- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Bende citlatmakla citlatmamak arasında kaldım iş dışında muhatap olmuyorum zaten aama şuan mecburum işi ondan öğrenmem lazımİş dışında muhatap olmazdım. Şu ana kadar hiç yapmadım ama amire çıtlatırdım durumu ki ileride başıma kabak patlamasın.
Tek muhatabım o olmasa hiç umrumda değil ama işi ondan çözmem lazımYoksay farzetki onun yerinde duvar var
Bu kendini amir zannediyorBence gayet iyi yaomissin bir problemi varsa gidil amiriyle konusacak .bence sen simdi hic nir sey yapma bakalim amire gidecek mi giderse zaten amir illaki senlede gorusur ozaman anlatirsin .veya gitmez ama cenesinide jaoar gene problem yok .ama gitmeyip gene car car sana ustunluk taslarsa sen vit amirle konus .bende is yerimde amirden gekmedigi surece kimsenin lafini dikkate almiyorum
Patavatsız insanların kendilerini ben açık sözlüyüm diye tanımlamalarına uyuz oluyorum.. İs ortamını bilemem bi üye demiş ya farzedin ki onun yerinde duvar var. Aynen, bunu uygulayin
İşleri ondan ogrenemk zorunda olmasam onu kaale alıp konu bile açmazdım ama şuan sıfır işletim kurmak istiyorum lakin işleri çok bilmiyorum çünkü yeniyim yarn gidip amire söyleyeceğim onunla muhatap olmak zorunda kalmayacağım bir iş versin banaPatavatsız insanların kendilerini ben açık sözlüyüm diye tanımlamalarına uyuz oluyorum.. İs ortamını bilemem bi üye demiş ya farzedin ki onun yerinde duvar var. Aynen, bunu uygulayin
Onun yaptığını yapıcaksın. Sen 10 yıldır bu iştesin, ona de ki benim işim az değil, tecrübem doğrultuusnda senden çabuk bitiriyorum. Git ona onun bilemeyeceği işle ilgili sorular sor. Ayrıca da unutma her zaman ilk şikayet eden haklıdır. Git durumu anlat. Durmadan başında bunları yaptığını söyle.Herkese Mutlu huzurlu pazarlar dilerim 6 ay kadar önce farkli bir şehirde küçük bir kuruma tayinim çıktı burda da kendi bransimda Bi kadın daha var Bn meslekte 10 yılı doldurdum o 1 yıllık falan neyse geldiğim günden beri sürekli bana takılıyor çok çalışıyorum burda en çok çalışan benim dengesiz dengesiz benimle konuşup dhaa sonra ben aciksozluyum diyor oysa konuşmaları normal değil hep kendini övüyor bana üstünlük kurmaya çalışıyor kendisini benim amirim yerine koyuyor kendince bana işler vermeye çalışıyor 6 aydr sabrettim alttan aldım cevap vermedim sustum tayinciyiz kötü olmayalım dedim farklı insnlarin dedikodusunu yapıyor benim az iş yaptığımı söylüyor iş paylaşımıni kurum amiri yapıyor kurum amirinin bana torpil yaptığını falan söylüyor bugünde son oldu yine telefonda kendisine haksızlık olduğunu falan söyledi ben de patladım artık sorunun varsa amirine söyle bana amirlik taslama bnaa iş vermeye çalışma dedim bayağı tartıştık ve ben bunu sürekli olarak görcem bundan sonra bu kişiye karşı tavrım nasl olmalı aslında en baştan susup alttan almayacaktm ama kötü olmamak için dayandım ama bir yere kadar ne yapmalıyım ben bununla
Evet çekmek zorundayım çekmek istemiyorum ondan başka öğreneceğim kimse yok küçücük bir yer burası daha önceki çalıştığım yerde farklı birimdeydm bu işleri hiç bilmiyorum ogrenilemeyeck bisey değil ama çok stres olurum bilmiyorum napcmİşi ondan değil kendi kendinize çözmeye çalışın sonuçta siz ondan daha tecrubeliymişsiniz minnet etmeyin bi yolunu bulun yoksa iş öğrenene kadar nazını çekmek zorundasınız
Eşim muhadale ediyor o psikolojk sorunlu takma söyleme diye engelliyor beniOnun yaptığını yapıcaksın. Sen 10 yıldır bu iştesin, ona de ki benim işim az değil, tecrübem doğrultuusnda senden çabuk bitiriyorum. Git ona onun bilemeyeceği işle ilgili sorular sor. Ayrıca da unutma her zaman ilk şikayet eden haklıdır. Git durumu anlat. Durmadan başında bunları yaptığını söyle.
Valla öğrenilmeyecek şey değilse zorlayın kendinizi stres olmayın kendinize güvenin ve başarın derim.Aksi durumda çekmek istemiyorum dersiniz ama malesef mecbur kalırsınız sizde diyorsunuz başka alternatif yok diye el mahkumsunuz o kişiye yani suyuna gitmeniz lazım bi süreEvet çekmek zorundayım çekmek istemiyorum ondan başka öğreneceğim kimse yok küçücük bir yer burası daha önceki çalıştığım yerde farklı birimdeydm bu işleri hiç bilmiyorum ogrenilemeyeck bisey değil ama çok stres olurum bilmiyorum napcm
Görmemezlikten geldiğim halde üstüme geliyor en sonunda patladım guya herkesten çok kendisi çalışıyormuş hep yalan kendini iyi pazarlıyoraşağılık kompleksi var muhtemelen, böyle kendini tatmin ediyor görmemezlikten gelirsen üstesinden gelirsin
Aynen ya başka illerdeki kişileri arayıp öğreneceğim yada bu salağa mecbur kalacağım o yüzden iyi kotu kendi kendime öğrenmeliyimValla öğrenilmeyecek şey değilse zorlayın kendinizi stres olmayın kendinize güvenin ve başarın derim.Aksi durumda çekmek istemiyorum dersiniz ama malesef mecbur kalırsınız sizde diyorsunuz başka alternatif yok diye el mahkumsunuz o kişiye yani suyuna gitmeniz lazım bi süre
Hanımefendi birinin psikolojik rahatsızlığı varsa gitsin tedavi olsun. Siz de içinize ata ata, mobbinge uğraya uğraya psikolojik sorunlu olursunuz. Onun rahatsızlığı sizin probleminiz değil.Eşim muhadale ediyor o psikolojk sorunlu takma söyleme diye engelliyor beni
Of cidden valla kaç gündür stres içindeyim çocuk tedavisine başladım strese maruz kalmamam lazm bunun yüzünden kafama takmaktan alamıyorum kendimiHanımefendi birinin psikolojik rahatsızlığı varsa gitsin tedavi olsun. Siz de içinize ata ata, mobbinge uğraya uğraya psikolojik sorunlu olursunuz. Onun rahatsızlığı sizin probleminiz değil.
Güzel günler sizi bekliyor işte. Anne olma yolundasınız, bırakın 8 milyar insanın içinden 1 tane deli moralinizi bozmasın. ama insanlar karşıdakini ezebildiğini göürnce durmadan yapmak isterler. Lütfen kendi değerinizi öyle bir tipe düşürtmeyin. Çocuk tedavisi de umarım çok güzel geçer ve anne olursunuzOf cidden valla kaç gündür stres içindeyim çocuk tedavisine başladım strese maruz kalmamam lazm bunun yüzünden kafama takmaktan alamıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?