- 12 Nisan 2013
- 2.679
- 2.090
- 133
Git parçala![]()
Hay ağzına sağlık işte bu ya en temizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git parçala![]()
Kadin zamaninda bircok hurma yemis. Yedigi hurmalar baskasi tarafindan kullaniliyor.
Yedigi haltlari siz de biliyorsunuz diye sizden biliyor bu tehdit mesajlarini!
Bence konusun. İlginiz olmadigini soyleyin. Sinirle yanlis birsey yapmayin. Sonra bana iftira atiyor diye kaldirir ayaga herkesi.
Yada yazisin yaptiklarini yaziya dokturursen sakla en azindan kendine kanit diye saklarsin.
Sorun degil canikim ama sakinles azicik
Yooo zaten anlasilir yazmissiniz.Çok teşekkür ederim olay tamamen bu işte ben ifade wdemedim saçmaladım ama net anlaöışsınız sağolun
Başına çok büyük bela açarsın
Tamamda böyle alengir çeviren insanların sen evini basıp kocasına söylemekle tehdit ettiğinde veya söylediğinde eli armut toplamayacak.Daha ne açılcak olan olsun artık inanın
Tamamda böyle alengir çeviren insanların sen evini basıp kocasına söylemekle tehdit ettiğinde veya söylediğinde eli armut toplamayacak.
Belki canına kast edecek, belki peşinden gelip seni türlü iftiralarla karalayacak.
Kafasındaki tilkilerle neler yapacağını günlerce düşünseniz bulamazsınız.
Allah’a havale edin. İşin Allah’a kalmışsa oldu bil. Onlar zaten mutlu değillerdir, stres topları olma.
Degilİnstagramdan tehdit ve hakaret özel nodan aramalar canımı sıkıyordu
Az önce yeniden hesap açılıp yazıldı
Benim eski arkadaşım ki 9 senedir görüşmüyoruz elimi ayağımı çektim ondan
Bu kadın küfürler şuan gırla yazamasam da evlenmeden önce gününü gün eden sonra birini kandırıp evlenen biri.
İşe girdim dedi patronu heryere arabayla bırakır onu geçtim pat sevgili sonradan kendini anlattı elimi ayağımı çektim hatta patronundan çocuk yaptı kocasına attı parasını yiyordu
Meğer bu tehdit ediliyormuş hali ile bilenler olarak bize sarmış yazan eden bunun takıldıklarından biri senmisin bak söyle diye küfür etti
Şimdi ben bunun kocasına gidip a dan z ye herşeyi anlatıp hayatını karartmak benim hakkım değilmi?!!
Hayir tabii ki oyle bir hakkiniz yok. Ne sacma seyler dusunuyorsunuz size ne ki?Şimdi ben bunun kocasına gidip a dan z ye herşeyi anlatıp hayatını karartmak benim hakkım değilmi?!!
Hayir tabii ki oyle bir hakkiniz yok. Ne sacma seyler dusunuyorsunuz size ne ki?
Tehdit ediliyorsaniz,rahatsiz ediliyorsaniz polis var ulkede savcilik var. Arkadas oldugunuz donemlerde birlikte paylastiginiz sirlari simdi kosa kosa ona buna anlatmak terbiyesizlik kusura bakmayin da.Onunda bu hakkı yoktu yalnız
Tehdit ediliyorsaniz,rahatsiz ediliyorsaniz polis var ulkede savcilik var. Arkadas oldugunuz donemlerde birlikte paylastiginiz sirlari simdi kosa kosa ona buna anlatmak terbiyesizlik kusura bakmayin da.
Şimdi anladım :) aman bacım benimde bir iş yerinde bir kız var yemedği bok yok eşi bir de asker ama kadın şey hastası herkes her bkunu biliyor kocaman oğlu var ve sorsanız namuslu ama çok gördük nerede kiminle rakı masalarında. Ama naprsın ...