Ben bu kadının yuvasını yıkıp dünyayı dar etmezmiyim!

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.679
2.090
133
İnstagramdan tehdit ve hakaret özel nodan aramalar canımı sıkıyordu

Az önce yeniden hesap açılıp yazıldı

Benim eski arkadaşım ki 9 senedir görüşmüyoruz elimi ayağımı çektim ondan

Bu kadın küfürler şuan gırla yazamasam da evlenmeden önce gününü gün eden sonra birini kandırıp evlenen biri.

İşe girdim dedi patronu heryere arabayla bırakır onu geçtim pat sevgili sonradan kendini anlattı elimi ayağımı çektim hatta patronundan çocuk yaptı kocasına attı parasını yiyordu

Meğer bu tehdit ediliyormuş hali ile bilenler olarak bize sarmış yazan eden bunun takıldıklarından biri senmisin bak söyle diye küfür etti

Şimdi ben bunun kocasına gidip a dan z ye herşeyi anlatıp hayatını karartmak benim hakkım değilmi?!!

Hukuki vs kalmadı kaç gündür ne oluyor diyorum ya delirdim biletimi alıp gidicem şehrine kocasına da her şeyi sayacam ona da böyle saçmalık mı olur

Ahh çok dediler senin bunla ne işin var hep acındırdı kendini yazık dedim destek çıktım ama geç de olsa gözüm açılmıştı

Direk gidecem evini basacam onlar versin savcılığa beni

Mesela şunu şunu yaptığını mı kimseye söylemeyeyim? Diye tüm yaptıklarını itiraf ettirip "dur canım kocandan mühürletip sana yollcam evrakları" deyip engellemek.. neden olmasın?

Bu kişiden ve yaşam tarzından rahatsız oluyorsanız hayatınızdan çıkarın onu.

Sizi rahatsız edenler için de savcılığa gidin, şikayetçi olun.

Hukuki vs kalmadı kaç gündür ne oluyor diyorum ya delirdim biletimi alıp gidicem şehrine kocasına da her şeyi sayacam ona da böyle saçmalık mı olur

Ahh çok dediler senin bunla ne işin var hep acındırdı kendini yazık dedim destek çıktım ama geç de olsa gözüm açılmıştı

Direk gidecem evini basacam onlar versin savcılığa beni

İyi evini basın da haneye tecavüz ve kişilerin huzurunu bozmaktan haklıyken haksız olun..
Öfkeli ile kalkan zararla oturur diye boşuna demiyorlar..

İyi evini basın da haneye tecavüz ve kişilerin huzurunu bozmaktan haklıyken haksız olun..
Öfkeli ile kalkan zararla oturur diye boşuna demiyorlar..

X arkadaş yazdı numaramı istedi erkek bunun sevgililerinden di onu da rahatsız etmiş sen mi yaptın diye küfür edip yollamış başıma iş mi açıcan diye ona da saydırdım

Yok iki gündür kafayı yedirdi hak etti bunu

Fazla entrikalı ve karışık anlamadım:işsiz:
Bilet alıp gidip birinin kocasına bu çocuğun senden değil dna yaptır demek çok mantıklı hatta güvenli gelmedi. Adam manyak çıkıp cinnet getirmesin neler var dünya da. Biraz gerçekçi olun lütfen.

Fazla entrikalı ve karışık anlamadım:işsiz:
Bilet alıp gidip birinin kocasına bu çocuğun senden değil dna yaptır demek çok mantıklı hatta güvenli gelmedi. Adam manyak çıkıp cinnet getirmesin neler var dünya da. Biraz gerçekçi olun lütfen.

Olan olsun tatlım ya bana yapılana bak küfür hakaret vs bu yaptırmış

İnstagramdan tehdit ve hakaret özel nodan aramalar canımı sıkıyordu

Az önce yeniden hesap açılıp yazıldı

Benim eski arkadaşım ki 9 senedir görüşmüyoruz elimi ayağımı çektim ondan

Bu kadın küfürler şuan gırla yazamasam da evlenmeden önce gününü gün eden sonra birini kandırıp evlenen biri.

İşe girdim dedi patronu heryere arabayla bırakır onu geçtim pat sevgili sonradan kendini anlattı elimi ayağımı çektim hatta patronundan çocuk yaptı kocasına attı parasını yiyordu

Meğer bu tehdit ediliyormuş hali ile bilenler olarak bize sarmış yazan eden bunun takıldıklarından biri senmisin bak söyle diye küfür etti

Şimdi ben bunun kocasına gidip a dan z ye herşeyi anlatıp hayatını karartmak benim hakkım değilmi?!!

Elbette değil.
Şikayetlerinizi savcılığa sunarsınız onlar da gerekeni yaparlar.

Elbette değil.
Şikayetlerinizi savcılığa sunarsınız onlar da gerekeni yaparlar.

İnstagram çıkmıyormuş ki kim diye hem o bulunana kadar ben gidip bunun saçını başını yolayım en temizi bu ya

Bakın siz siz olun bulasmyn her yerden englleyn ulasmsn gerekirse sosyal hesaplrnz kapayin bir kadının o kadin ki kocası gözünün önüne gelmemis ne haltlar yemiş size neler yapar size ettiği küfürler onun kalitesini gösterir ve hepsi ona döner lütfen mantıklı olun öfke ile kalkan zararla oturur siz siz olun dikkat edin bence ve uzak durun

Back
X