Hukuki vs kalmadı kaç gündür ne oluyor diyorum ya delirdim biletimi alıp gidicem şehrine kocasına da her şeyi sayacam ona da böyle saçmalık mı olur
Ahh çok dediler senin bunla ne işin var hep acındırdı kendini yazık dedim destek çıktım ama geç de olsa gözüm açılmıştı
Direk gidecem evini basacam onlar versin savcılığa beni
Bu kişiden ve yaşam tarzından rahatsız oluyorsanız hayatınızdan çıkarın onu.
Sizi rahatsız edenler için de savcılığa gidin, şikayetçi olun.
kocasının size inanacağı ne malum?
böyle insanlar kılıfını çoktan hazırlar.
bence siz savcılığa vermeden gitmeyin elalemin yanına haklıyken haksız olursunuz..
Konuyu anlamayan sadece benmiyim birde herkesin hayatina niye karisiyorsunuz ki
İyi evini basın da haneye tecavüz ve kişilerin huzurunu bozmaktan haklıyken haksız olun..
Öfkeli ile kalkan zararla oturur diye boşuna demiyorlar..
Fazla entrikalı ve karışık anlamadım
Bilet alıp gidip birinin kocasına bu çocuğun senden değil dna yaptır demek çok mantıklı hatta güvenli gelmedi. Adam manyak çıkıp cinnet getirmesin neler var dünya da. Biraz gerçekçi olun lütfen.
İnstagramdan tehdit ve hakaret özel nodan aramalar canımı sıkıyordu
Az önce yeniden hesap açılıp yazıldı
Benim eski arkadaşım ki 9 senedir görüşmüyoruz elimi ayağımı çektim ondan
Bu kadın küfürler şuan gırla yazamasam da evlenmeden önce gününü gün eden sonra birini kandırıp evlenen biri.
İşe girdim dedi patronu heryere arabayla bırakır onu geçtim pat sevgili sonradan kendini anlattı elimi ayağımı çektim hatta patronundan çocuk yaptı kocasına attı parasını yiyordu
Meğer bu tehdit ediliyormuş hali ile bilenler olarak bize sarmış yazan eden bunun takıldıklarından biri senmisin bak söyle diye küfür etti
Şimdi ben bunun kocasına gidip a dan z ye herşeyi anlatıp hayatını karartmak benim hakkım değilmi?!!
Elbette değil.
Şikayetlerinizi savcılığa sunarsınız onlar da gerekeni yaparlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?