Ben bu isten birsey anlamadim basina gelen var mi

Ayse0659

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2019
87
43
3
30
Merhaba önceki actigim konularda bahsetmiştim 3 gebelik geçirdim 2. Si düştü şimdi 3.gebeligim de düşük yapıorum dedim kanamam oldu doktora gittim kese görünüyor gayet iyi dedi ama kalp atışlarını duymadık kesede ama doktor güzel büyümüş kese dedi hatta ekran görüntüsünü de atayım bu şekilde ama ben birşey anlamadım bu işten acaba geç döllenme olabilir mi

Geç dollenmedir belki.

Kanama normal geç döllenmedir yoksa daha büyük olması lazım adet tarihine kadar bugün mü gideceksiniz

Geç döllenme olabilir, önemli olan bundan sonra kontrollerde düzgün ilerlemesi...İnşallah düzgün ilerler Düşüklerin nedeni araştırılmış mıydı?

Geç döllenme olmuş.Benim regl geciktikten 2 hafta sonra kan değerim 114 çıkmış neredeyse 1 ay sonra kese gözükmüş ondan 10 gün sonra da kalp atişıni duymuştum.Kalp atişini duyduktan sonra regl tarihini degistiriyor doktor.Sana yeni bi tarih veriyor öyle devam ediyorsun.
Ben meleğimi aldım kucağıma darısı size inşallah

Reactions: H M
Geç döllenme olabilir, önemli olan bundan sonra kontrollerde düzgün ilerlemesi...İnşallah düzgün ilerler Düşüklerin nedeni araştırılmış mıydı?
Evet kan pıhtılaşması var ona gorede iğne ve kan sulandırıcı haplar kullaniorim ama anlamadım kanamam da oluyo az ara ara gercekden bisi anlamadim

Ins dediğin gibidir canım allah uzun ömürler versin salı günü tekrar gidicem bakalım ama hafifden kanama var progestan kullaniorim fitilin ucu hafif kan oluyo anlam veremedim

Bu bebis erkek yaaa sağlıkla dogar insAllah konu farkli ama keseye bakar bakmaz erkek adam dedim bu

Ne zaman ogrenmiştin gebeligini?
Ilk kan testin ne zaman ve kactu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…