- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.142
- 83
- Konu Sahibi pinklady16
-
Öyle yapmaya çalışıyorumBu dengeszler kacinca kovalar,yakalayinca bikar. Güçlü olun dengenizi bozmasna izn vermeyin.
Ya hattını değiştir ya da heryerden engelle ve şunu getir aklına her geldiğinde benimle sadece cinsellik istiyor bu adam bu tipler böyledir seni kullanır bi bakmışsın evleniyor başkasıyla çok daha fazla üzülürsün emin ol sakın tuzağına düşme çok sevişmek istiyorsa gideceği uygun yerler bulsun kendineYaklaşık Temmuz ayından beri sevgilim bile olmayan bir adamın hayatımı allak bullak etmesine izin verdim. Benimde hatalarım var biliyorum. Sizden ricam lütfen olayı okuduktan sonra yorumda bulunun, bana akıl verin. Ikimizde 30lu yaşlarında ikimizde akademisyeniz. Aynı iş ortamında bulunuyoruz. Geçen sene şubat ayından beri sadece iş yerinde görüşüyorduk. Temmuz ayından sonra dışarıda görüşmeye başladık. İkinci buluşmanın sonunda tatil teklifi, ev daveti, bu arada deniz tatiline gittim işte manzara fotosu gönderdiğimde ee başka fotograflar çekinmedin mi diye sormalar, gece 11 de foto çek gönder demeler. Bana ters gelen şeyler olduğu için bunlar hayat tarzlarımızın çok farklı olduğunu ve bir daha görüşmememiz gerektiğini söyledim. Özür diledi. Birbirimizi daha yakından tanımayı istiyormuş ben yanlış anlamışım. Ben bana bunların ters olduğunu bunları yapamayacağımızı söyledim. O da bu konuları zamana bırakmamız gerektiğini söyledi. Ben tamam dedim. Ancak tam 1 hafta sonra benim dediğim gibi hayat tarzlarımızın farklı olduğunu arkadaş kalmamızı söyledi. Ben yine tamam dedim. Ancak o sürekli yazmaya devam ettti böyle söyledikten sonra. Buluşmak istedi yine. Ben buluşmamız gerektiğini benim daha sonra çok üzüleceğimi söyledim. Daha sonra ortak arkadaşımız sayesinde bir etkinlikte görüştük. Benimle tekrar iletişim kurdu ve yeniden deneyelim sana saygı duyabilirim dedi. Ancak 1 hafta sonra yapamayacağını söyledi tekrar. Ben tüm iletişimi kopardım. Ancak dayanamayıp yine yazdım belli bir süre sonra ve arkadaş olarak devam etmeye karar verdik. Ben bu adamı takıntı haline getirdigim için böyle bir kararı aldım bence. Beni sinemaya davet etti sonrasında gittim. Film izlerken başımı onun omzuna koydum öyle izledim sesini çıkarmadı. Film çıkışı bu durum onu rahatsız ettiyse özür dilediğimi söyledim. Bana kurduğu cümle rahatsız olmadım ancak bizim aramızda bisi olamaz bunu bil. Sorun şurada bu adam benimle pinpon topu gibi oynuyor ve ben buna izin veriyorum. Takıntı haline getirdim. Lütfen çok ergence olduğunu düşünmeyin. İlişkiler konusunda çok tecrübeli bir insan değilim. Ne yapmalıyım? Hayır demek istiyorum ancak yapamıyorum.
Benim onunla bir işim kalmadı. Verilmesi gereken cevabı verdim çoktan.Ya hattını değiştir ya da heryerden engelle ve şunu getir aklına her geldiğinde benimle sadece cinsellik istiyor bu adam bu tipler böyledir seni kullanır bi bakmışsın evleniyor başkasıyla çok daha fazla üzülürsün emin ol sakın tuzağına düşme çok sevişmek istiyorsa gideceği uygun yerler bulsun kendine
bu durum devam edecek. nereye kadar mı? adamın ciddi ilişkisi olana kadar. sonra? evlendikten sonra takılmak isteyecek... sonu? rezilliğe kadar varır. şimdiden dur demek lazım.
Aradan 1 ay geçti aynen dediğiniz gibi oldu. Geçen hafta 3 kere üst üste yazdı cevap vermedim. Sen benim umrumda olan bir insansın buluşalım konuşalım dedi. Bende seninle konuşacak bir şeyimiz yok, seni çok iyi tanıyorum haydi iyi günler dedim. Peki madem sen nasıl istersen yazmış cevap vermedim
Ya siz nasıl böyle cuk diye bilebiliyorsunuz. Hadi oynama, fanteziyi geçtim. Başka kadınlara yazma durumunu nereden bilebildiniz? Hakikaten öyle bir durum varmış. Yeni öğrendim bende. Ben çok tecrübesizim. Anlaşılan daha 49 fırın ekmek yemem gerekiyor.Hayır dediğin için seninle oynayıp artık lanet olsun her şeye evet diyene kadar seni bezdirmeye çalışıyor. Seninle duygusal hiç bir düşüncesi yok, sizde de kişisel sınır koyamama ve hayır diyememe sorunu var. Başta beraber çalıştığınız için kötü davranmayayım, acaba yanlış mı anladım demişsiniz ama karşınızdaki insan o incelikte olan, karakterli biri değil. Sizinle oynama, başka kadınlara yazma, fantezi derdinde. Siz artık buna son vereceksiniz, takıntı değilde sizi rahat bırakmaması, bşr taraftan da bahsettiğim durumlardan kafanız karışmış. Aynı ortamlara kesinlikle bir süre gitmeyin. Mesajlarına cevap vermeyin. Arkadaş kalamayacağınız çok aşikar. Böyle birinin arkadaşlığından size ne fayda gelir ki?
Bu insanlar her yerde var. İzleye izleye öğreniyorsunuz. Biraz tipiniz düzgünse zaten bunları uyanana kadar fazlaca çekiyorsunuz. Bundan sonra kibarlık vs ile uğraşmayın, çok mesajlaşmayın biriyle. Geçmiş olsun.Ya siz nasıl böyle cuk diye bilebiliyorsunuz. Hadi oynama, fanteziyi geçtim. Başka kadınlara yazma durumunu nereden bilebildiniz? Hakikaten öyle bir durum varmış. Yeni öğrendim bende. Ben çok tecrübesizim. Anlaşılan daha 49 fırın ekmek yemem gerekiyor.
E peki bu tarz insanlar yaşamları boyu hep aynı mı kalırlar? değişmezler mi? Yani yazık evlense karısınıda aldatır. Umarım böyle bir insna evlilik yapıp birilerinin başını yakmaz yada kendisi gibi birini bulur. Tekrar çok teşekkür ederimBu insanlar her yerde var. İzleye izleye öğreniyorsunuz. Biraz tipiniz düzgünse zaten bunları uyanana kadar fazlaca çekiyorsunuz. Bundan sonra kibarlık vs ile uğraşmayın, çok mesajlaşmayın biriyle. Geçmiş olsun.
Deseniz e Allah beni kurtarmışDeğişsene hiç ama hiç rastlamadım. Sadece açıktan yapmayanları oluyor. İlerleyince ustalaşıyorlar, daha profesyonelce hareket ediyorlar. Mayasında yoksa çok az ihtimal normale dönmesi. Bu tiplerin normali sürekli kadınlardan ilgi görmek. Şansını denemek.
Aşk evliliği vs olmuyor, eli yüzü düzgün biri ile evlenirler ama klasik bir evlilik olmaz, çocukken aileden bunun eğitimini almamış, hep başka şey peşinde. Elinde çocukla bile kızlar acaba bakıyor mu diye içinden geçiren tipler var. Kendi kendine kızların ilgisinden doyuma ulaşmaya çalışıyorlar. Eşleri çok psikopat olursa bir şekilde bunları kontrol altına alabiliyor, uyanık sanıyorlar bir de, dışarıya da farkettirmediklerini sanıyorlar. Eskiden olsa yollarla seçenekleri de azalırdı ama sosyal medya sağ olsun artık her kadına yazabiliyorlar.
Yani bende akademisyenim. Daha önce akademisyen olan biriyle çıktım. O hiç böyle değildi. Bu adam bir değişik. Gerçekten Allah kurtarmış beniTipik bir akademisyen erkek. Hepsi değil ancak Çoğu böyle. Kararsız ve kadınlarla oynar sürekli ters köşe yapar önemsemez fln. siz iyi yapmışsınız. Karşılık verseniz ilişki isterdi sonrasında sizin yüzünüze bakmazdı.
Aynen Allah kurtarmış bn hep egoist ve bu tarzlarla çok karşılaştım ama %40 diyebilirim. Bnm de çok düzgün arkadaşlarım var ama bunların kötüsü de insanı bezdiriyorYani bende akademisyenim. Daha önce akademisyen olan biriyle çıktım. O hiç böyle değildi. Bu adam bir değişik. Gerçekten Allah kurtarmış beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?