Sizinle bire bir ayni durumda olan bir akrabam var. Kendi annesi koca derdine dusup 60 yasinda evlendigi icin kaynanasinin her seyine eyvallah edip iyi gecinmeye ugrasiyor. Ki bence olmasi gereken bu. Bakici tuttu olmadi,krese verdi cocuk alisamadi. Kadin dedi ki neyse kaynanadir bari gozu gibi bakar eder. Hangi bakici veya kres gunde 3 defa cocugu parka goturur? Hic birisi.
İnsanlar bir turlu anlamiyor cunku her cocuk 2 yasina geldi yallah krese denmiyor. O cocuk kac sene gidecek okula ? Bir kresle bitmiyor senelerce okullarda surunecek nefret edecek bir akil sahibi de dusunse bu 1. Ek olarak her cocuk her yasta krese uygun olamiyor. Ben kendi ogluma 3 senedir bakiyorum,kesinlikle bugune kadar veremezdim krese, verdim demekle olmuyor zaten cogu kres yarim gunde servis vermiyor kendin gidip geliyorsun cocukla. E calisinca mumkun mu bu? Bu da 2.
Bence kaynanaya kulaginizi tikayip baktirin cocuga. O da emin olun sizin icin degil kendi oglunun rahati icin bakmaya talip olmustur. Kafaniza takmayin,ha laf mi soyledi,aynen siz de soyleyin lafinizi esirgemeyin. Gidin calisin eliniz para gorsun,arada avcuna para koyun kaynananin,belirli gunlerde hediyeler alin ihtiyaclarini karsilayin sizden iyisi olmaz. Bu tip insanlarin anladigi dil bu cunku.