Düzene Oturmaya Çalıştığım Evliliğim Ve Annemin Davranışları Olumsuz Etkisi..

annen haksız anlattığın kadarı ile. sen kızı olarak zaten hergün uğrayıp görüşüyormuşsun daha ne olacaktı? annen sıkıntıdan size sarmış gibi görünüyor.
benim annem ne oturuyosunuz mal mal dese gerçekten tepkim ağır olurdu kii iyi niyet de göremedim annende. eşim de ben de birbirimize hiç karışmayız gel ailemin yanına daha çok görüş vs diye. evliliğin oturması zaten çok yorucu yıpratıcı bir de aile meseleleri işin içine girse idi altından kalkamayabilirdik..

annen sizi düşünüyor ise bu meseleyi uzatmamalı belki sen tartışmaya çevirmeden daha sert bir dille konuşabilirsin.. yada hiç kafana takma kaynana taktiği uygula konuşsun o sen he de geç
ya artk he deyip gececem gerçekten annemi bi tanısanız tahammül edilecek biri değil beni hep doldurmaları yok mu bide hala beni cocuk sanıo birde hergün görüşüyoruz dediniz gibi daha ne istiyor ben anlamıyorum bu kadın yeter valla şimdi birşey desem küser cocuk gibi günlerce konuşmaz etmez.. ooff

benim eşim sırf annemin bu triplerinden ,evliliğimizn bitme noktasına gelmesinden dolayı istanbulda iş bulup yerleşmemize neden oldu diyebilirim...resmen ailemden kaçtı....annem, arasam bir dert, aramasam ayrı bir dert, iş çıkışı soluk soluğa her akşam uğrardım ,birde eve geçip yemek temizlik telaşı ...o kadar yıprandımki anlatamam ve haliyle eşime yansıtıyordum....yine eşiniz anlayışlı bence, benimki ne bu o evden çıktın hergün annemi olur diye tavır bile yapmıştır.....keşke daha uzak otursaymışsınız çünkü bazen yakınlık derecesine bakmıyor suistimaller...........
siz beni görseniz ya.. anneme hergün ugrayacam die elim ayama dolanıo eşim 6 da gelio anneme gidiyorum oturoyurm kalkıyorum eve geliyorum saat 5 olmuş..
koştur koştr yemek yap stres skntı .. daha ne istiyo bu kadın
vay neymişde komşunun damadıla kızı hergün geliomuş ya banane ki adam hergün senn evinimi beklemek zorunda. allahm yarabbim ya.

Haklı değil.
Mesele yakınlık değil ki, uğradığın yerde en az 1 saat oturursun.
Gündüzleri siz elinizden geleni yapıyorsunuz, daha neyin beklentisi bu.

Hı ama akşamları yalnızlığı sevmiyor madem, arada o gelsin.

Neden hem aksamları gelmiyor, hem de gündüzleri gelince kaçak geliyorum diyor? Eşiniz rahatsız olur mu arada gelse, siz de el oğlu belli olmaz demişsiniz.
Eşiniz hoşlanmayacak ve siz de bunu biliyor gibisiniz.

Eğer öyleyse annenize bir parça hak veririm.

Bence eşin haklı
Annen yalnızlıktan sana sarıyor
Ayrıca bende kendi aileme yakınım ama sorunumuz olmamasına rağmen öyle zırt pırt gitmiyoruz
Haftada bir gayet normal
Sen zaten hergün gidiyorsun

Damadın annesi yapsa, yetişin kayınvalidem rahatlık vermiyo olur
Lütfen annenizden etkilenmeyin siz 10 günde bir giderken sorun yoksa eşinizde haftada bir annenize gidince sorun olmamalı

Haklı değil.
Mesele yakınlık değil ki, uğradığın yerde en az 1 saat oturursun.
Gündüzleri siz elinizden geleni yapıyorsunuz, daha neyin beklentisi bu.

Hı ama akşamları yalnızlığı sevmiyor madem, arada o gelsin.

Neden hem aksamları gelmiyor, hem de gündüzleri gelince kaçak geliyorum diyor? Eşiniz rahatsız olur mu arada gelse, siz de el oğlu belli olmaz demişsiniz.
Eşiniz hoşlanmayacak ve siz de bunu biliyor gibisiniz.

Eğer öyleyse annenize bir parça hak veririm.
hayır olmaz kesinlikle ama annem eşimin rahatsız olacanı söylüyor.. başıma kakacanı dile getiriyor bi acaip saplantılı düşünceleri var ben normal bulmuyorum artk bu halini.

annene bende artık evli bi insanım benimde sorumluluklarım var beni en iyi anlayan sen olmalısın
bu yollardan sende geçtin bana destek olman lazımken köstek oluyosun zaten yeni aştığımızsorunlar var sanki bilmiyosun de belki biraz daha yumuşatabilirsin ama biraz sivri dil şart

bence annenız abartmıs; sureklı gıdıp gelmek zorunda degılsınız ne sız ne esınız artık evlısınız ve sızınde bır evınız-duzenınız var annenız bunu aklının bır kosesıne yazmalı...

ayrıca haftada bır kv kp zıyaretı yeterlı..

benım aılem baska sehırde, esımınkı burada ve yaslılar evden cıkamıyorlar o nedenle genelde her pazar ugrarız en fazla yarım saat oturur kalkarız-esım arada tekte ugrar yada arar ben onemlı bır durum yoksa yada özel bır gun aramam, ailemin yanına da genelde tek gıderım o da ıkı ayda bır falan sonucta benımde evım duzenım var kendımce bır duzenım var ama hergun ararım konusuruz...

eşim evlendıgımızden berı uc kere gelmıstır ailemin yanına, ıkısı bayram zamanı bırınde de balayı donusu benı bırakmak ıcın,bırde özel gun ve durumlarda arar benım aıle esrafımı, evlenelı henuz bır yıl olmadı zaten....

ama ailem sadece annem babam degıl gerı kalan herkes ıstedıklerınde cekınmeden evımıze gelır-kalırlar-esımın aılesı de aynı sekılde ıstedıklerınde hep kapım acıktır..

kımse kımseden fazla bırsey beklemez-gerektıgınde aranmak-gorusmek kafı...

Bence eşin haklı
Annen yalnızlıktan sana sarıyor
Ayrıca bende kendi aileme yakınım ama sorunumuz olmamasına rağmen öyle zırt pırt gitmiyoruz
Haftada bir gayet normal
Sen zaten hergün gidiyorsun

Damadın annesi yapsa, yetişin kayınvalidem rahatlık vermiyo olur
Lütfen annenizden etkilenmeyin siz 10 günde bir giderken sorun yoksa eşinizde haftada bir annenize gidince sorun olmamalı
ben bunun farkndaym ama annemin zoruna gidiyormuş yahu ne zoruna gidiyor ben hergün yanmdayım
sen eşimi napacaksn bide kıyaslaması yokmu vay komşunun kızı damadı şöyle böyle
vay senn eşin böyle keşke evlense gerçekten artık o kadar cok istiyorum ki su an ki aklım olsa asla yakkndan ev felan tutmazdm onunla hergün görüşecem die ne evimi dogru düzgün temizlyrm nede yemeğimi yapabilyrm doğru düzgün

siz beni görseniz ya.. anneme hergün ugrayacam die elim ayama dolanıo eşim 6 da gelio anneme gidiyorum oturoyurm kalkıyorum eve geliyorum saat 5 olmuş..
vay neymişde komşunun damadıla kızı hergün geliomuş ya banane ki adam hergün senn evinimi beklemek zorunda. allahm yarabbim ya.
sen biraz sivri dilli ol bence çözdüm ben seni arada kalmışsın resmen önceliğine karar ver ona göre ilerle

ben bunun farkndaym ama annemin zoruna gidiyormuş yahu ne zoruna gidiyor ben hergün yanmdayım
sen eşimi napacaksn bide kıyaslaması yokmu vay komşunun kızı damadı şöyle böyle
vay senn eşin böyle keşke evlense gerçekten artık o kadar cok istiyorum ki su an ki aklım olsa asla yakkndan ev felan tutmazdm onunla hergün görüşecem die ne evimi dogru düzgün temizlyrm nede yemeğimi yapabilyrm doğru düzgün
Komşunun annesi böyle değil demesi var da anne işte kırmamak lazım
Kendi biliyo ki yarın eşin laf eder, sen bizimkilerle görüşmüyosun annen hergün burda der
Sonra da yine laf sokuyo gelmiyosunuz vs. diye
Kendi de çelişkili ama yalnızlıktan herhalde

cnm annene; böyle giderse, evliliğinde vermiş olduğu birtakım sıkıntıları aşamayıp ,evinde tüm gün boşanmış bir kız olarak oturmamı istermisin de...farkında olmadan doluyorm ,aşamıyorum ne kadar iliglensm daha fazlasını istiyorsun de....belliki yanlızlık tak etmiş canına , gerçi annem yanlız değildi ama resmen kabullenemiyordu evlenmemi, o evden çıkmış olmamı....bunları anlatsanda tepkisini tahmin edebiliyorum ama bir dene...yada çok yakın bir arkadaşı varsa ona açsan da anneni biraz kendine getirse,bizimki bayılırdı arkadaşlarının fikir vermesine...benim yüz kere söylediğim şey kulağından girer ve anında çıkardı amma velakin bir arkadaşı söylese hemen dinlerdi....yokmu çevrende böyle bir komşusu veya arkadaşı,sen daha iyi bilirsin....offff o günler geldi aklıma ,istanbula taşınacağımı bile duyması beni çok ürkütmüştü ,kabullenmesi ve sindirmesi bir seneyi buldu ,zehir gibi bir seneydi.....

Kesinlikle annen haksız. Bizim de annemlerle aramızda 5 dakikalık mesafe var, bir sokak ötemdeler, bırak her gün görüşmeyi, kafamıza ne zaman eserse, ne zaman ihtiyacımız olduğunu hissedersek o zaman bir aradayızdır.

Siz daha 8 aylık evlisiniz okuduğum kadarıyla, haftada 1, 10günde bir kvye niye gidiyorsun onu da anlamış değilim, gezme - tozma - çoşma aylarınız bu aylar.

Kafadan 1 sene rahat bırakmaları lazım, kimse gönül koymamalı, evladın canına estiğinde gelir zaten Allah Allah.
Her gün her gün görüş annenle, evlendiğini anlamazsın ya ciddiyim.

Yalnız bir kadın olduğu için bu şekilde yaklaşıyor, sen de iki tarafı da eşit tutmak istiyorsun anlaşılan, "eşim laf söylemesin" diye... Bilmiyorum sanki başından beridir bir şeyler olması gerektiği gibi gitmemiş.

Annen haksiz tabi ki. Yakin diye hergun virt zirt yoklamak zorunda degil. Sana tavsiyem daha yeni evlisin esine daha cok vakit ayir. Haftasonlarini sadece esine ayir mesela. Annenin senin varligina hergun bu kadar alismasi ilerde sorun olusturabilir annen acisindan.

annen haksız ama sen ondan haksız, annelerin evlenin çocukları daha kıymatli oluyor bayan erkek farketmez annen tek kaldığı için seni sürekli görmek istemesi normal ama sen her istediğinde görüşürsen kadın kendine düzen kurmaz sen de kuramazsın
bu şekilde oturtamaman çok normal
kendini eşinin yerine koy
"""""sen sürekli ailendesin arada bir eşin geliyor buraya kaç kişi konu açtı eşim ailesinden çıkmıyor ben neyapacağım çok canım sıkıyor bu konu"""" diye
annene yakınsın birşey olsa uçar gidersin zaten yakınında evine evinin düzenine vakit ayırman gerekirken sen sürekli annendesin
annen Allah göstermesin muhtaç değil çalışıyor işi gücü var

evine bak
annen istiyor diye de sürekli görüşme..... evet anneler başımızın tacı ama kadın sana sarmış durumda
annenle konuşup
Anneciğim sana çok daha fazla vakit ayırmak istiyorum ama kendi evime ihtiyaçlarıma yetişemiyorum elimden bu kadarı geliyor canım deyip oyalayıp haftada bir - iki görüşmeye düşürmen daha mantıklı (annen hasta olur bakıma ihtiyacı olur anlarım ama senin daha oturmamış evliliğin var çatırdartmaya gerek yok) telefon da görüş sürekli ama sürekli gitme

Sonuçta annen burda yazdigin uskup ile annene de konusmuyorsun umarım. Yarin esinle kotu olsan kavgalı olsan ilk ona kosacaksin bunları düşün gitmeye dert anlatmaya yüzün olsun bence. Sen konunda haklisin ona bi diyeceğim yok sonuçta evlisin beklentiyi bırakması ve aksine seni olumlu yönlendirmesi gerekir ama olsun sen tatlı tatlı konuş annecim bu şekilde giderse biz bosaniriz bunu ister misin lütfen anlayışlı ol başkalarıyla kıyaslama herkesin huyu karakteri başka bırak bi evliliğe alisalim de Allah yardımcın olsun

Kesinlikle annen haksız. Bizim de annemlerle aramızda 5 dakikalık mesafe var, bir sokak ötemdeler, bırak her gün görüşmeyi, kafamıza ne zaman eserse, ne zaman ihtiyacımız olduğunu hissedersek o zaman bir aradayızdır.

Siz daha 8 aylık evlisiniz okuduğum kadarıyla, haftada 1, 10günde bir kvye niye gidiyorsun onu da anlamış değilim, gezme - tozma - çoşma aylarınız bu aylar.

Kafadan 1 sene rahat bırakmaları lazım, kimse gönül koymamalı, evladın canına estiğinde gelir zaten Allah Allah.
Her gün her gün görüş annenle, evlendiğini anlamazsın ya ciddiyim.

Yalnız bir kadın olduğu için bu şekilde yaklaşıyor, sen de iki tarafı da eşit tutmak istiyorsun anlaşılan, "eşim laf söylemesin" diye... Bilmiyorum sanki başından beridir bir şeyler olması gerektiği gibi gitmemiş.

Ne kadar dogru demissin. Ama bu anneler kvdeler birakmiyor. Anlamiyorlar. Aileye yeni gelen taraf bizi kabullenemedi psikolojisine giriyorlar. Ben neredeyse iki haftada bi ayda bir sehir disina kv. ye akrabaya vs gidiyorum. Gitmek zorunda birakiliyorum. Gitmeyojcede hadi gelin hadi gelin su zamam gelin gelin gelin illa gelin telefonlari. Yeminlen yildim biktim....

Annen eşinle cinsel konuları gayet de konusabiliyordu. Sizin korunmanıza kadar laf etmisti. Nasıl cekiniyor esinden anlamadım? Yanlış mi hatırlıyorum

Annen problemli ve eşini uzak tut ondan kendini de. Huzurunuzu kacirmayin. 2gunde 1 git evine.

Demek ki sen de hergün uğramakla hata yapıyorsun.
Üzgünüm,insanoğluna yetmiyor işte.
Hep daha fazlasını istiyor hatta annen senin yapamayacaklarını bile senden istiyor.

Back
X