- 25 Haziran 2016
- 7.561
- 13.494
- 248
- Konu Sahibi mavihayall
Ben ne acilarla yasiyorum siz arkadaslariniz icin yasayamam diyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benim yetiştirilme tarzım da öyle zatenBen de kimseye hayir diyemiyorum bu cografyada kiz cocuklarinin yetistirilme tarzindan da kaynaklaniyor biraz. Birileri bizi sevsin kimseyi kirmayalim diye her seye evet diyoruz. Daha kucuksun normal kendine yuklenme. Insanlara kibarca hayir demenin sinir cizmenin yollarini anlatan YouTube videolari var kitaplar var. Zaten farkinda olarak isin yarisini halletmissin.
Yaşın çok büyük değilki,tam hata yapma yaşı,önemli olan bunu farketmen demekki büyüyorsun. Kendine artık söz vermelisin ,sadece değecek insanlar için çabalamalısın.bence çok aklı başında birisin. Ben 30lu yaşlarda uyandım sen erken uyanmışsınİyi akşamlar son zamanlarda sık sık konu açtım kendimi çok kötü hissediyorum ve toparlananıyorum belki terapi al diyen olacak malesef maddi durumum yok terapi almaya. Ben 23 yaşındayım ve hayatım boyunca hep kullandırdım kendimi arkadaşlarıma maddi ve manevi olarak hiç rest çekmeyi bilmedim kim ne derse yaptım ne isterseler verdim.Kızıyorum kendime niye bu kadar salağım aptallık derecesinde safım diye o kadar çok iyilik yaptım ki insanlara. Aranızda daha büyük yaşta olup benim gibi kendini kullandıran var mı?
İyi akşamlar son zamanlarda sık sık konu açtım kendimi çok kötü hissediyorum ve toparlananıyorum belki terapi al diyen olacak malesef maddi durumum yok terapi almaya. Ben 23 yaşındayım ve hayatım boyunca hep kullandırdım kendimi arkadaşlarıma maddi ve manevi olarak hiç rest çekmeyi bilmedim kim ne derse yaptım ne isterseler verdim.Kızıyorum kendime niye bu kadar salağım aptallık derecesinde safım diye o kadar çok iyilik yaptım ki insanlara. Aranızda daha büyük yaşta olup benim gibi kendini kullandıran var mı?
Maddi durumun yoksa internetten kişisel gelişim videoları ve kitaplarını dinleyebilirsin. Hayır deme sanatı filan. Bi yerden başla yoksa hep aynı şeyi yaşarsınİyi akşamlar son zamanlarda sık sık konu açtım kendimi çok kötü hissediyorum ve toparlananıyorum belki terapi al diyen olacak malesef maddi durumum yok terapi almaya. Ben 23 yaşındayım ve hayatım boyunca hep kullandırdım kendimi arkadaşlarıma maddi ve manevi olarak hiç rest çekmeyi bilmedim kim ne derse yaptım ne isterseler verdim.Kızıyorum kendime niye bu kadar salağım aptallık derecesinde safım diye o kadar çok iyilik yaptım ki insanlara. Aranızda daha büyük yaşta olup benim gibi kendini kullandıran var mı?
Valla bir tek benim içim şişti sanıyordum.Benim gibisi var mi?
Benden salagi yok.
Ben bu dertle nasil yasarim?
Sonraki konunuzun basligi ne olacak? Batsin bu dunya??
Ben de varımValla bir tek benim içim şişti sanıyordum.
yani siz sürekli bu konuyu açınca benim aklıma tek bir şey geliyor. Biriyle bitlikte oldunuz ve sizi terketti....Kaç yaşındasınız ben çok ama çok kullandırdım her anlamda hiç hayır diyemedim kimseye
Manevi anlamda..mesela eltimin saçmalıklarını sırf kötü olmayalım,ortam bozulmasın diye sineye çektim ama en sonunda bu yaz çatladım, patladım. çünkü ben sustukça iyice tepeme çıktı..arkadaşıma ise yardım ettim kötü ben oldum...bir arkadaş ta maddi olarak kazık atacaktı..bana 7 yıl önce 10000 tl bankadan çek demez mi?borcu vardı..salakmıyım ,çekmedim tabi...sonra bir baktım bana mesafe koyuyor..en son onunla da bitti..Evet arkadaşım olsun diye kim ne isterse yapıyorum. Siz maddi mi manevi mi kullanıldın?
terapi için maddiyat şart değil. vaktin varsa devlet hastanesinde de pekala tedavi olabilirsin.İyi akşamlar son zamanlarda sık sık konu açtım kendimi çok kötü hissediyorum ve toparlananıyorum belki terapi al diyen olacak malesef maddi durumum yok terapi almaya. Ben 23 yaşındayım ve hayatım boyunca hep kullandırdım kendimi arkadaşlarıma maddi ve manevi olarak hiç rest çekmeyi bilmedim kim ne derse yaptım ne isterseler verdim.Kızıyorum kendime niye bu kadar salağım aptallık derecesinde safım diye o kadar çok iyilik yaptım ki insanlara. Aranızda daha büyük yaşta olup benim gibi kendini kullandıran var mı?
Var eşim bir kaç gün kızıyor kendine sonra yine aynı şekilde devam ediyorİyi akşamlar son zamanlarda sık sık konu açtım kendimi çok kötü hissediyorum ve toparlananıyorum belki terapi al diyen olacak malesef maddi durumum yok terapi almaya. Ben 23 yaşındayım ve hayatım boyunca hep kullandırdım kendimi arkadaşlarıma maddi ve manevi olarak hiç rest çekmeyi bilmedim kim ne derse yaptım ne isterseler verdim.Kızıyorum kendime niye bu kadar salağım aptallık derecesinde safım diye o kadar çok iyilik yaptım ki insanlara. Aranızda daha büyük yaşta olup benim gibi kendini kullandıran var mı?
Erkek arkadaşım vardı benim derslerim olmasına çalışıcaam dememe rağmen hergün saatlerce telefonda konuşmak isterdi farklı şehirde olduğumuz için kıramazdım ve tüm derslerden kaldım.yani siz sürekli bu konuyu açınca benim aklıma tek bir şey geliyor. Biriyle bitlikte oldunuz ve sizi terketti....
Başka da aklıma bişey gelmiyor artık ısrarla siz bu konuyu açınca. En iyisi somut örnek verin mesela ne yaptınızda kullanıldığınızı hissediyorsunuz ?
Neler yapıyorVar eşim bir kaç gün kızıyor kendine sonra yine aynı şekilde devam ediyor
Kısacası karakter bu seviyor iyilik yapmayı