- 28 Ekim 2015
- 956
- 1.006
- 113
- 48
- Konu Sahibi Degisikkkk
-
Nerden biliyorsunuz ? Eşi sizi nasıl bilmiyorsa, sizde diğerini bilemezsiniz...Degisiklik olsa sayisiz kadin olurdu sadece ben olmazdim
Terbiyeni takin
Niye? Cinsel arzularini tatmin etmiyomusun sen yoksa? Sen namuslu metreslerdenmisin? Metresin namuslusu varmidir?
Sevgilimin ailesi butun cevresi hatta karisi bile benimle bi iliskisi oldugunu sadece cocugun akli erene kadar benimle olacagini biliyor ama
Oyle bi adam olsa bu kadar sevemezdim. O da benden ayrilmayi defalarca denedi ama hepsi basarisiz oldu
Kadin zaten birlikte olmak istemiyor ki bitmis bi evlilik sadece cocuk icin devam ediyor. Benimle gonul eglendiren biri beni neden ailesiyle tanistirsin kineyi biliyor yani çocuk büyüyünce boşanacağını mı biliyor kadın?
Tabiki kesin biliyorlardır , onlarda normal buluyorlar öyle mi ?Sevgilimin ailesi butun cevresi hatta karisi bile benimle bi iliskisi oldugunu sadece cocugun akli erene kadar benimle olacagini biliyor ama
Sadece kagit üzerindeki bi evlilik bahsettigimiz seyLan degisikk!
Sen boyle bi karaktersize adammi diyosun?
Nasil bi adammis bu cocugunun rizkini sana veren, karisina binbir turlu yalan soyleyen adam dedigin sahis anlat sen bi dinliyorum.
Sevgilimin ailesi butun cevresi hatta karisi bile benimle bi iliskisi oldugunu sadece cocugun akli erene kadar benimle olacagini biliyor ama
Kadin zaten birlikte olmak istemiyor ki bitmis bi evlilik sadece cocuk icin devam ediyor. Benimle gonul eglendiren biri beni neden ailesiyle tanistirsin ki
Ablalarina yemege gidebiliyorum ailesinden herkesle surekli görusebiliyorumTabiki kesin biliyorlardır , onlarda normal buluyorlar öyle mi ?
Kivirmiyorum cunku engel olan sey o degil benim ailem.o zaman konuyu açarken neden onunla bir geleceğim olmayacak biliyorum dedin..
kıvırıyorsun sanki..
Kadin zaten birlikte olmak istemiyor ki bitmis bi evlilik sadece cocuk icin devam ediyor. Benimle gonul eglendiren biri beni neden ailesiyle tanistirsin ki
var tabi tesettüre girince metreslik meşru bir hal alıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?