Düzene Oturmaya Çalıştığım Evliliğim Ve Annemin Davranışları Olumsuz Etkisi..

Annen haksız burada. Çok talepkar davranıyor. Eşin haftada bir gidiyormuş. Kendi öz annesi değil sürekli gidemez. İnsan kendi annesini çalışırken her gün göremiyor. Ki sen ilgiliymişsin daha ne istiyor? Öyle bir zorunluluğun da yok aslında.

Akşam çağırınca gelmeyen o laf sokan yine o. Bence de annenin canı sıkılıyor. Hayırlı bir kısmet çıkar inşallah.

gayet yetrli görüşüyorsun...gerçektende daha ne yapacaksınki...çoğumuz bukadar görüşemiyoruz bile..ama annenin gerçekten sorunları var..belki yalnızliktan ne bileyim..
zor işin valla..ama arada söyle anne ne yapalım yanına mı taşınalım de..

Ev sahibi ile gorusun ya da akrabasini oturtacakmis bizi çıkarıyor diyip cikin oradan yoksa daha da artar sikintilar beklentiler...

aileme yakin oturuyorum aracla 20 dk falandir.haftada 1gun gidiyoruz ..cuma aksami oluyor genelde qksam 8 de gitmisek 11 den evvel evimize dönüyoruz. ailem gelirse de daha erken gelip ayni saatlerde dönüyorlar
pek sık gelmiyorlar..arac yok dolmusla zor vs neyse kayinvalidem baska memlekette ..Bu gidis gelis bjze gore uygun benim ailem de ozluyor biliyorum ama sık muhabbet tez sorun yapar tatli tatli gidip gelmek lazim esiniz de severek gider böylece. .zorunluluk girdi mi is değişiyor

Sen bi es olarak 10 gunde bir giderken ailesine,esinin senin ailene 7 gunde bir gitmesini opte basina koy.
Annen haksiz.
O zmn temelli ona tasinin, oldu canim.
Kadin idrak edemiyor daha degerli oldugunu digrr anneden.
Gelmis dibinde ev tutmussunuz, her 7 gune ordasiniz.
Annen sana " eh ama yakinsiniz bana daha fazla gelmeniz gerek" derse.
"Anne kvnin yakininda ev tutmak yerine senin dibinde ev tuttuk, neyine yetmiyor. Bin pisman ediyosun beni yakinina geldigime. Keske kv ye dogru ev tutsaydim, daha az yorulurdum." De.

Annene koca lazım yoksa seninle aklını bozmuş. Bu kadar takıntı yapması hiç normal değil.

Kızını seviyorsan damadına iyi davranır derler kayın valide için.. Yakınlığı kendi kurar.. Benım ailem için önce damatları gelir... Onlar çağırdıklarında benim eşim önden gider.. Evimiz yakın olmasına rağmen ayda yılda bir kalırız.. Birlikte zaman geçirmek adına..Annenıze sizde söyleyin.. Kendisi davet etsin madem öyle bekliyor.

Annenin dediklerini takıp kocana tavır alma. He de geç. Annem bunalımda demekki. Sana sarmış. Genç yaşında tek başına sıkılıyor. Umarım en yakın zamanda seveceği adamla karşılaşır.

Öncelik artık eşin olmalı, annenin derdi başka
Saracak adam arıyor ama sen duyma görme
Elinden gelenin en iyisini yapıyorsun, eşinle oturtamadığınız sıkıntılar varsa ona yoğunlaş, onun için çabala

canm bide herşeyi geçtim ben zaten gündüzleri gidiyorum yokluyorum hergün.. çarşıya cıkıyorum calışmadı zamanlarda geziyor ee neymişde eşim haftada bi kez gidiomsda surdaa 5 dakkalk yermişde
annen haksız.
bence yalnızlıktan bunalıyor, sana sataşıyor.
kendi canı sıkıldıkça senin de canını sıkıyor. çünkü eşin gelse gitse lafına, sözüne, bakışına, oturuşuna kulp takacak.
sen hiç canını sıkma, kafana da takma.
tamam anne de geç.

Dedigin gibi hersey karsiliklidir tam annen diyo niye gelip gitmiyo diye bide ona sormak gerek sen niye o varken gelmiyosun. Senin annen tamamen haksiz sana karismasi cok yanlis muhtemelen senin ne kadar moralin bozuluyosa esininde bozuluyodur guzelim arada annene tepkini goster gostermezsen o daha cok karisir sana ve kendini uzme elinden geleni yapmissin annen icin

bence ıcın rahat olsun annen bencıllık yapıyor hatta annene fazla gıttıgın ıcın daha fazlasını ıstıyor cok alıstırmıssın sensızlıge alısamamıs nerdeyse esınle huzurun kacmasın annen ılgını ıstedıgı ıcın oyle yapıyor kafan karısmasın

Amnen zırt bırt gelmemesi iyi ama eşinin zırt bırıt gitmeside hiç mantıklı değil adın kendiyle çelişio.. sallama fazla

Back
X