Ben bu duruma nasıl düştüm! Tavsiyeleriniz, önerileriniz, yorumlarınız

Neyini anlamıyorsunuz adam bangır bangır cinsellik istiyor en başından beri, başka da bir şey istemiyor, bakmış sen istemiyorsun, belki ister demiş 1 hafta sonra bakmış olacak değil bırakmış, en sonunda bakmış sen aşka evriliyorsun oda aramızda bşey olamaz demiş o anlamda, neden sana bunları yapmasına izin veriyorsun? Hadi yürü git be işine demek zor muydu gayet kolay bir dene istersen.

Ya hattını değiştir ya da heryerden engelle ve şunu getir aklına her geldiğinde benimle sadece cinsellik istiyor bu adam bu tipler böyledir seni kullanır bi bakmışsın evleniyor başkasıyla çok daha fazla üzülürsün emin ol sakın tuzağına düşme çok sevişmek istiyorsa gideceği uygun yerler bulsun kendine

Benim onunla bir işim kalmadı. Verilmesi gereken cevabı verdim çoktan.

bu durum devam edecek. nereye kadar mı? adamın ciddi ilişkisi olana kadar. sonra? evlendikten sonra takılmak isteyecek... sonu? rezilliğe kadar varır. şimdiden dur demek lazım.

bu durum devam edecek. nereye kadar mı? adamın ciddi ilişkisi olana kadar. sonra? evlendikten sonra takılmak isteyecek... sonu? rezilliğe kadar varır. şimdiden dur demek lazım.

Ya siz nasıl böyle cuk diye bilebiliyorsunuz. Hadi oynama, fanteziyi geçtim. Başka kadınlara yazma durumunu nereden bilebildiniz? Hakikaten öyle bir durum varmış. Yeni öğrendim bende. Ben çok tecrübesizim. Anlaşılan daha 49 fırın ekmek yemem gerekiyor.

Bu insanlar her yerde var. İzleye izleye öğreniyorsunuz. Biraz tipiniz düzgünse zaten bunları uyanana kadar fazlaca çekiyorsunuz. Bundan sonra kibarlık vs ile uğraşmayın, çok mesajlaşmayın biriyle. Geçmiş olsun.

E peki bu tarz insanlar yaşamları boyu hep aynı mı kalırlar? değişmezler mi? Yani yazık evlense karısınıda aldatır. Umarım böyle bir insna evlilik yapıp birilerinin başını yakmaz yada kendisi gibi birini bulur. Tekrar çok teşekkür ederim

Değişsene hiç ama hiç rastlamadım. Sadece açıktan yapmayanları oluyor. İlerleyince ustalaşıyorlar, daha profesyonelce hareket ediyorlar. Mayasında yoksa çok az ihtimal normale dönmesi. Bu tiplerin normali sürekli kadınlardan ilgi görmek. Şansını denemek.
Aşk evliliği vs olmuyor, eli yüzü düzgün biri ile evlenirler ama klasik bir evlilik olmaz, çocukken aileden bunun eğitimini almamış, hep başka şey peşinde. Elinde çocukla bile kızlar acaba bakıyor mu diye içinden geçiren tipler var. Kendi kendine kızların ilgisinden doyuma ulaşmaya çalışıyorlar. Eşleri çok psikopat olursa bir şekilde bunları kontrol altına alabiliyor, uyanık sanıyorlar bir de, dışarıya da farkettirmediklerini sanıyorlar. Eskiden olsa yıllar geçtikçe seçenekleri de azalırdı ama sosyal medya sağ olsun artık her kadına yazabiliyorlar.

Son düzenleme:
Deseniz e Allah beni kurtarmış

Tipik bir akademisyen erkek. Hepsi değil ancak Çoğu böyle. Kararsız ve kadınlarla oynar sürekli ters köşe yapar önemsemez fln. siz iyi yapmışsınız. Karşılık verseniz ilişki isterdi sonrasında sizin yüzünüze bakmazdı.

Yani bende akademisyenim. Daha önce akademisyen olan biriyle çıktım. O hiç böyle değildi. Bu adam bir değişik. Gerçekten Allah kurtarmış beni

Yani bende akademisyenim. Daha önce akademisyen olan biriyle çıktım. O hiç böyle değildi. Bu adam bir değişik. Gerçekten Allah kurtarmış beni
Aynen Allah kurtarmış bn hep egoist ve bu tarzlarla çok karşılaştım ama %40 diyebilirim. Bnm de çok düzgün arkadaşlarım var ama bunların kötüsü de insanı bezdiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…