- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
Boşverin o kadını. Dış kapının dış mandalı. Onu alakadar eden bir şey yok.
Bitirmek istiyorsanız ve kararınızdan eminseniz boşanın.
Sizin düşünceleriniz önemli, başkalarınınkiler değil.
siz zaten kararınızı ermişsiniz, bu kadının ne dediği ne düşündüğü neden önemli anlamadım
siz zaten kararınızı ermişsiniz, bu kadının ne dediği ne düşündüğü neden önemli anlamadım
Durumuna üzüldüm, işin zor, Allah yardımcın olsun inşallah. Bahsettiğin bayan senin dostun, arkadaşın bile değil. Belli ki kocasının lafıyla seni arıyor. Sonuçta eşinle neler yaşadığını, durumunu herkes den iyi sen bilirsin. Onun için kimseyi bence özel durumuna müdahil etme. Boşanma konusuna gelince sonuçta çocuğun varmış, elbette çocuğunu da düşünerek en doğru kararı sen verirsin. Başkalarının lafıyla hareket etsen bile sonuçta bir yerde tıkanacak yine. Bu sefer kızacaksın kendine niye işime karıştırdım diye. İnşallah kendin içinde çocuğun içinde en doğru kararı verirsin canım.
Görüşmeyin, telefonlarına çıkmayın,mesajlarına cevap vermeyin bir süre sonra vazgeçecektir.
başkaları için öyle uzaktan konuşması kolay..
buyursun barıştırsın sizi, sonra sizin yerinize dayağı o mu yiyecekmiş bi sorun bakalım!
iddiaya girmiş olmaları imkansız kimse bu konuların böyle espirisini yapmaz. tatlım bak bence şöyledir. kadın boşan dediğine pişman olmuştur belki kocasıda sen ne karışıyosun. boşansalar sen etkiledin diycek belki demiştir. birde kocasıyla konuşunca kocası ile birlikte bi daha değerşendirme fırsatı bulmuştur kadın ondan ara yapmaya çalışıyordur tekrar. zannetmiyorum kötü niyetli olduğunu...
hakkında hayırlısı ne ise o olsun. kadın muhtemelen ilk söylediklerine pişman olmuştur ondan bence
Onun ne dedigi önemsiz sonucta sen kararini vermissin bosver onu.
sen daha iyi bilirsin dört duvar arasinda ne yasadigini
Kimin ne dedigini takma kafana bu dönemde kolay olmayacaktir
Herkes biseyler söylecektir zaten.
önemli olan senin dik durman kararinin arkasinda durman
birak kim ne diyorsa desin hayat senin hayatin kimsenin burnunu sokmasina izin verme....
dinleme hiç.. enerjini emmesine, senin kendini suçlu hissetmene sebep olmasına izin verme.. bizde var öyle bir mantık, kadın idare edicek, ölse geberse idare etcek... kim koymuşsa o kuralı.. kangren olmuş organ bile kesiliyor hayatta kalabilmek için, kangrene dönüşmüş bir ilişkideki koca mı kesilip atılamayacak...
o kadına da, bu konuda kararının kesin olduğunu, bununla ilgili konuşmak istemediğini açık açık söyle..
kirilirmi diye dusunuyorum.yapimda yok kirmak hep bu yuzden kaybediyorum
o sizin kemiklerinizin kırılmasını umursamıyorsa kendinizi bunaltıp bosuna uzuyorsunuz,
nedeni ne olursa olsun bir daha konuyu acarsa kararınızın kesin oldugunu ve konusmak istemediginizi soyleyin.
ayrıca kusura bakmayın ama bu kadın dengesiz bence,
arkadan arkaya sizin telden anlatmanıza gaza gelip hic cekme bırak vs diyebiliyor sonra yine aynı yontemle hadi barısın olsun bitsin bu is diye tekliflerde bulunuyor.
bir kere insan deger verdigi arkadasının ciddi bir probleminde yanında olur, gider yuzyuze konusur dertlesir ve kendince bir tavır alacaksa da bu konuda sonuna kadar destek cıkar.
ne o oyle bir ayrılın bir barısın... bir de yeni kadın ile cocukların uzerinden seni tehdit eder gibi konusmus. en hoslanmadıgım insan tipi, mesafeyi koymayınca sınırlarını bilmiyorlar. kusura bakmayın cok sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?