Canim benim eltim baya gec duydu korkma daha cok kücük doktor olumlu diyosa bisey olmazIns gönül ister ki dediginiz gibi olsun ama daha kalp atışı filan yok duymadık ne oluyo anlamıorum
Amin inşallah.Ins dediğin gibidir canım allah uzun ömürler versin salı günü tekrar gidicem bakalım ama hafifden kanama var progestan kullaniorim fitilin ucu hafif kan oluyo anlam veremedim
Kanamanın durumuna göre doktorlar kan sulandırıcı dozlarını vs ayarlıyorlar canım.. Ben de geç döllenme yaşamıştım 2 hf geri çıkıyordu olabiliyor öyle, düzgün ilerliyorsa sen kafana takma hiç, stres çok etkiliyor bebeğiEvet kan pıhtılaşması var ona gorede iğne ve kan sulandırıcı haplar kullaniorim ama anlamadım kanamam da oluyo az ara ara gercekden bisi anlamadim
Ilk gebeliğini tam hatırlamıyorum ama 2 veya 3 ocak olması lazım kan de geri 63 çıkmıştı 2 günde bir verdim 2.Si 365 3. Use 1653 filan filan gidiodu geçen verdim kan 10000 üstü idiNe zaman ogrenmiştin gebeligini?
Ilk kan testin ne zaman ve kactu
Desteğin için çok teşekkür ederim ama 2 kere üst üste dusuk yapınca ister istemez uzuluorsun ama diğer gebeliklerim bunun kadr ilerlememişti hiç onlarda kese görünmemişti bileAmin inşallah.
Korkma sen kanama kötüye işaret etseydi kese büyümezdi.Inşallah yolunda her şey.
Sureç biraz sikintılı oluyor ben yaşadım o yuzden seni cok iyi anliyorum.Ama sen ne kadar rahat olursan zaman o kadar güzel ilerleyecek inan.
Demek istedigim adetib duzenlimi gectikten sonra mi ogrendin.Ilk gebeliğini tam hatırlamıyorum ama 2 veya 3 ocak olması lazım kan de geri 63 çıkmıştı 2 günde bir verdim 2.Si 365 3. Use 1653 filan filan gidiodu geçen verdim kan 10000 üstü idi
Üzülmen çok dogal ama bak şükür hamile kalabiliyorsun.Bunun için ugraşan ne kadar çok kişi var burada bile görüyoruz.Desteğin için çok teşekkür ederim ama 2 kere üst üste dusuk yapınca ister istemez uzuluorsun ama diğer gebeliklerim bunun kadr ilerlememişti hiç onlarda kese görünmemişti bile
Ins cnm yaKanamanın durumuna göre doktorlar kan sulandırıcı dozlarını vs ayarlıyorlar canım.. Ben de geç döllenme yaşamıştım 2 hf geri çıkıyordu olabiliyor öyle, düzgün ilerliyorsa sen kafana takma hiç, stres çok etkiliyor bebeği
Ins cnm bakalım salıyı bekliycez artk yapacak hiç birşey kalamdı gerisi taktiri ilahi ondan gelene razıyızÜzülmen çok dogal ama bak şükür hamile kalabiliyorsun.Bunun için ugraşan ne kadar çok kişi var burada bile görüyoruz.
Bir de olmadi iki de olmadı ama inşallah şimdi olacak diye düşün.
Ağır bir şey kaldırma ve yükseğe uzanma.Biraz kendini korumaya çalış.Bu arada benim 6 haftalikken bebekte yolkta gözükmüyordu.7+4 te gözükünce doktor regl tarihimi nerdeyse 20 gün öne almıştı.
Aynen öyle canım demkki var dir bunda da bi hayır artk herşeyi yaptık doktorsa doktor ilaç sa ilaç tedavi ise tedavi gerisi taktiri ilahi ondan gelen herşeye razıyızSeni anliyorum ayni şeyi yaşayan biri olarak.
Ama her zaman saģliklisi hayirlisi olsun.
Hep ayni şey olacak diye birsey yok tabiki. RABBIM yardimciniz olsun.
Ins evet lekeleme ama doktor a kanama için gittiğimde alttan baktı birşey koydu ici kan doldu sona da leke leke oluyo sürekli olmuyoKanamanız lekelenme şeklinde sanırım. Sizin geç döllenme gibi gözüküyor. Kese güzel geliştiyse biraz sabır gerekiyor ,şuan :) önümüzdeki günlerde kesinleşir. İnşallah güzel ilerler bundan sonrası. Telaşlarınız mutluluğa dönsün
sat 27 aralık ise 2 ocakta nasıl öğrendiniz gebeliğiniziIlk gebeliğini tam hatırlamıyorum ama 2 veya 3 ocak olması lazım kan de geri 63 çıkmıştı 2 günde bir verdim 2.Si 365 3. Use 1653 filan filan gidiodu geçen verdim kan 10000 üstü idi
kese kaç mm yazıyor kağıttaIns evet lekeleme ama doktor a kanama için gittiğimde alttan baktı birşey koydu ici kan doldu sona da leke leke oluyo sürekli olmuyo
Şubat olacakti ocak yazmışımsat 27 aralık ise 2 ocakta nasıl öğrendiniz gebeliğinizi
Göremedim ben onu anlamadım nerde yazior Tm olarak daha ilk defa bu kdr geliştikese kaç mm yazıyor kağıtta
fotonun tamamını atar mısınızGöremedim ben onu anlamadım nerde yazior Tm olarak daha ilk defa bu kdr gelişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?