- 20 Temmuz 2019
- 160
- 131
- 33
- 35
- Konu Sahibi pinklady16
Yaklaşık Temmuz ayından beri sevgilim bile olmayan bir adamın hayatımı allak bullak etmesine izin verdim. Benimde hatalarım var biliyorum. Sizden ricam lütfen olayı okuduktan sonra yorumda bulunun, bana akıl verin. Ikimizde 30lu yaşlarında ikimizde akademisyeniz. Aynı iş ortamında bulunuyoruz. Geçen sene şubat ayından beri sadece iş yerinde görüşüyorduk. Temmuz ayından sonra dışarıda görüşmeye başladık. İkinci buluşmanın sonunda tatil teklifi, ev daveti, bu arada deniz tatiline gittim işte manzara fotosu gönderdiğimde ee başka fotograflar çekinmedin mi diye sormalar, gece 11 de foto çek gönder demeler. Bana ters gelen şeyler olduğu için bunlar hayat tarzlarımızın çok farklı olduğunu ve bir daha görüşmememiz gerektiğini söyledim. Özür diledi. Birbirimizi daha yakından tanımayı istiyormuş ben yanlış anlamışım. Ben bana bunların ters olduğunu bunları yapamayacağımızı söyledim. O da bu konuları zamana bırakmamız gerektiğini söyledi. Ben tamam dedim. Ancak tam 1 hafta sonra benim dediğim gibi hayat tarzlarımızın farklı olduğunu arkadaş kalmamızı söyledi. Ben yine tamam dedim. Ancak o sürekli yazmaya devam ettti böyle söyledikten sonra. Buluşmak istedi yine. Ben buluşmamız gerektiğini benim daha sonra çok üzüleceğimi söyledim. Daha sonra ortak arkadaşımız sayesinde bir etkinlikte görüştük. Benimle tekrar iletişim kurdu ve yeniden deneyelim sana saygı duyabilirim dedi. Ancak 1 hafta sonra yapamayacağını söyledi tekrar. Ben tüm iletişimi kopardım. Ancak dayanamayıp yine yazdım belli bir süre sonra ve arkadaş olarak devam etmeye karar verdik. Ben bu adamı takıntı haline getirdigim için böyle bir kararı aldım bence. Beni sinemaya davet etti sonrasında gittim. Film izlerken başımı onun omzuna koydum öyle izledim sesini çıkarmadı. Film çıkışı bu durum onu rahatsız ettiyse özür dilediğimi söyledim. Bana kurduğu cümle rahatsız olmadım ancak bizim aramızda bisi olamaz bunu bil. Sorun şurada bu adam benimle pinpon topu gibi oynuyor ve ben buna izin veriyorum. Takıntı haline getirdim. Lütfen çok ergence olduğunu düşünmeyin. İlişkiler konusunda çok tecrübeli bir insan değilim. Ne yapmalıyım? Hayır demek istiyorum ancak yapamıyorum.