ben bu kadina ne diyeyim???!!!sabir!

ebrarrarba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
650
49
118
40
herkese iyiaksmlar.canim cok sıkkın.konularimi okuyanlar bilir esimden neler cektim neler yasadim 3 sene.boyunca hep dayak kufur hakaret asagilanma hepsini burda anlattim.
esim olacak sahis kendini disariya hep iyi gosterir is arkadaslarina etrafina.kimse onu kotu bilmez.ve bir is arkadasi var biz bunlarla ailecek gorusurduk zaman zaman.arkadasinin esiyle ben internetten telefondan kirk yilda bir sohbet ederdim.cok samimi degiliz yalniz.bikac ay once beni aradiginda yine bu bayan ben bosanacagimizi bana yapilanlari anlattim.hala esim olan sahista arkadasina daha yeni anlatmis durumumuzu.
neyse bugune gelelim bu bayan bikac gunden beri bana israrla durumunuza cok uzulduk araci olalim barisin cocugunuz var yazik olmasin diyor.sebep ise esi cok uzulmus leylaya soyle sen konus demis esine.yalniz soyle bir durum var ben daha once bosanacagimizi soyledigimde bu bayana bana aynen sunlari demisti"ayy boyle biri cekilirmi bosan kurtul"tarzinda laflar soylemisti.benim sormak istedigim neden son bikac gundur bukadar israrci acaba kocasiyla iddayami girdiler diyorum icimden yada kocasi cok kafaya takti arkadasinin(yani esimin)bu durumunu kocasini memnunmu etmek istiyor beni ikna edip?
yoksa esim kendini etrafina iyi gosterdigi icin kimse benim anlattiklarima inanmiyormu?
ben cok cektim artik bitirdim bosanicam.huzurluyum diyorum dusunsene esin bi kadinla evlenmis cocugun onlarla kalmis kotu olmazmisin diyor bana :-(
esimde alkol sorunu var bana diyirki bu bayan bende esime eslik ederdim neolacak esim nereye ben oraya diyor.
tamamda herkesin kocasi bir degilki.onun kocasi belki melek gibi benimki seytan.
yani ben neyapayim ssimdi kocamla hergun oturup icmedim yada onunla hergun kaynanama.gitmedim diye benmi sucluyum.
allahim neden boyle.oluyorki?nedn insanlar bukadar acimasiz?lutfen bana yardimci olun lutfen fikirlerinizi paylasin cok tesekkur ederim

Boşverin o kadını. Dış kapının dış mandalı. Onu alakadar eden bir şey yok.
Bitirmek istiyorsanız ve kararınızdan eminseniz boşanın.
Sizin düşünceleriniz önemli, başkalarınınkiler değil.

siz zaten kararınızı ermişsiniz, bu kadının ne dediği ne düşündüğü neden önemli anlamadım

Durumuna üzüldüm, işin zor, Allah yardımcın olsun inşallah. Bahsettiğin bayan senin dostun, arkadaşın bile değil. Belli ki kocasının lafıyla seni arıyor. Sonuçta eşinle neler yaşadığını, durumunu herkes den iyi sen bilirsin. Onun için kimseyi bence özel durumuna müdahil etme. Boşanma konusuna gelince sonuçta çocuğun varmış, elbette çocuğunu da düşünerek en doğru kararı sen verirsin. Başkalarının lafıyla hareket etsen bile sonuçta bir yerde tıkanacak yine. Bu sefer kızacaksın kendine niye işime karıştırdım diye. İnşallah kendin içinde çocuğun içinde en doğru kararı verirsin canım.

evt beni kararimdan donduremez zaten hic birsey.
kalp kirmakta istemiyorum guzellikle anlatiyorum ama hala bir israr amac ne anlamiyorum.

siz zaten kararınızı ermişsiniz, bu kadının ne dediği ne düşündüğü neden önemli anlamadım

sagolun.ariyor yada interntten yaziyor kirmak istemiyorum.ona yasadiklarimi tek tek anlattimda ama kendi olsa napardi acaba.bunuda soruyorum ona insan karisina boyle seylerbyasatirmi diyorum cvp yok.
girtlaklayasim geliyor.ayni seyleri o yasasa biride kalkip ona cocugun icin baris dese ne tepki verir acaba.ben cocugum huzurlu buyusun diye ayrildim geldim.

başkaları için öyle uzaktan konuşması kolay..
buyursun barıştırsın sizi, sonra sizin yerinize dayağı o mu yiyecekmiş bi sorun bakalım!

iddiaya girmiş olmaları imkansız kimse bu konuların böyle espirisini yapmaz. tatlım bak bence şöyledir. kadın boşan dediğine pişman olmuştur belki kocasıda sen ne karışıyosun. boşansalar sen etkiledin diycek belki demiştir. birde kocasıyla konuşunca kocası ile birlikte bi daha değerşendirme fırsatı bulmuştur kadın ondan ara yapmaya çalışıyordur tekrar. zannetmiyorum kötü niyetli olduğunu...

hakkında hayırlısı ne ise o olsun. kadın muhtemelen ilk söylediklerine pişman olmuştur ondan bence

başkaları için öyle uzaktan konuşması kolay..
buyursun barıştırsın sizi, sonra sizin yerinize dayağı o mu yiyecekmiş bi sorun bakalım!

bende soyluyorum en fazla bes ay snra icer dover yine ayriliriz diyorum.benden izur dileyecegine bna hakaret ediyor esim hala diyorum reneke agizli diyor mesela bna diyorum.yok bisey olmsz yine icmistr diyor bna

tabikide dediginizde dogru olabilir kotu dusunmemekte lazim.ama ilk basta ben kocama soyleyemem bunu cok uzulur demisti ve soylemediginede eminim.esimde kocasina yeni bahsedince konusmuslar.sagolun

Onun ne dedigi önemsiz sonucta sen kararini vermissin bosver onu.
sen daha iyi bilirsin dört duvar arasinda ne yasadigini
Kimin ne dedigini takma kafana bu dönemde kolay olmayacaktir
Herkes biseyler söylecektir zaten.
önemli olan senin dik durman kararinin arkasinda durman
birak kim ne diyorsa desin hayat senin hayatin kimsenin burnunu sokmasina izin verme....

peki ben bu insana ne diyeyimde birdaha bna bisey sormasin

dinleme hiç.. enerjini emmesine, senin kendini suçlu hissetmene sebep olmasına izin verme.. bizde var öyle bir mantık, kadın idare edicek, ölse geberse idare etcek... kim koymuşsa o kuralı.. kangren olmuş organ bile kesiliyor hayatta kalabilmek için, kangrene dönüşmüş bir ilişkideki koca mı kesilip atılamayacak...

o kadına da, bu konuda kararının kesin olduğunu, bununla ilgili konuşmak istemediğini açık açık söyle..

Son düzenleme:

kendi otoriter evinde kocasina krsi kocasida zatn melek gibi.
kendisi boyle biriyle evlnse cekmezdi.
bana ben sizin iyiliginizi dusunuyorum diyor.
kirici konusmak istemiyorum zatn istesemde konusamam.
sadece bu insanlarin nasil bukdr bncil olduklarina inanasim gelmiyor

kirilirmi diye dusunuyorum.yapimda yok kirmak hep bu yuzden kaybediyorum

o sizin kemiklerinizin kırılmasını umursamıyorsa kendinizi bunaltıp bosuna uzuyorsunuz,
nedeni ne olursa olsun bir daha konuyu acarsa kararınızın kesin oldugunu ve konusmak istemediginizi soyleyin.

ayrıca kusura bakmayın ama bu kadın dengesiz bence,
arkadan arkaya sizin telden anlatmanıza gaza gelip hic cekme bırak vs diyebiliyor sonra yine aynı yontemle hadi barısın olsun bitsin bu is diye tekliflerde bulunuyor.
bir kere insan deger verdigi arkadasının ciddi bir probleminde yanında olur, gider yuzyuze konusur dertlesir ve kendince bir tavır alacaksa da bu konuda sonuna kadar destek cıkar.
ne o oyle bir ayrılın bir barısın... bir de yeni kadın ile cocukların uzerinden seni tehdit eder gibi konusmus. en hoslanmadıgım insan tipi, mesafeyi koymayınca sınırlarını bilmiyorlar. kusura bakmayın cok sinir oldum.

idda olayı yoktur,işte tipik yuva yıkılmasın diye yapılan iyi niyetli hareketler..
önemli olan sizin ne hissettiğiniz..eşinizle siz başbaşa kalıyorsunuz sonuçta değilmi..

evet aynen bu sekilde soyledi esin baskasiyla evlenirse cocugunda onlarla kalirsa neyapacaksin dedi.
ya ben anlamiyorum iyi niyetinden belki birden döndu bu seklde konstu yada kocasinin arkadasina uzuldugunu gordu bunlarin arasini yapayim kocamida mutlu edeyim diye dusunuyr.aman aman bir sohbetimiz yok kendisiyle kirk yilda bir hatta onceden ben yazardim buna nasilsin diye cvp bile vermezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…