Ben bu kadının yuvasını yıkıp dünyayı dar etmezmiyim!

Ve ayrıca eski arkadaş ne kadar bu kin dolu buda ayrı bi durum tabi ???

İnstagramdan tehdit ve hakaret özel nodan aramalar canımı sıkıyordu

Az önce yeniden hesap açılıp yazıldı

Benim eski arkadaşım ki 9 senedir görüşmüyoruz elimi ayağımı çektim ondan

Bu kadın küfürler şuan gırla yazamasam da evlenmeden önce gününü gün eden sonra birini kandırıp evlenen biri.

İşe girdim dedi patronu heryere arabayla bırakır onu geçtim pat sevgili sonradan kendini anlattı elimi ayağımı çektim hatta patronundan çocuk yaptı kocasına attı parasını yiyordu

Meğer bu tehdit ediliyormuş hali ile bilenler olarak bize sarmış yazan eden bunun takıldıklarından biri senmisin bak söyle diye küfür etti

Şimdi ben bunun kocasına gidip a dan z ye herşeyi anlatıp hayatını karartmak benim hakkım değilmi?!!
Ben hiç bir şey anlamadım konunuzdan:110:

Eski arkadaşınız size küfür etmiş sanırım.. Hakaret ve küfür varsa savcılığa suç duyurusunda bulunun, gidip birebir muhatap olmayın. Öfkeyle kalkan zararla oturur bunu sakın unutmayın.

İnstagram çıkmıyormuş ki kim diye hem o bulunana kadar ben gidip bunun saçını başını yolayım en temizi bu ya

Eh yolun madem.
Burası da dağ başı. Savcılık da ip adresinden kişiyi bulmayı bilmiyor tabi.
En güzeli aaçını başını yolmak evet
Çünkü bu devletin hakimi savcısı yok millet ne yapsın.

Ve ayrıca eski arkadaş ne kadar bu kin dolu buda ayrı bi durum tabi ???

Arkamdan ne laflar edilmiş onları da öğrendim yattığı adamları çok istemişim hep kıskanmışım bak ben bunu da yuttum zamanın da hep akıl verdim o dönem baktım acındırıyor hadi güle güle dedim şimdi sen kalk senmisin diye beni tehdit ettir sal üstüme birilerini

Sizi pisliklerinin icine cekmelerine izin vermeyin. Tam olarak konuyu anlamadim ama uzak durun en iyisi.
Belki eski arkadasinizin ayagini kaydirmak icin sizi kullaniyor olabilir birileri. Suc ustunuze kalir.. Ekran goruntulerini saklayin ve hayatiniza kalan yerden devam edin.

Eh yolun madem.
Burası da dağ başı. Savcılık da ip adresinden kişiyi bulmayı bilmiyor tabi.
En güzeli aaçını başını yolmak evet
Çünkü bu devletin hakimi savcısı yok millet ne yapsın.

Terör ve devlet suçu dışında ip bilgisi alınamıyormuş bildiğim ayrıca ne kadar sürer belirsiz iyi niyetlisiniz anlıyorum ama en azından etrafınıza bakın ne devleti hakimi savcısı felanı filanı

Bak arkdsm bence tehlikeli bi durum bu uzak dur o sana kesinlikle büyük bi zarar vermek ıstyo amacı zaten seni kışkırtmk ve elde edecek sen eğer ona karşı bi hamle yaparsan emin ol istediği bu uzak dur uzak

Ben hiç bir şey anlamadım konunuzdan:110:

Eski arkadaşınız size küfür etmiş sanırım.. Hakaret ve küfür varsa savcılığa suç duyurusunda bulunun, gidip birebir muhatap olmayın. Öfkeyle kalkan zararla oturur bunu sakın unutmayın.

O ettirenmiş fake hesapdan yapıldı hesap silindi iki üç gündür böyle başka fakelerde açıldı meğer buymuş şimdi biri tehdit etmiş kocana çocuğun gerçek babasını söyleyeyim mi işte şunlar var şöyle yaptın kim bu diye oda bana salmış diğer arkadaşlara da

Siz ona ne yaptiniz da sizi rahatsiz ediyor o kismi anlayamadim?

Kadın da haya perdesi yokmus zaten aman allah korusun böylesi kan çıkarır en güzeli hiç tınmamak yoluna bakmak diecek başka bişey yok bu konuya gaza gelmeyin o seviyesiz mezhep triplek villa zaten yırtms perdeyi sizinde basınız belaya girer böyle insanların şirretliginden korkun kapatın hesapları bence kendiniz çok istysnz fake hesap kullann ama uzak durun

Sizi pisliklerinin icine cekmelerine izin vermeyin. Tam olarak konuyu anlamadim ama uzak durun en iyisi.
Belki eski arkadasinizin ayagini kaydirmak icin sizi kullaniyor olabilir birileri. Suc ustunuze kalir.. Ekran goruntulerini saklayin ve hayatiniza kalan yerden devam edin.

Kalamaz bişey bi dna testine bakar diğwr arkadaş da birlikte şikayet ederiz diyo ben birlikte dövelim diyorum hak etti ama

Ben neden hicbisi anlamadim bundan baska " kadinin yuvasini yikacan dunyayi basina dar edecen ":KK34:

Hmmm bence de uzaklık iyidir yine de six bilirsiniz

Kadin zamaninda bircok hurma yemis. Yedigi hurmalar baskasi tarafindan kullaniliyor.

Yedigi haltlari siz de biliyorsunuz diye sizden biliyor bu tehdit mesajlarini!

Bence konusun. İlginiz olmadigini soyleyin. Sinirle yanlis birsey yapmayin. Sonra bana iftira atiyor diye kaldirir ayaga herkesi.

Yada yazisin yaptiklarini yaziya dokturursen sakla en azindan kendine kanit diye saklarsin.

konu sahibi lütfen noktalama işareti kullanın. iyi niyetimden söylüyorum. gerçekten konudan da cevaplardan da bir şey anlaşılmıyor. cümleleri ayırıp anlayana kadar canım çıkıyor :KK70:

Noktalama vs nerede kimde kullancağımı biliyorum ben dur kusura bakma inan yazım şeklim bile karıştı

Back
X