• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu işi çözemedim...

Tayinnnnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
715
644
103
43
Herkese merhabalar ben basımdan geçen bir olay var bitmiş gitmiş ama kafamı çok kurcalıyor.ben iki ay evvel dişçiye gitmeye başladım hem ablam hem benim dişler için. Dişçinin erkek kardeşi vardı orda sürekli yanıma geliyor benimle konuşmaya çalışıyor ben giderken bi bakıyordum kapının orda falan bende başta anlamadım sonra farkettim çocuk bi gün ben yalnızken geldi evlenmeyi düşünüyormusun nisanlin varmı yaşımi sordu bende kendi için sorduğunu düşündüm.cocuk gidiyor geliyor yanıma ama numaramı falanda hiç istemedi.benimle flortlesiyor ben yalnizken özellikle geliyor eğer sesimi duyarsa yan odada olsa geliyordu.on gün evvel evlenmiş yanlış değilsem bir yıla yakın nişanlısı varmış orda çalışan kız öyle dedi yalan değilse.arkadasim diyorki o sana bunları yaparken evini diziyordu emin ol iyiki sen çocuğa acilmadin numarasını almadın diyor.zaten niyeti olan adam kızı begense bişey söyler bende yüz veriyordum. Çok bozuldum. Bu adamın niyeti neydi bide diyor evlenmeyi düşünüyormusun diye. Beni salak yerine mi koydu yani

Babamla gittiğimiz dişçi de benimle ilgili sorular sormuş babama. Çalışıyor mu evli mi falan diye. Bunda yanlış bir şey yok. Muhabbet kurmak için sorulan şeyler bunlar :D

Bana biri (cinsiyeti farketmez) medeni durumumu sorsa ben de ona sorarım. Maksat muhabbet olsun.
Siz de sorsaydınız sohbet farklı ilerlerdi.

Back
X