Ben bu evlilikte neciyim anlamadım :-(

baştan ipleri kaptırmışsınız kocamın huyu bu diye. biraz kesin çizgileriniz olsaydı kocanız da dozu arttırarak devam edemezdi. huzurum kaçmasın diye fazla ses çıkarmamışsınız ama ezilen siz olmuşsunuz. susmaya devam ederseniz daha çok adam yerine konmazsınız. net olun istemiyorsanız asla geri adım atmayın. kendinizi paspas ettirmeyin.
Aynen huzurum kaçmasın diye ben sustukça artırdı. Onları çok takmıyorum ailesi ile ilgili şeyleri. Ama görümce dedi mi besmele çekesim geliyo.

Aynen huzurum kaçmasın diye ben sustukça artırdı. Onları çok takmıyorum ailesi ile ilgili şeyleri. Ama görümce dedi mi besmele çekesim geliyo.

aslında eşiniz böyle davranmasa onlar da size saygılı olurdu emin olun. ne olursa olsun tavrınız net olsun. kendinize güvenin.

ne demek kocamda suç bulmuyorum tek suçlu kocanız zaten. kaderim böyleymiş çocuğum var vs diye kendinizi avutuyorsunuz anca :olamaz:
Şu yönden dedim cnm. Aile çocuğu kendi ayaklarının üzerinde durmasına müsade etmiyor. Herşeyine ana babası ablası dahi olmuş 27 sene. 3 sene de bana nasıl dönecek bu adam. Zaten adamlar kolay kolay anneci olmazlar. Analar cicim diye pış pışlarsa 30 yaşını bırak 60 yaşına da girse bu böyle olacak. benim asıl maksadım onu kendime çevirmek. Şu an benim de oğlum var bu yaşta taviz vermiyorum hayırsa bişey hayırdır.

Ne kadar yüzsüzlük eşinizi arayıp sorması.. çocuklara o mu bakacak? Sizi o kadar adam yerine koymadığı belli ki
çocuklara bakar mısın? diye sana bile sormuyor. Terbyesizlik, görgüsüzlük, saygısızlık diz boyu..

Evlendiğiniz günden beri sabahın 9'undan kahvaltıyla beraber akşama kadar orda durmak zaten o başlı başına
anormal. Böyle şöyleri okudukça şaşıp kalıyorum. ''Ama annemler yalnııııııız'' Annen 5 yaşında çocuk mu da
yalnız kalamıyor? Bunları İsviçreli bilim adamlarına inceletmeli gerçekten.. Hiçbir mantık ve akıl ürünü
değil bunlar. Abuk sabuk şeyler.
Burda 100 konudan 90'ı koca, kaynana, görümce derdi sorunu..
Nedir bu böyle erkek aileleri şeytani bir örgüt gibi..

Işte hayırlısı diyorum abla. Her erkek böyle değil. Eltim de benim durumundaymış ben evlenince onu rahat bırakmışlar.ben den sonra evlenecek yok bu böyle gidecek. Şu görümcem olmasın yeter ben ailesine katlanırım.kötü insanlar değiller çünkü.eşim zorluyo onları. Iki ucu pidliğe bulaşmış d3ğnek benimkisi. Daha zor durum da olanları düşünerek teselli ediyorum kendimi.

Ağlardım hep sabahtan kaldırırdı beni geç kalıyoruz diye. Sevgim olmasa ilk ayda bitirmiştim.bebiş olursa evini bilir belki dedim afffff yine aynı yine aynı. Dua edin arkadaşlar inş düzelir bu durum.

Kimsenin cocuguna bakmak zorunda degilsiniz valla zor durumdaysada sizi arayip soracak sizinle muhatap olmayan insan size cocuk birakmayacak. Benin the kayinvalidemde her sene eltimin cocuklarini yazlari Yanina alir baska sehirde yasiyo onlar isi oldugu zaman bana soylemeden ki hep beraber oldugumuz ortamda esime yarin isim var cocuklara esin baksin dedi evden ciktik esime tek cevabim kimse bana guvenipte coluk cocugu toplamasin oldu bakamam Sen hallet dedim ki benimde bebegim var bi kere and musamma gostersem hep olcak biliyorum bu gecen seneydi bu senede yine tavrima ragmen yine aynisi oldu babane torun kavga etmis kizi aratiyolar babam gelene kadar sizde kalayim diye esimi ariyo kiz pardonda o evde ben ne oluyorum o adamin parayla tuttugu gundelikcimi. Valla yine getirtmedim

Back
X