Ben bu kadının yuvasını yıkıp dünyayı dar etmezmiyim!

Bana vs gerek kalmadı kim yaptı ise eğer kocasını aramış anlatmış her şeyi bu kadın evden kaçmış beni arayan x dediğim erkek de ifade vermeye gitmiş durum da Allah'ından buldu karaktersiz

Sadece kocası değil tüm sülaleye yazmış karakolluk durum şimdi her şey ortaya çıkacak

Keskin sirke küpüne zarar, bırak kim ne yapıyorsa yapsın eşeledikçe kokusu çıkar sende rahatsız olursun...

Şimdi yaptıklarından korkuyor tek bilen sen olduğun için senden şüpheleniyor yapmadığını söyle anlamaz ve senin yakandan düşmezse o zaman herşeyi kocasına anlatmakla tehdit et, bırakır peşini...

Tek ben değilim bir kaç kişi var ağzı da gevşek başka kime ne anlattı ise artık. Başına bela almış sonunda.

Keskin sirke küpüne zarar, bırak kim ne yapıyorsa yapsın eşeledikçe kokusu çıkar sende rahatsız olursun...

Şimdi yaptıklarından korkuyor tek bilen sen olduğun için senden şüpheleniyor yapmadığını söyle anlamaz ve senin yakandan düşmezse o zaman herşeyi kocasına anlatmakla tehdit et, bırakır peşini...

Tek ben değilim bir kaç kişi var ağzı da gevşek başka kime ne anlattı ise artık. Başına bela almış sonunda.

O zaman tamamen rahat ol, canını sıkma o ne halt yediğini çok iyi biliyor...

Ağzını ararsa söylemediğini anlat anlamazsa dediğim gibi tehdit et ama hiç birşeye karışma olay senden patlak vermesin...

O zaman tamamen rahat ol, canını sıkma o ne halt yediğini çok iyi biliyor...

Ağzını ararsa söylemediğini anlat anlamazsa dediğim gibi tehdit et ama hiç birşeye karışma olay senden patlak vermesin...

Olay patlamış haberini aldık ifadeye çağırırlar belki o zaman gider her şeyi anlatırım

Benim telefonum yıllardır özel numaralara kapalı hiçte bir şey kaybetmedim.
Bu devirde neden hala özel no ya açık telefonunuz anlamadım ?
Ayrıca sosyal medya tamamen sizin elinizde olan bir şey istediğinizi engellersiniz mesajlara kapatırsınız vs.boyle şeylerle uğraşmaktan iyidir tavsiye ederim.

Konuyu anlatış şeklinizde bozukluk var pek birşey anlaşılmıyır.
Kadın yazmış hakaret etmiş kocasını niye karıştırıyorsunuz? Ne olduğu ortada zaten. Kendi haline bırakın böyle birley yapmak yakışmaz vence..

Simdiye kadar kocasina soylememeniz gercek adaletsizlik. Hadi aldatti neyse de o cocugu soylemeniz gerekirdi. Simdi cocuk adami baba bildi. Onun da hayati kararacak.
Size dokunmayan yilani bin yasattiniz, dokunur dokunmaz havaya kalktiniz.

Yine an la ma dıııım. Neymiş neymiş? Kadın patronundan çocuk yapıp kocasına mı atmış? Bi de konu sahibine garezi neymiş de küfür ediyormuş?

sizi ne ilgilendirir ya?
ne yaşadıysa kimle seviştiyse size ne?
size mi yaptı sizin eşinize mi yaptı bişeyler.
siz elinizi ayağınızı çekmişsiniz.
size yazanları da engelleyin yada savcılığa gidin ne bulaşıyorsunuz insanlara.

Bana vs gerek kalmadı kim yaptı ise eğer kocasını aramış anlatmış her şeyi bu kadın evden kaçmış beni arayan x dediğim erkek de ifade vermeye gitmiş durum da Allah'ından buldu karaktersiz

Sadece kocası değil tüm sülaleye yazmış karakolluk durum şimdi her şey ortaya çıkacak
Tek tek anlatsaniz çok zor anlaşılıyor
Sanırım tehdit.eden adam her şeyi kocasına anlatmış kadin da kaçmış

Konu sahibi çok hiddetlisin, sakinleştirici yorumlara da atarlanmışsın

Dayan kapılarınına, kim atara kim gider yapacak bakalım

İnstagramdan tehdit ve hakaret özel nodan aramalar canımı sıkıyordu

Az önce yeniden hesap açılıp yazıldı

Benim eski arkadaşım ki 9 senedir görüşmüyoruz elimi ayağımı çektim ondan

Bu kadın küfürler şuan gırla yazamasam da evlenmeden önce gününü gün eden sonra birini kandırıp evlenen biri.

İşe girdim dedi patronu heryere arabayla bırakır onu geçtim pat sevgili sonradan kendini anlattı elimi ayağımı çektim hatta patronundan çocuk yaptı kocasına attı parasını yiyordu

Meğer bu tehdit ediliyormuş hali ile bilenler olarak bize sarmış yazan eden bunun takıldıklarından biri senmisin bak söyle diye küfür etti

Şimdi ben bunun kocasına gidip a dan z ye herşeyi anlatıp hayatını karartmak benim hakkım değilmi?!!
Kadinin yaptigi kufur vs dogru degil.
En fazla savciliga gidin sikayet edin.
Gidip kocazina bildiklerinizi anlatmanın doguracagi sonuclar ulkemizde fazla riskli olur.

O seni neyle tehdit ediyor?

Sana ne kimin kimle gezip tozup sevistiginden?

Tehdit ve hakaret varsa git sikayet et. Tabii ki bunlara maruz kalmak zorunda degilsin. Ama bu ne seviyesizlik? Yuva yikmak hakki miymis? Oldu tabii yaa.

Kocasinin size inanacagi ne malum.. Yada işin iyice rezillik durumuna mi gelmesini istiyorsunuz. Hukuki yollardan sikayetlerinizi yapin. Öfkeyle kalkan zararla oturur sakinlesin salim kafayla dusunun..

Çoğu kişi konuyu anlamamış :D

O seni neyle tehdit ediyor?

Sana ne kimin kimle gezip tozup sevistiginden?

Tehdit ve hakaret varsa git sikayet et. Tabii ki bunlara maruz kalmak zorunda degilsin. Ama bu ne seviyesizlik? Yuva yikmak hakki miymis? Oldu tabii yaa.

Benim anlatımımdan dolayı anlamamışsın kusura bakma

Back
X