Ben Bu Dertle Nasıl Yaşarım

Bu hemen hemen aynı içerikte açtığınız 9.konu. Yine farklı bir cevap gelmeyecek size. Önünüze bakmayı öğrenmeniz lazım. Olan olmuş artık madem farkındasınız ona göre davranın. Terapi için maddi durumum yetersiz demişsiniz ama devlet hastanesine gidebilirsiniz

Erkek arkadaşım vardı benim derslerim olmasına çalışıcaam dememe rağmen hergün saatlerce telefonda konuşmak isterdi farklı şehirde olduğumuz için kıramazdım ve tüm derslerden kaldım.
Kız arkadaşım vardı o tüm sorunlarını anlatır dinler yol gösterirdim ama ben yardım isteyince dinlemezdi inanın saatlerce dinler saatlerce konuşursun şöyle yap vs
Başka kız arkadaşım baya Bi para harcadım üstüne ne zaman istese buluştuk ne kıyafet vs isterse verdim arkamdan saf salak dedi
İyi de koyun gibi her çekenin arkasından giderseniz maalesef böyle olur. Bakın hatanızı zaten anlamışsınız 100 kere aynı konuyu açmak yerine artık önceliklerinizi değiştirin. Takıntı olmuş bu durum sizde...

Son düzenleme:
Sevgili konu sahibi;bende defalarca kullanıldım.(maddi,manevi)ama kaba tabirle s... s.... bende s.... öğrendim. örnek vereyim en son izin günümde eski menfaatçi olduğunu bildiğim bir arkadaşla buluştuk ben birşeyler alırken (ekonomisi çok iyi)bana imalarda bulunuyor banada al diye ya normalde ben hediye almayı vs seviyorum ama böyle uyanıklık yapana kızıyorum baktım ki hiç değişmemiş(uzun zaman görüşmemiştik) bende ciddi bir mesafe koydum sonuç olarak iyiyim diye sudan para toplamıyorum kendisi alsın ihtiyaçlarını.
Demem şu ki kendi içinde çözmen lazım bazı şeyleri unutma herkes gidibilir ama sen yine kandinle başbaşa kalırsın lütfen kendine güven ve özsaygını yitirme .

İyi akşamlar son zamanlarda sık sık konu açtım kendimi çok kötü hissediyorum ve toparlananıyorum belki terapi al diyen olacak malesef maddi durumum yok terapi almaya. Ben 23 yaşındayım ve hayatım boyunca hep kullandırdım kendimi arkadaşlarıma maddi ve manevi olarak hiç rest çekmeyi bilmedim kim ne derse yaptım ne isterseler verdim.Kızıyorum kendime niye bu kadar salağım aptallık derecesinde safım diye o kadar çok iyilik yaptım ki insanlara. Aranızda daha büyük yaşta olup benim gibi kendini kullandıran var mı?
Ben, 34 yaşındayım. Konularimdan kendimi ne kadar kullandirdigim belli oluyordur. Bu forumu okuyup biraz yol yordam öğrenmeye çalışıyorum ama tabii yapı meselesi biraz da... Ne kadar olsa da fıtrat değişmiyor

Erkek arkadaşım vardı benim derslerim olmasına çalışıcaam dememe rağmen hergün saatlerce telefonda konuşmak isterdi farklı şehirde olduğumuz için kıramazdım ve tüm derslerden kaldım.
Kız arkadaşım vardı o tüm sorunlarını anlatır dinler yol gösterirdim ama ben yardım isteyince dinlemezdi inanın saatlerce dinler saatlerce konuşursun şöyle yap vs
Başka kız arkadaşım baya Bi para harcadım üstüne ne zaman istese buluştuk ne kıyafet vs isterse verdim arkamdan saf salak dedi
Bunlar için mi terapi alacaksın.bunlar herkesin başına gelebilir.bende yazdım.okumuşsundur.sende bundan sonra dert dinleme.müsait değilim uydur birşey. .bir daha kimseye para verme. .verirsen de iste. .o parayı vermeden borç verme bir daha..ama en fazla 50 tl ver. ...bunlar halledilir....

Ben de senin gibiydim. 30 yaşıma girdiğim gün sanki beynime bir şimşek çaktı. O neydi hiç anlamadım. O dış kabuk kırıldı gitti sanki. Küllerimden yeniden doğdum 😁Şimdi tam istediğim gibiyim ama o yılları düşününce üzüldüğüm çok şey var.

Bakın YouTube da çok güzel terapi kanalları var gerçekten işe yarıyor. Hem de uzmanlardan. Tavsiye ederim.

32 yaşımda bile saçma sapan diyaloglara girip kendimi kullandırttığım oldu. Olur yani bu insanız kusursuz değiliz. Nedir bu karalar bağlama, tarlası yanmış emmi duruşu silkelenin Allah aşkına ya!
Benden 4 yaş küçük kız arkadaşım beni dövdü ve daha öncedebde çok kullanıldım her anlamda çok üzülüyorum be kızıyorum kendime iye bu kadar saf salak zayıf karakterliyim

Benden 4 yaş küçük kız arkadaşım beni dövdü ve daha öncedebde çok kullanıldım her anlamda çok üzülüyorum be kızıyorum kendime iye bu kadar saf salak zayıf karakterliyim

Bunu değiştirmek elinizde ama lütfen kendinize yüklenmeyin daha fazla, gerekirse de bir terapi alın.

Al işte eski konuya yazdığım yorum için kızanlar oldu ama konu sahibi dikkat çekmek ve inatla sevilmek için böyle yapıyor sonra da yakınıyor.

İyi akşamlar son zamanlarda sık sık konu açtım kendimi çok kötü hissediyorum ve toparlananıyorum belki terapi al diyen olacak malesef maddi durumum yok terapi almaya. Ben 23 yaşındayım ve hayatım boyunca hep kullandırdım kendimi arkadaşlarıma maddi ve manevi olarak hiç rest çekmeyi bilmedim kim ne derse yaptım ne isterseler verdim.Kızıyorum kendime niye bu kadar salağım aptallık derecesinde safım diye o kadar çok iyilik yaptım ki insanlara. Aranızda daha büyük yaşta olup benim gibi kendini kullandıran var mı?
Bende 24 yaşındayım yaşımız yakın sizinle, bende arkadaşlarıma hep yardım ettim bazen yardım etmemi istemedikleri halde yardım ettim, benim karakterim böyle, ben insanca davrandım, onlar kötüyse onların sorunu herkes kendi yaptıklarından sorumlu ve ona göre hesaba çekilecek böyle düşün bence, o kişilerden zarar gördüğün anda geri çekil hemen ve iletişim kurma, sen insanlık yapmışsın bundan sonra yeni insanlarla karşılaşınca da temkinli davranırsın hak edene iyilik yap, bende hak edene iyilik yapacağım artık, geçmişte yaşadıklarını değiştiremezsin, o zamanlar şimdiki gibi düşünemiyordum diyerek kabullenmeniz lazım durumunuzu

Back
X