Bazılarıyla anlaşabilmek için yalandan pohpohlamak lazım. :) Nasıl yapacağım bilmiyorum galiba çokta fazla görüşmem. Tahammül edebileceğimi sanmıyorum. Inşallah zamanla erkek arkadaşımda görür ve beni düzgün insanlarla muhattap eder..Demissiniz ya 'kimse demiyor mu bunlara seni niye kıskansın' vs. E siz diyin madem... ama siz de demiyorsunuz , gerekçe olarakta erkek arkadaşınızın yalnız kalacağını söylüyorsunuz, diğerleri de böyle sebepler yüzünden susuyordur belki
Arkadaşlarını çekmek zorunda değilsiniz, ama evlendiginizde böyle bir ortam içine girecekseniz o zaman alıştırmaya yapmaya başlayın, çünkü insanları değiştirmek maalesef mümkün olmuyor:/
Kötü demedim zaten görgüsüz dedim:))takip etmeyin, görmezsiniz. sizi alakadar eden bi durum yok. düğünde görgüsüz olmaları onları kötü bi insan yapmaz, demek ki erkek arkadaşınız seviyor.
Kötü demedim zaten görgüsüz dedim:))
Doğru söylüyorsunuz pek fazla muhattap olmam ağzımı tutarım. Ama o kadar zıt kutuplarız ki tanıdıktan sonra bir bir soğudum hepsinden..Erkekler biz kadınlar gibi takmaz..
Yapacaginiz sey seviyeli de olsa gorusmek...Esiniz mutlu olacak ve yalniz kalmamis olacak..Zamanla koparsınız coluk cocuk olunca calisma hayati da varsa zaman kalmaz zaten ilerde..sabredin..
bu bahsettiginiz tiplerden cok fazla var cevrede..Kendilerine dev aynasindan bakıyorlar boy aynasından baksalar keşke...
Hayat politik olmak zorunda birakiyor..Mesela iş yerlerimizde de var bu tipler isi mi bırakalim ozel muhabbete girme genel.konus havadan sudan sohbet et esinin gönlu olsun erkekler hemen cevremle arami bozdun der hic riske girme huzurunu bozma ..Doğru söylüyorsunuz pek fazla muhattap olmam ağzımı tutarım. Ama o kadar zıt kutuplarız ki tanıdıktan sonra bir bir soğudum hepsinden..
Sanırım dikkatli okumadınız. Bazı hovarda arkadaşları ile ilişiğini kestim. Görgüsüzlerle değil. Ayrıca benim eşimin benim istemediğim insanlarla görüşmemesi kadar normal ne olabilir? Ben burda kendi vereceğim tepkinin ne olacağını nasıl davranmam gerektiğini sordum. İlişiğini nasıl keserim demedim.Kuzum dikkat et gorgusuz dediğin bu insan grubuyla evlendiginizde birbirinize yemeğe gidip gelmeye başlamayın bu yüzden gorgusuz deme ilerde lazım olur malum nişanlının arkadaşları onlar ve evlenince gorusturmeme gibi bi dengesizlik yapmicaksin herhalde? ?
Boyle tipler heryerde var ben de hic sevmem ama madem birsey diyemiyorsunz simdi gormezden gelin mesafeli olun, evlenince zaten firsat kalmaz koparsinz
Haklısınız. Ama yüzüğü bir kere atmak başka bir şeydir ısrarla fotoğraflarda göstermeye çalışmak başka..genc olduklari icin hevesleniyorlardir kesin. ben böyle durumlari genelde yasa veriyorum.
benim kaynimin kiz arkadasi 19 yasinda. kaynin gümüs yüzük almis- kiz boy boy resmini atmis. bende begendim- hatda altina göyünden kalp fiskiran smiley bile atdim. yahu kiz daha 19- herseye hevesli- en iyisi, en cicili bicilisi onda olsun istiyor. ne yani ben simdi kalkip kiza ihhhhhhhh görgüsüz diyemem. Teenager der gecerim- hevesinide kursaginda birakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?