- 12 Nisan 2013
- 2.679
- 2.090
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keskin sirke küpüne zarar, bırak kim ne yapıyorsa yapsın eşeledikçe kokusu çıkar sende rahatsız olursun...
Şimdi yaptıklarından korkuyor tek bilen sen olduğun için senden şüpheleniyor yapmadığını söyle anlamaz ve senin yakandan düşmezse o zaman herşeyi kocasına anlatmakla tehdit et, bırakır peşini...
Keskin sirke küpüne zarar, bırak kim ne yapıyorsa yapsın eşeledikçe kokusu çıkar sende rahatsız olursun...
Şimdi yaptıklarından korkuyor tek bilen sen olduğun için senden şüpheleniyor yapmadığını söyle anlamaz ve senin yakandan düşmezse o zaman herşeyi kocasına anlatmakla tehdit et, bırakır peşini...
Tek ben değilim bir kaç kişi var ağzı da gevşek başka kime ne anlattı ise artık. Başına bela almış sonunda.
O zaman tamamen rahat ol, canını sıkma o ne halt yediğini çok iyi biliyor...
Ağzını ararsa söylemediğini anlat anlamazsa dediğim gibi tehdit et ama hiç birşeye karışma olay senden patlak vermesin...
işte herkese anlatmış emin değil hangisi olduğundan sana takmış belki diğerlerinede aynısı yapıyordur...ahlaksız insanla arkadaşlığın sonu can sıkıntısı stresTek ben değil bi kaç kişiye daha sarmış
Bende anlayamanlardanımKonuyu anlamayan sadece benmiyim birde herkesin hayatina niye karisiyorsunuz ki
Tek tek anlatsaniz çok zor anlaşılıyorBana vs gerek kalmadı kim yaptı ise eğer kocasını aramış anlatmış her şeyi bu kadın evden kaçmış beni arayan x dediğim erkek de ifade vermeye gitmiş durum da Allah'ından buldu karaktersiz
Sadece kocası değil tüm sülaleye yazmış karakolluk durum şimdi her şey ortaya çıkacak
Kadinin yaptigi kufur vs dogru degil.İnstagramdan tehdit ve hakaret özel nodan aramalar canımı sıkıyordu
Az önce yeniden hesap açılıp yazıldı
Benim eski arkadaşım ki 9 senedir görüşmüyoruz elimi ayağımı çektim ondan
Bu kadın küfürler şuan gırla yazamasam da evlenmeden önce gününü gün eden sonra birini kandırıp evlenen biri.
İşe girdim dedi patronu heryere arabayla bırakır onu geçtim pat sevgili sonradan kendini anlattı elimi ayağımı çektim hatta patronundan çocuk yaptı kocasına attı parasını yiyordu
Meğer bu tehdit ediliyormuş hali ile bilenler olarak bize sarmış yazan eden bunun takıldıklarından biri senmisin bak söyle diye küfür etti
Şimdi ben bunun kocasına gidip a dan z ye herşeyi anlatıp hayatını karartmak benim hakkım değilmi?!!
O seni neyle tehdit ediyor?
Sana ne kimin kimle gezip tozup sevistiginden?
Tehdit ve hakaret varsa git sikayet et. Tabii ki bunlara maruz kalmak zorunda degilsin. Ama bu ne seviyesizlik? Yuva yikmak hakki miymis? Oldu tabii yaa.