Ben bu derdi nasil tasiycam bilmiyorumm

Oldumu ama simdi yakisdi mi sana hem calisiyosun hem okuyosun ekinimik ozgurlugun var . egitimin var.. Tabiki kimaeye yakismaz boyle bir iliski yasamak ama bazen insanlar mecbur kalir sende oyle bir durumdanyok. Kapanmissin senin bilecegin birsey ama kapanan insan dinin gereklerinide bilecek .. Sana madem anlatmis kendide biliyor demektir ? O yavrunun yuzune nasil bakiyor utanmiyor mu hic . karisiyla mutlu degilse bosanmiyirsa cocugu icin evdeki kadinlada iliskisini kesmis olmali boyle bir durum var mi ? Yoksa evde o disarda senlemi iliski yasiyor .... Dini nikah falan yaptiniz mi?
Sana sozum yok ama sevgiliniz tam bir ser...fsiz... Karakt..rsis.. Sizden faydalandigini dusunuyorum ..
Sizde aklinizi basiniza alin insanalr en kotu hastaliklardan pozitif dusunceyle kurtuluyor. sizde kurtulun bu pis...kten.. Kendinizi kullandirmayin.. Yakismiyor

genelde ikinci kadınlar sizin gibi oluyor iliskilerde. ben tekim, o iyi biri, aramızda cekim var kopamiyoruz, cocuk kücük vs bahanelerle Adamı aklamaya calisiyor beyinde. yoksa Kafayı yer insani ahlak savaşında.

mümkün degil diyeceksin ama o adam ikinci cocugu da yapar o Kadından. yalanın icinde oldugunu erken gor derim ben. göremezsen bile kendini en en en kotu sona hazırla. işinden de olabilirsin, ailenden de, sağlığından da, geleceğinden de.

Sevgilimin ailesi butun cevresi hatta karisi bile benimle bi iliskisi oldugunu sadece cocugun akli erene kadar benimle olacagini biliyor ama

Oyle bi adam olsa bu kadar sevemezdim. O da benden ayrilmayi defalarca denedi ama hepsi basarisiz oldu

Lan degisikk!
Sen boyle bi karaktersize adammi diyosun?
Nasil bi adammis bu cocugunun rizkini sana veren, karisina binbir turlu yalan soyleyen adam dedigin sahis anlat sen bi dinliyorum.

19 yaşında kandiriliyorsun güzelim. . Böyle bir dünya yok.. yazık sana üzüldüm ben.. bekar erkekler varken neden evli onu anlayamıyorummm

var tabi tesettüre girince metreslik meşru bir hal alıyor..

Galiba teraziye koyuyorlar bu vakalarda. Az bide matematiksel formuller ekliyorlar bi cimdik. Tadindan yenmesin tarif diye.

Tesetture girdim; +1500 puan.
Metreslik yapiyorum; -500 puan.
+1000 puanim birikti. + ile - yi cikarinca positif bi rakam cikti, artilar eksileri sildi.
Sonuc; ben namusluyum ve metreslik kelimesi kayboldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…