- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
idda olayı yoktur,işte tipik yuva yıkılmasın diye yapılan iyi niyetli hareketler..
önemli olan sizin ne hissettiğiniz..eşinizle siz başbaşa kalıyorsunuz sonuçta değilmi..
evet aynen bu sekilde soyledi esin baskasiyla evlenirse cocugunda onlarla kalirsa neyapacaksin dedi.
ya ben anlamiyorum iyi niyetinden belki birden döndu bu seklde konstu yada kocasinin arkadasina uzuldugunu gordu bunlarin arasini yapayim kocamida mutlu edeyim diye dusunuyr.aman aman bir sohbetimiz yok kendisiyle kirk yilda bir hatta onceden ben yazardim buna nasilsin diye cvp bile vermezdi
sizi ne caydıracak ne de uzebilecek bir konumda biri bence,
ama yine de o kadınla arayı cok bozmayın, esinizle baglantınız gibi bir kosede dursun, tek kisilik yasamıyorsunuz sonucta hayatı, cocuklarla ilgili esinize vs ulasamazsanız o kadın ve kocasıyla iletisime gecmeniz gerekebilir.
hic kafanızı yormayın, degmez, zaten cok yakın bir zamanda dava var yazmıssınız, umarım kararınız her ne olursa olsun hep mutlu olursunuz..
Kırılırsa kırılsın yahu,laftan sözden anlamıyormuş , dostunuz da değil okuduklarımdan anladığım kadarıyla boşverin. Kendinizi yıprattığınıza değmez.kirilirmi diye dusunuyorum.yapimda yok kirmak hep bu yuzden kaybediyorum
sizi ne caydıracak ne de uzebilecek bir konumda biri bence,
ama yine de o kadınla arayı cok bozmayın, esinizle baglantınız gibi bir kosede dursun, tek kisilik yasamıyorsunuz sonucta hayatı, cocuklarla ilgili esinize vs ulasamazsanız o kadın ve kocasıyla iletisime gecmeniz gerekebilir.
hic kafanızı yormayın, degmez, zaten cok yakın bir zamanda dava var yazmıssınız, umarım kararınız her ne olursa olsun hep mutlu olursunuz..
Ben bu yoruma katılmıyorum. "Ex" de olsa karı koca, aralarına sırf haber almak bahanesiyle üçüncü kişinin girmesine izin vermemeliler. Kadının niyetinin iyi olduğunu düşünmüyorum. Bazıları sırf meraktan burunlarını sokarlar, yuva kurtarmak adına. Ben de bu olayları yaşadım. Ben de eşimin arkadaşlarının eşlerine sırf onları kırmamak için müsade ettim, birşey diyemedim. Her kafadan bir ses. Nasıl bu evliliği yürütürken o ev içinde o şahıslar yoksa, evlilik bittikten sonra da bu kişiler yerlerini bilmeli ve dışarda kalmalı. Yoksa dedikodudan başka bir şey olmaz. Evlilik kurtarılacak olsa bile daha beter olur. Evlilik kurtarılabilecek olsa idi üçüncü kişilere gerek kalmazdı zaten, üçüncü kişiler olmadan çiftler barışırlardı zaten. Zaten konu sahibinin başkasının aklına da ihtiyacı yok bence. Çocukla ilgili haber almak istiyorsa bu eski eşinin problemi olmalı, konu sahibinin değil. Bırakın bunları kocası düşünsün. Konu sahibi yoluna devam etmeli. O kadının konu sahibinin çektiği acıları bilmesine imkan yok. O sadece kendince akıl verdiğini sanıyor. Zaten evlilikler de öyle kolay kolay bitmiyor. Hele ki ortada çocuk varsa. Ne zaman ki bıçak kemiğe dayanıyor, evlilikler o zaman bitiriliyor. Dışardan gazel okuması çok kolay.
3.kisileri araya sokun dedigimi nereden cıkardınız, ya ben tam olarak ifade edemedim kendimi ya da bir onceki yorumumu okumadınız.
hatta "en hoslanmadıgım insan tipi, mesafeyi koymayınca sınırlarını bilmiyorlar." yazmıstım kadının tavrıyla alakalı.
ancak aile durumunu davayı vs bilmedigimden esine cocuklar icin tel vs ulasması gerekip de ulasamadıgı durumlarda herhangi bir baglantı icin iletisimi tumuyle kesecek cumleler kurmazdım ben.
yoksa hayatımın hicbir doneminde bu kadına benzer meraklı, olur olmaz herseyi soyleyen, bilmislikle yaklasan kisilerle arkadaslık kurmadım, bu yuzden de soguk ters diye anıldıgım olmustur ki onların boyle gormesinden gayet memnunum.
oyle oldugunu dusunmuyorum ama gazel okudugumu dusundurduysem konu sahibinden de ozrumu dilerim.
hoslanmadıgım bir duruma kendim dusmek istemem.
ayrıca bosanmıslıgım olmadıgından dolayı burada kimseye bosa onu vb. cumleler yazmadım, o konulara yorum yapmaya bile cekinmisimdir.
Benim söylemek istediğim anladığım kadarıyla çocuk anne ile beraber. O zaman çocukla ilgili haber alma konusu babanın problemi. Baba bu konuda panik olmalı. Bunları baba düşünmeli. Sırf bu yüzden üçüncü kişilere annenin yeşil ışık yapıp hadlerini aşmalarına müsade etmesi doğru değil. hoşlanmıyorsa bağını koparmalı. Ben boşanma kararı aldıktan sonra, ki en zoru zaten bu kararı almak, eşimle ilgili tüm irtibatı kopardım. Arada iyi niyetli gözüküp laf taşıyanlada dahil. Çünkü yaşanılanlar zaten hiç kolay değil, kendi acılarınız zaten size yetiyor. Bir taraftan da çocuğun tüm sorumlulukları sizin üstinizde kalıyor. Yeterince problem varken ne gerek var bir de böyle insanlarla uğraşmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?