5+5 haftalık mı ? Daha çok küçük döllenmeye göre 7, 8 de kalp atışını alabilirsiniz..BURDA BEBEK VAR MI YOK MU SIMDI
Ama sat 27 aralık normalde 7 8. Haftalarda olması lazım ama doktor 5.+5 çıkardı nasıl oldu anlamadim5+5 haftalık mı ? Daha çok küçük döllenmeye göre 7, 8 de kalp atışını alabilirsiniz..
Daha küçük 7. Haftayı bekleyin kalp atışı için
[/QUOTEama dediğim gibi sat 27 aralık geç döllenme mi oldu acaba
Dr degistirinAma sat 27 aralık normalde 7 8. Haftalarda olması lazım ama doktor 5.+5 çıkardı nasıl oldu anlamadim
Degistirdim ilk gittigim fakülte doktoru idi o 6 +4 dedi bende sonra özele gittim buda 5+5 dedi ne oluyo anlam veremdimDr degistirin
Bilmiorum ıns oyledir gercekden çok istiorum salı günü tekrar çağırdı bakalımGeç dollenmedir belki.
Geç döllenme olabilir, önemli olan bundan sonra kontrollerde düzgün ilerlemesi...İnşallah düzgün ilerlerMerhaba önceki actigim konularda bahsetmiştim 3 gebelik geçirdim 2. Si düştü şimdi 3.gebeligim de düşük yapıorum dedim kanamam oldu doktora gittim kese görünüyor gayet iyi dedi ama kalp atışlarını duymadık kesede ama doktor güzel büyümüş kese dedi hatta ekran görüntüsünü de atayım bu şekilde ama ben birşey anlamadım bu işten acaba geç döllenme olabilir mi Eki Görüntüle 2593686
Evet kan pıhtılaşması var ona gorede iğne ve kan sulandırıcı haplar kullaniorim ama anlamadım kanamam da oluyo az ara ara gercekden bisi anlamadimGeç döllenme olabilir, önemli olan bundan sonra kontrollerde düzgün ilerlemesi...İnşallah düzgün ilerlerDüşüklerin nedeni araştırılmış mıydı?
Ins dediğin gibidir canım allah uzun ömürler versin salı günü tekrar gidicem bakalım ama hafifden kanama var progestan kullaniorim fitilin ucu hafif kan oluyo anlam veremedimGeç döllenme olmuş.Benim regl geciktikten 2 hafta sonra kan değerim 114 çıkmış neredeyse 1 ay sonra kese gözükmüş ondan 10 gün sonra da kalp atişıni duymuştum.Kalp atişini duyduktan sonra regl tarihini degistiriyor doktor.Sana yeni bi tarih veriyor öyle devam ediyorsun.
Ben meleğimi aldım kucağıma darısı size inşallah
Bu bebis erkek yaaa sağlıkla dogar insAllah konu farkli ama keseye bakar bakmaz erkek adam dedim buMerhaba önceki actigim konularda bahsetmiştim 3 gebelik geçirdim 2. Si düştü şimdi 3.gebeligim de düşük yapıorum dedim kanamam oldu doktora gittim kese görünüyor gayet iyi dedi ama kalp atışlarını duymadık kesede ama doktor güzel büyümüş kese dedi hatta ekran görüntüsünü de atayım bu şekilde ama ben birşey anlamadım bu işten acaba geç döllenme olabilir mi Eki Görüntüle 2593686
Salı günü doktora gidicem tekrar geçen salı gittim 5.+5 dedi ama benim sat 27 aralık 7 8 haftalık olmuş oluyoKanama normal geç döllenmedir yoksa daha büyük olması lazım adet tarihine kadar bugün mü gideceksiniz
Ins gönül ister ki dediginiz gibi olsun ama daha kalp atışı filan yok duymadık ne oluyo anlamıorumBu bebis erkek yaaa sağlıkla dogar insAllah konu farkli ama keseye bakar bakmaz erkek adam dedim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?