Ben bu isten birsey anlamadim basina gelen var mi

Ya dokdor güzel kese büyümüş işte yolk saç da güzel dedi bilmem sarı şu da var dedi ama kalp atışı yok benm 27 aralık sat ama ultrasonda 5.5 çıkardı doktor birde kanama oluyo dedim ona birşey demedi eğer düşük olsaydı bu zaman çoktan düşerdi demi kanama ara ara oluyo a az az oluyo

Kanamanız lekelenme şeklinde sanırım. Sizin geç döllenme gibi gözüküyor. Kese güzel geliştiyse biraz sabır gerekiyor ,şuan :) önümüzdeki günlerde kesinleşir. İnşallah güzel ilerler bundan sonrası. Telaşlarınız mutluluğa dönsün

Ins dediğin gibidir canım allah uzun ömürler versin salı günü tekrar gidicem bakalım ama hafifden kanama var progestan kullaniorim fitilin ucu hafif kan oluyo anlam veremedim
Amin inşallah.
Korkma sen kanama kötüye işaret etseydi kese büyümezdi.Inşallah yolunda her şey.

Sureç biraz sikintılı oluyor ben yaşadım o yuzden seni cok iyi anliyorum.Ama sen ne kadar rahat olursan zaman o kadar güzel ilerleyecek inan.

Evet kan pıhtılaşması var ona gorede iğne ve kan sulandırıcı haplar kullaniorim ama anlamadım kanamam da oluyo az ara ara gercekden bisi anlamadim
Kanamanın durumuna göre doktorlar kan sulandırıcı dozlarını vs ayarlıyorlar canım.. Ben de geç döllenme yaşamıştım 2 hf geri çıkıyordu olabiliyor öyle, düzgün ilerliyorsa sen kafana takma hiç, stres çok etkiliyor bebeği

Ne zaman ogrenmiştin gebeligini?
Ilk kan testin ne zaman ve kactu
Ilk gebeliğini tam hatırlamıyorum ama 2 veya 3 ocak olması lazım kan de geri 63 çıkmıştı 2 günde bir verdim 2.Si 365 3. Use 1653 filan filan gidiodu geçen verdim kan 10000 üstü idi

Desteğin için çok teşekkür ederim ama 2 kere üst üste dusuk yapınca ister istemez uzuluorsun ama diğer gebeliklerim bunun kadr ilerlememişti hiç onlarda kese görünmemişti bile

Ilk gebeliğini tam hatırlamıyorum ama 2 veya 3 ocak olması lazım kan de geri 63 çıkmıştı 2 günde bir verdim 2.Si 365 3. Use 1653 filan filan gidiodu geçen verdim kan 10000 üstü idi
Demek istedigim adetib duzenlimi gectikten sonra mi ogrendin.
Senin konunu biliyorum insallah düsük olmaz hayirliysa saglikliysa devam eder hep oyle dusun canim gecen burda bi bayan düsuk tehdidi varmiş hep 3 ay gectikten risk kalktiktan sonra sakat oldugunu ogrendi cocuğunun
Erken olmasi her zaman daha iyi.
Cok durdurmak icin ustune düsme

Evet adetim düzenli adet 3 4 gün g3ctikden sona öğrendim ama dediğim gibi anlam veremiyorum benim adet tarihim 27 aralık ona göre 7 8 haftalık ama başka doktora gittim 6 +3 cıktı özele gittim salı günü 5+5 dedi ama ne bi kalp atışı ne birşey ama kese gayet güzel büyümüş dedi kalp atışı bekliorum ama bakalım birde iğne ve kan sulandırıcı verdi onları kullaniorim progestan kullaniorim fitil ama yapınca ucu hafif kan gelio gercekden artk yoruldum hamile olduğuna bilr sevinemiorim

Desteğin için çok teşekkür ederim ama 2 kere üst üste dusuk yapınca ister istemez uzuluorsun ama diğer gebeliklerim bunun kadr ilerlememişti hiç onlarda kese görünmemişti bile
Üzülmen çok dogal ama bak şükür hamile kalabiliyorsun.Bunun için ugraşan ne kadar çok kişi var burada bile görüyoruz.
Bir de olmadi iki de olmadı ama inşallah şimdi olacak diye düşün.
Ağır bir şey kaldırma ve yükseğe uzanma.Biraz kendini korumaya çalış.Bu arada benim 6 haftalikken bebekte yolkta gözükmüyordu.7+4 te gözükünce doktor regl tarihimi nerdeyse 20 gün öne almıştı.

Ins cnm ya

Ins cnm bakalım salıyı bekliycez artk yapacak hiç birşey kalamdı gerisi taktiri ilahi ondan gelene razıyız

Seni anliyorum ayni şeyi yaşayan biri olarak.
Ama her zaman saģliklisi hayirlisi olsun.
Hep ayni şey olacak diye birsey yok tabiki. RABBIM yardimciniz olsun.

Seni anliyorum ayni şeyi yaşayan biri olarak.
Ama her zaman saģliklisi hayirlisi olsun.
Hep ayni şey olacak diye birsey yok tabiki. RABBIM yardimciniz olsun.
Aynen öyle canım demkki var dir bunda da bi hayır artk herşeyi yaptık doktorsa doktor ilaç sa ilaç tedavi ise tedavi gerisi taktiri ilahi ondan gelen herşeye razıyız

Reactions: H M
Ins evet lekeleme ama doktor a kanama için gittiğimde alttan baktı birşey koydu ici kan doldu sona da leke leke oluyo sürekli olmuyo

sat 27 aralık ise 2 ocakta nasıl öğrendiniz gebeliğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…