Ben bu görgüsüzleri çekmek zorunda mıyım?

Doğru evlenince onla görüşme bunla görüşme olayları basliyor dimi ☺ nasıl davranicaksin takmicaksin unursamicaksin yanlarındaysa. . Net ortamında ise takipte olmicaksin sinirlerini ziplatmicaksin, ama sana bişi diyim sende evlendiginde düğün fotolarini nebilim alyanslı olan elini istem dışı kendi fotolarinda görebilirsin ve Ayy bizin dugunumuz çok güzel oldu söyle böyle oldu diye kendini konuşurken bulabilirsin BÜYÜK KONUŞMAMAK GEREKIR Hayır yani size ne elalemin resimlerinden gorgusuzlugunden tavirlarindan hareketlerinden. .

Son düzenleme:
Ben de bunu anlamıyorum takip etme kardeşim.cikar hesaplarından onları.
Ama yok pohpohlamak lazımmış diyosun bu da samimiyetsizliktir

Ben de sizi anlamıyorum akraba değil bisi değil gelip bi de konu aciyosunuz konuşmazsın olur biter

Haklısınız. Ama yüzüğü bir kere atmak başka bir şeydir ısrarla fotoğraflarda göstermeye çalışmak başka..

gösterecek baska seyleri yok demekki. ben Face kullaniyorum ve belki 3 senede bir foto atarim. kendi öz ablamda mesela 654654654445 foto atar- esiyle beraber--- baslik: ASSSSSSSKIM.
yahu- sanki sadece sende var 40 yasinda kel horoz. ama onun begeniyor. album gibi kullaniyor hesabini. ben nisanlandim. daha nisanlimla bir foto bile atmadim hesabima.

not: ablamla ben ayni görgüyü aldik. o seviyor boy boy foto atmayi- ben sevmiyorum. fark bu.

Ben eşimin arkadaşlarıyla takilmiyorum. O da benim arkadaşlarımla takilmiyor. Sürekli birlikte birşeyler yapmak zorunda değilsiniz. O ayrı görüşür ben ayrı. He beraber görüştüğümüz evli çiftler de olur tabi ama adamın taaaa çocukluktan beri görüştüğü arkadaşları var. Ben görünce selam veririm, hal hatır sorarım o kadar. Evet onlar da bekar ama ben eşime guvendikten sonra banane serseri mı hovarda mı? İnsanın içinde varsa yapar, arkadaş kurbanı gibi laflar boş bence. Hiçbir zaman da şu arkadaşını sevmedim görüşme demedim. Gider birkaç saat takılır, kafa dağıtır.
Siz görüşmek zorunda değilsiniz ama müstakbel eşiniz görüşmek istiyorsa görüşür. Evlenince tapusu sizde olmuyor. Sizin hoşunuza gitmedi diye o neden kessin muhabbeti? Belki siz de onlara itici geliyorsunuzdur.

Samimi olmayın istemiyorsanız. Eşiniz arkadaşlığına devam eder. İleride siz farklı ortak arkadaşlar bulursunuz kafanıza göre. Böyle insanları ben de sevmiyorum açıkçası. Zoraki olarak da iletişim kurmazdım.

ben de sizi tuhaf buldum.
ya insanlar istedikleri gibi yaşasın mutlu olsunlar. belki en güzel zamanları bunlar. belki böyle mutu oluyorlar. size ne yani??
istemezsen sen konuşmaz - görüşmez - takip etmezsin. ama insanların hayatlarına müdahale edemezsin.
(bir alyansım ve uyduruk da ev eşyalarımla evlendim. ama böyle düşünüyorum)

İnsanların maddiyatini göstererek yaşaması ve bundan zevk alması yanlış bu konuda size katiliyorum. Fakat beni yanlış anlamazsınız bundan rahatsızlık duymak ve onları kafanızın içinde yargılamanız da yanlış çünkü hayat bize türlü türlü insanlarla bir arada olma durumunda bırakıyor ve bizim tavırlarımiz ve hissettilerimizde bizi biz yapıyor. O tarz insanlar size birşeyler katamaz evet ama belki siz onlarla vakit geçirmekten zevk alan nisanliniza birşeyler katabilir ve zamanla o insanlardan zevk almamasına ve uzaklaşmasına neden olabilirsiniz. Demek istediğim şu belki sizin onlardan daha alçak gönüllü olduğunuzu ve bununda çok güzel bişey olduğunu anladiginda zamanla zaten onları hayatınızdan ayiklayacak. Ama bu böyle sinir olarak kızarak olunca sizinde asamadiginiz şeyler olduğunu gösterir bilinç altinizda. Gülüp gecmek onların iflah olmasını beklemek yerine birden bire hayatınızdan bu şekilde yargılayarak çıkarmak alçak gönüllü olma ve anlayışlı bir yapıya sahip olma kavramlarına pek uymuyor. Farklılıkları kabul etmek ve saygı duymak insanları olduğu gibi kendi tercihlerine bırakmak sizi daha olgun bir insan yapar.

Abla ya pıtırcık derken ?

Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.
Nişanlının etrafında SANA GÖRE bu kadar boş insan olduğunu düşünüyorsan nişanlın da çok farklı değildir herhalde.
Yoksa dünyanın en saf, en kandırılabilir insanı olduğu için mi onlarla görüşmeye mahkum?

bence zamana bırkmalısın :) eşten eşe degısıyor ama ben evlendıkten sonra eşimm daha cok benımle arkadas oldu nadır arkadaslarını goruıo o yuzden okdrını da goze almalısın hıcbısı dememelısın saygı duymalısın oda senın arkadslarını sevmeyebılır .ınsallah eşli eşli sevebılcegınız arkadaslarınız olur

Evlendikten sonra arkadaslara karisilmasina karsiyim.cok kotu huylari olmadigi surece herkes arkadas seciminde ozgur olmali.gorgusuzluk arkadasinla iliskini kesecek kadar onemli bisey degil.cok istemiyorsaniz esiniz yalniz gorusur ailece gorusmezsiniz.ayrica o insanlari takip etmezseniz boyle de caniniz sikilmaz

Bende çok sevmem böyle boy boy foto paylaşıp yüzüktür kolyedir gözümüze gözümüze sokanları. Lakin sırf öyleler diyede ilişkiyi tamamen kesmeye gerek yok. Sizin mütavazi bi kişiliğinizin olması, onların görgüsüz olduğunuda kanıtlamaz. Düğünüm olalı 6 sene oldu hala arada açar eş dost akraba ne düğündü sizinki diye, organizasyonla yaptık düğünümüzü, ama ben şimdi utanır konu değiştiririm. O düğün evresi boyunca herkesin kafasını şişirmiştim şöyle yapcam olurmu, bu renkleri kuşşanvam uyarmı diye. Yaş aldıkça, zaman geçtikçe ilk günkü efekti, şaşası kalmıyor. Sizde o yönlerini görmezden gelip, daha iyi yönlerini keifedebilirsiniz arkadaşlarınızın. Ya da aa evet güzelmiş deyip geçebilirsiniz. Zira üstüne fazla düşerseniz bu olayın sizi kıskançlıkla bile itham edebilirler. Az görüşün, kısa sürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…