Ben bu kadının yuvasını yıkıp dünyayı dar etmezmiyim!

Kadin zamaninda bircok hurma yemis. Yedigi hurmalar baskasi tarafindan kullaniliyor.

Yedigi haltlari siz de biliyorsunuz diye sizden biliyor bu tehdit mesajlarini!

Bence konusun. İlginiz olmadigini soyleyin. Sinirle yanlis birsey yapmayin. Sonra bana iftira atiyor diye kaldirir ayaga herkesi.

Yada yazisin yaptiklarini yaziya dokturursen sakla en azindan kendine kanit diye saklarsin.

Çok teşekkür ederim olay tamamen bu işte ben ifade wdemedim saçmaladım ama net anlaöışsınız sağolun

hakliyken haksiz duruma düsersiniz , olaylarla ilginiz olmadigini devam ederse savciliga suc duyurusunda bulunacaginizi iletin . korkar bence, rahat birakir.

Daha ne açılcak olan olsun artık inanın
Tamamda böyle alengir çeviren insanların sen evini basıp kocasına söylemekle tehdit ettiğinde veya söylediğinde eli armut toplamayacak.
Belki canına kast edecek, belki peşinden gelip seni türlü iftiralarla karalayacak.
Kafasındaki tilkilerle neler yapacağını günlerce düşünseniz bulamazsınız.

Allah’a havale edin. İşin Allah’a kalmışsa oldu bil. Onlar zaten mutlu değillerdir, stres topları olma.

Tamamda böyle alengir çeviren insanların sen evini basıp kocasına söylemekle tehdit ettiğinde veya söylediğinde eli armut toplamayacak.
Belki canına kast edecek, belki peşinden gelip seni türlü iftiralarla karalayacak.
Kafasındaki tilkilerle neler yapacağını günlerce düşünseniz bulamazsınız.

Allah’a havale edin. İşin Allah’a kalmışsa oldu bil. Onlar zaten mutlu değillerdir, stres topları olma.

Eşi çok saf biri çocukken babasını kaybediyor hep iş iş dünyadan haberi yok düşün kocan uyuyor evde sen aşağa iniyorsun arabayla seni alıyor biri arabada işini görüyor eve bırakıyor

Evet herşeyi yapabilir beklenir ama olay çıkartırım büyük babasını vs dedim mi çocuğun hayatı bitti zaten ondan sağa sola saldırıyor

İnstagramdan tehdit ve hakaret özel nodan aramalar canımı sıkıyordu

Az önce yeniden hesap açılıp yazıldı

Benim eski arkadaşım ki 9 senedir görüşmüyoruz elimi ayağımı çektim ondan

Bu kadın küfürler şuan gırla yazamasam da evlenmeden önce gününü gün eden sonra birini kandırıp evlenen biri.

İşe girdim dedi patronu heryere arabayla bırakır onu geçtim pat sevgili sonradan kendini anlattı elimi ayağımı çektim hatta patronundan çocuk yaptı kocasına attı parasını yiyordu

Meğer bu tehdit ediliyormuş hali ile bilenler olarak bize sarmış yazan eden bunun takıldıklarından biri senmisin bak söyle diye küfür etti

Şimdi ben bunun kocasına gidip a dan z ye herşeyi anlatıp hayatını karartmak benim hakkım değilmi?!!
Degil
Kotude olsa kimsenin vebalini almayin kim ne yasiyor ozunde bilemiyoruzki oyle yada boyle herkes hatasinin bedelini odeyecek nasilsa ben girismezdim oyle bir ise hele ortada bir cocuk varken sabinin gunahi ne halti anasi karistirmis
Cok caninizi sikiyorsa kendine bir cingar cikarin herseyi anlatirim ailene savciligada suc duyurusunda bulunurum rezilligi o zaman gorursun beni bir daha rahatsiz etmiyeceksin deyin koparin ipleri kimden buluyorsa bulsun sizden bulmasin

Yapmayin ya kaç yaşında insanlar... Herkez kndi edebinden ahlakindan sorumludur... Ne siz ne baskasi gidip kocasina anlatamaz ya buda sizin kisiliginizi gosterir lutfen haddimi asmak istemem fakat engelleyip konusmamak varken suç duyuruları varken siz hayatini karartmak kocasina gitmek anlatmak .... :stop: sonuclarini bilmediginiz islere kalkismayin derim saygilar

Şimdi anladım :) aman bacım benimde bir iş yerinde bir kız var yemedği bok yok eşi bir de asker ama kadın şey hastası herkes her bkunu biliyor kocaman oğlu var ve sorsanız namuslu ama çok gördük nerede kiminle rakı masalarında. Ama naprsın ...

Tehdit ediliyorsaniz,rahatsiz ediliyorsaniz polis var ulkede savcilik var. Arkadas oldugunuz donemlerde birlikte paylastiginiz sirlari simdi kosa kosa ona buna anlatmak terbiyesizlik kusura bakmayin da.

Onun bana yaptığı terbiyesizliklere sustum geçtim zamanında iyi ki arkadaşlığı bitirdim dedim ama bu son noktadır terbiyesize terbiyeli olamam

Şimdi anladım :) aman bacım benimde bir iş yerinde bir kız var yemedği bok yok eşi bir de asker ama kadın şey hastası herkes her bkunu biliyor kocaman oğlu var ve sorsanız namuslu ama çok gördük nerede kiminle rakı masalarında. Ama naprsın ...

Buda aynı daha beter hemde bana ne özelinden ama yaptığı bana yeterli bu kocası işte sanıyordu bakkal pazar sabıyordu uyurdu giderdi çok şeytan bende acıyordum bu kadarını bilmeden önce acındırıyorduda gözüm geç açıldı kendi anlatınca tabi

Back
X