"Tanistiryim, buda benim metresim"
"Buda benim metres olmayan dindar cariyem"
"Buda benim metres kelimesini bilmeyen saf ama dindar metresim"

Ablalarina yemege gidebiliyorum ailesinden herkesle surekli görusebiliyorum
Gözünü açmaya çalışıyoruz ama anlayamıyorsun , her şeye de bir kılıf buluyorsun , pratik cevaplar vermek yerine gerçekleri görebilsen , pratik düşünebilsen keşke...

Sonra çok üzüleceksin hemde çoook...

ailece şerefsizler demek ki..
burdan çıkaracağın sonuç bu olmalı .. beni biliyorlar adam beni seviyor değil..

karısının haberi olmadığına eminim cesaretin varsa ara sor..
+1
Bir aile böyle bir şeye çanak tutuyorsa onların da ahlak anlayışlarında büyük bir sorun var demektir.
Bizim tanıdık kardeşinin metres tutmasına göz yumdu ve hatta destek oldu diyebiliriz. Ben ne kadar kınadım ama...
Haksızlık karşısında susana ne derler bilirsiniz.

Tek kekimeyle cehennem odunu iğrenç bir kisiliksiniz insllh o adam bi tarafiniza tekmeyi atarda sevmeyi gorursunuz terbiyesiz insan degilsin sen olamassin yaaa

Kendin parçalanmış bir ailenin çocuğusun ve bunu başka bir aileye yapıyorsun yazacak çok var ama yazamıyorum. o adamdan o kadından boşanmaz. Aileside 2.3.4. eşe normal bakıyor demek ki. ailece ahlaksızlar.

Kimi sevecegini secebilir misin ? Belki yasimdan yalnizligimdan dolayi olmus biseydir bilmiyorum ama herseyi yapabilecek kadar cok seviyorum

Zaten orda bi eksiklik var sende farkettik.
Herseyi yapacak kadar!
Onun icin kapanmayi kabul edecek kadar.
Ardindan cinsel arzularini tatmin edecek kadar seviyosun.
Sevmeyeydin iyiydi be gulum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…