Doğru evlenince onla görüşme bunla görüşme olayları basliyor dimi ☺ nasıl davranicaksin takmicaksin unursamicaksin yanlarındaysa. . Net ortamında ise takipte olmicaksin sinirlerini ziplatmicaksin, ama sana bişi diyim sende evlendiginde düğün fotolarini nebilim alyanslı olan elini istem dışı kendi fotolarinda görebilirsin ve Ayy bizin dugunumuz çok güzel oldu söyle böyle oldu diye kendini konuşurken bulabilirsin BÜYÜK KONUŞMAMAK GEREKIR Hayır yani size ne elalemin resimlerinden gorgusuzlugunden tavirlarindan hareketlerinden. .Sanırım dikkatli okumadınız. Bazı hovarda arkadaşları ile ilişiğini kestim. Görgüsüzlerle değil. Ayrıca benim eşimin benim istemediğim insanlarla görüşmemesi kadar normal ne olabilir? Ben burda kendi vereceğim tepkinin ne olacağını nasıl davranmam gerektiğini sordum. İlişiğini nasıl keserim demedim.
Haklısınız. Ama yüzüğü bir kere atmak başka bir şeydir ısrarla fotoğraflarda göstermeye çalışmak başka..
Ben eşimin arkadaşlarıyla takilmiyorum. O da benim arkadaşlarımla takilmiyor. Sürekli birlikte birşeyler yapmak zorunda değilsiniz. O ayrı görüşür ben ayrı. He beraber görüştüğümüz evli çiftler de olur tabi ama adamın taaaa çocukluktan beri görüştüğü arkadaşları var. Ben görünce selam veririm, hal hatır sorarım o kadar. Evet onlar da bekar ama ben eşime guvendikten sonra banane serseri mı hovarda mı? İnsanın içinde varsa yapar, arkadaş kurbanı gibi laflar boş bence. Hiçbir zaman da şu arkadaşını sevmedim görüşme demedim. Gider birkaç saat takılır, kafa dağıtır.
Siz görüşmek zorunda değilsiniz ama müstakbel eşiniz görüşmek istiyorsa görüşür. Evlenince tapusu sizde olmuyor. Sizin hoşunuza gitmedi diye o neden kessin muhabbeti? Belki siz de onlara itici geliyorsunuzdur.
Abla yaPitircik derken?
Ben pitircik olmayan uyeyim yine de yorum yapiyim , anlasilan yasiniz cok genc , insanlari gormezden gelmeyi beceremiyorsunuz , ortak paylasiminiz yoksa evlendikten sonra surekli gorusmek zorunda degilsiniz , kendi arkadaslarinizla yada bas basa takilirsiniz esinizle
Pitircik ne demek bilmiyorum , tdk ya girmeye de useniyorum su andaAbla yapıtırcık derken ?
Tdk'da bile öyle bir kelime yok ablaPitircik ne demek bilmiyorum , tdk ya girmeye de useniyorum su anda
Ama pitircik her ne demekse ondan olmadigima eminim :)
Sonundaki cık ekinden yola çıkarsak ; böyle mini minicik , ufacık tefecik , sevimlicik bir şey galibaPitircik ne demek bilmiyorum , tdk ya girmeye de useniyorum su anda
Tdk'da bile öyle bir kelime yok abla
Sonundaki cık ekinden yola çıkarsak ; böyle mini minicik , ufacık tefecik , sevimlicik bir şey galibaama tepkin çok tatlıydı
GuldurdunPitircik ne demek bilmiyorum , tdk ya girmeye de useniyorum su anda
gösterecek baska seyleri yok demekki. ben Face kullaniyorum ve belki 3 senede bir foto atarim. kendi öz ablamda mesela 654654654445 foto atar- esiyle beraber--- baslik: ASSSSSSSKIM.
yahu- sanki sadece sende var 40 yasinda kel horoz. ama onun begeniyor. album gibi kullaniyor hesabini. ben nisanlandim. daha nisanlimla bir foto bile atmadim hesabima.
not: ablamla ben ayni görgüyü aldik. o seviyor boy boy foto atmayi- ben sevmiyorum. fark bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?