• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu kaynana ile ne yapacağım kızlar bıktım artık :(

Justholdme_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
519
127
18
32
Evliliği mi zehir ediyor esimle hep onun yüzünden tartışıyoruz nefret ediyorum ondan hep laf sokmalar hep hep. Ne istiyo benden anlamıyorum şimdiye kadar hic bir saygısız lik dahi etmedm.
Gorumcemde oyleydi allahtan burda degil :KK43:
Size pazartesi olan bi olayı anlatmak istiyorum
Hamileym tansiyonum düştü bayilmsm esim hastaneye götürdü serum takıldı kemdime geldm bebeğim iyiydi şükür cok zor bir hamilelik geçiriyorum hic bir sey yapamıyorum cok agrilarm var
Kaynanam bir gun snra ara basi cekmis ( bizim yöreye ait bir yemek ) neyse getirym heo beraber icelm demis eşime aksam geldiler annemde bizdedi.
Sofrayi kuruyoruz esim sagolsn yardm ediyor bana.
Kaynanam : arabasi çekmesini bilir misn. Diye soru sordu
Ben : Hayır bilmiyorum dedim
Kaynanam; yemesini bilin amma diye orda beni cok kotu bozdu zaten hasta ym kotym saygmdan sustum bir laf etmedm.
İçime attm hem yapıyor getiriyor hemde basima kakiyor. Laf sokuyor ayıp degl mi annemde cok bozuldu sırf onlarn hatrina bir tabak yedim onuda yemcktm esim rencide olmasn die.
Esimle paylaştım bunu yemin etti annem onu saka amacli soylemstir art niyetli degl diyerek annesini savundu haa keske soylemeseydi uygun olmadı ama laf çıktı agzindan sende haklsn ama ne yapym dedi.
Bende hadi bir toplum içinde olsaydık bana o lafi soyleseydi dedm.
O zaman ben müsade etmezdm annem yaşlı bazen ne dedigini bilmiyor gormezden gel felan diyerek kapattı.
Tamam annesi yaşlı ama laf sokmasını nasil biliyor kızlar benim xok ağrima gidiyor artık onlarin evine gtmek istemyrm Her gttmizde bana laf sokuyor ben cok yoruldm
Ne olur bana akil vern esimle söyle bir konusma yapacagm.
Ben bundan sonra annenin evine yemekli gtnem onun sofrasina oturmam bu sefer de arkamdan laf eder evimde yerm birdaha da laf sokar sa evinede gtmycm die demek istyrm ama demeden önce düşünüyorum bana akil vern ne olur :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Zor bir durum Allah yardımcınız olsun
ama pis kokuyor falan diye kaynananızı rezil etmişsiniz sizin kaynananızdan ne farkınız kaldı şimdi ?

Öyle yaşlısı çocuğu genci yok, herkes haddini bilecek arkadaş! Anneyse anneliğini bilsin, gelinse gelinliğini bilsin bu kadar bu iş, neden illa gereksiz laflarla sözlerle çocukları ya da aileleri gererler hakkaten tam belgesellik...

Annesini dengelesin lütfen eşin, bi kenara çekip şu laf sokmalarını topalalasın. Ne biliyorsa da herkes kendine bilir yapar, madem çok biliyormuş yapsın yiyin siz de alla alla.

Evliliği mi zehir ediyor esimle hep onun yüzünden tartışıyoruz nefret ediyorum ondan hep laf sokmalar hep hep. Ne istiyo benden anlamıyorum şimdiye kadar hic bir saygısız lik dahi etmedm.
Hamileym tansiyonum düştü bayilmsm esim hastaneye götürdü serum takıldı kemdime geldm bebeğim iyiydi şükür cok zor bir hamilelik geçiriyorum hic bir sey yapamıyorum cok agrilarm var
Kaynanam bir gun snra ara basi cekmis ( bizim yöreye ait bir yemek ) neyse getirym heo beraber icelm demis eşime aksam geldiler annemde bizdedi.
Kaynanam; yemesini bilin amma diye orda beni cok kotu bozdu zaten hasta ym kotym saygmdan sustum bir laf etmedm.
İçime attm hem yapıyor getiriyor hemde basima kakiyor. Laf sokuyor ayıp degl mi annemde cok bozuldu sırf onlarn hatrina bir tabak yedim onuda yemcktm esim rencide olmasn die.
Esimle paylaştım bunu yemin etti annem onu saka amacli soylemstir art niyetli degl diyerek annesini savundu haa keske soylemeseydi uygun olmadı ama laf çıktı agzindan sende haklsn ama ne yapym dedi.
O zaman ben müsade etmezdm annem yaşlı bazen ne dedigini bilmiyor gormezden gel felan diyerek kapattı.
Tamam annesi yaşlı ama laf sokmasını nasil biliyor kızlar benim xok ağrima gidiyor artık onlarin evine gtmek istemyrm afedersnz kokudan yaninda Durulmuyor zaten hamileym icim disima çıkıyor. Her gttmizde bana laf sokuyor ben cok yoruldm
Ben bundan sonra annenin evine yemekli gtnem onun sofrasina oturmam bu sefer de arkamdan laf eder evimde yerm birdaha da laf sokar sa evinede gtmycm die demek istyrm ama demeden önce düşünüyorum bana akil vern ne olur :KK43:
kv yozgatlı mı şive , konuşma tarzı ve arabaşı çorbası oralı gibi

Öyle yaşlısı çocuğu genci yok, herkes haddini bilecek arkadaş! Anneyse anneliğini bilsin, gelinse gelinliğini bilsin bu kadar bu iş, neden illa gereksiz laflarla sözlerle çocukları ya da aileleri gererler hakkaten tam belgesellik...

Annesini dengelesin lütfen eşin, bi kenara çekip şu laf sokmalarını topalalasın. Ne biliyorsa da herkes kendine bilir yapar, madem çok biliyormuş yapsın yiyin siz de alla alla.
Eşime diyorm ama esim annesinin bu yaptık larını hep kapatmaya çalışıyor

Yahu komik bir şey söylememiş mi kayınvalideniz ben olsam Güler geçerim saka yapmış kadın. Takmayın bu kadar.

Ayrıca oğlunu almayı bilin amma annesine de katlanıcaksınız artık :))
şaka var şaka var hamile hastaneden gelmiş kadına patavatsızlık yapmış bu kv

nasıl eşinin annesi çekmek zorundasın diyorsanız konu sahibi de oğlunun eşi torununun annesi
herşey karşılıklı

Ben olsam ölsem o yemekten bir kaşık almazdım. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama boğazımdan geçmez...

ayy o laf sokmalarrrr hıc bıtmez ben cevabını verıryorum olmuyo susuyorum olmuyo en ıyısı bunları duymamak cevap bıle vermemek cunku baska yolu yok cevap verınce kocan annesını daha cok savunuyo ve kaynana zaten cevap vermenı ıstıyo amacı huzurunu bozmak amacına ulaşıyor boylece duyma bısey dedıgın hı bısey mı dedın de ıkıncı kez dedıgınde boş bı surat ıfadesı yap gec daha gıcık oluyolar

Aslında yapmakla övündüğü yemek zor bir yemek değil keşke bilmiyorum değilde yaparım ne varki bunda cevap verseydinizde o ezilseydi bir daha birşey söylediğinde sizde şakayla lafı söyleyin madem şaka sizde ona yapın aynı şakayı

Tamam annesi yaşlı ama laf sokmasını nasil biliyor kızlar benim xok ağrima gidiyor artık onlarin evine gtmek istemyrm Her gttmizde bana laf sokuyor ben cok yoruldm
Bak canim içine at at nereye kadar, böyle durumlarda hazır cevap olmasını bileceksin
O sana yemesini bilin amma dediğinde
Bir kahkaha patlatip ohh sefam olsun hazır yemek niye yemicekmisim deseydin kaynanan şok :KK57:
Bazı şeyleri duyma görme işini kendin hallet
Çünkü eşine gore annesi kanatsız melek hep böyle erkekler değişmez değiştiremezsin
Evliliğinde bir kaç yıl yol almış kadınlar anlamaya başlar ancak bunu
Bebeğine eşine konsantre ol kaynanaya gittiğinde laf sokarsa duymamazlıktan gel kafani çeviriler
Koku olayına çözüm yok ne yazıkki

Back
X