• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu kaynana ile ne yapacağım kızlar bıktım artık :(

Sizde mi aynı durumda sinz bende blmyrm Sabir taşı olsa catlar yaa yinede sabır diyorm
Benim ki daha bi değişik yok 9 ayını doldurmuş bir akrabası var gelmiş onu anlatıyor işte karnı kocaman ama fıldır fıldır işte bize sofra kurdu hiç yerinde durmadı yok yan komşu hamile haliyle 6 metrekarelik haliyi çırpıyor gelip bunları eşimin yanında anlatıyor bir duyan olsa diyecek ki ben ondan is guc istiyorum allaha bin şükür işimi gücümü yemegimi temizliğimi yapıyorum ondan yardım istediğim yok eşimin yanında onun bunun hamile kadınlarını anlatmasina mi kızayım yoksa alttan alttan bana laf sokmasına mı ya da eşimin bunları görmemesinemi bilmiyorum ben bide aynı binadayim kaçışım yok malesef bende bilir laf sokmasını ama eşim var arada gerçi onun yanında desem ben haksız olurum sabır diliyorum sadece

Evliliği mi zehir ediyor esimle hep onun yüzünden tartışıyoruz nefret ediyorum ondan hep laf sokmalar hep hep. Ne istiyo benden anlamıyorum şimdiye kadar hic bir saygısız lik dahi etmedm.
Gorumcemde oyleydi allahtan burda degil :KK43:
Size pazartesi olan bi olayı anlatmak istiyorum
Hamileym tansiyonum düştü bayilmsm esim hastaneye götürdü serum takıldı kemdime geldm bebeğim iyiydi şükür cok zor bir hamilelik geçiriyorum hic bir sey yapamıyorum cok agrilarm var
Kaynanam bir gun snra ara basi cekmis ( bizim yöreye ait bir yemek ) neyse getirym heo beraber icelm demis eşime aksam geldiler annemde bizdedi.
Sofrayi kuruyoruz esim sagolsn yardm ediyor bana.
Kaynanam : arabasi çekmesini bilir misn. Diye soru sordu
Ben : Hayır bilmiyorum dedim
Kaynanam; yemesini bilin amma diye orda beni cok kotu bozdu zaten hasta ym kotym saygmdan sustum bir laf etmedm.
İçime attm hem yapıyor getiriyor hemde basima kakiyor. Laf sokuyor ayıp degl mi annemde cok bozuldu sırf onlarn hatrina bir tabak yedim onuda yemcktm esim rencide olmasn die.
Esimle paylaştım bunu yemin etti annem onu saka amacli soylemstir art niyetli degl diyerek annesini savundu haa keske soylemeseydi uygun olmadı ama laf çıktı agzindan sende haklsn ama ne yapym dedi.
Bende hadi bir toplum içinde olsaydık bana o lafi soyleseydi dedm.
O zaman ben müsade etmezdm annem yaşlı bazen ne dedigini bilmiyor gormezden gel felan diyerek kapattı.
Tamam annesi yaşlı ama laf sokmasını nasil biliyor kızlar benim xok ağrima gidiyor artık onlarin evine gtmek istemyrm Her gttmizde bana laf sokuyor ben cok yoruldm
Ne olur bana akil vern esimle söyle bir konusma yapacagm.
Ben bundan sonra annenin evine yemekli gtnem onun sofrasina oturmam bu sefer de arkamdan laf eder evimde yerm birdaha da laf sokar sa evinede gtmycm die demek istyrm ama demeden önce düşünüyorum bana akil vern ne olur :KK43:
Canım benim karşılığını vereceksin , karşılığını vereceksin, karşılığını vereceksin...
yok başka yolu

Peki böyle böyle nolcak ben onun yüzünü görmeye dahi tahammül edemyrm gtmek istemyrm evlerine :KK43: giderken resmen işkence cekyrm artk blymsnz
kv başarmış sizi üzmüş bakın.
ama siz o eve güle oynaya gitseniz yüzünüzden gülücükler eksilmese kocana sırnaşıp dursan mutlu mesut şen şakrak aile olsan bu sefer senin bulunduğun şu durumda kv olacak....

Canım üzme kendini boşver hamile halinle lütfen kv işte normaldir canım ben ilk aylar çok kötü oldum grip oldum üst üste sürekli gittim bi gün aman çok normal ilk ay herkes böyle olur dediler bi kere arayıp sormadılar
En kötüsünü anlatiyim gittik canın çekmesin bi şey hazırlamışlar ben de birşey gotürdüm ama hazirladiklarindan herkesin önüne koyup benim önüme koymadılar ve ben hamileyim nasıl koktu anlatamam eve geldim ağladım aç gitmiştik yemek de yapmamışlardı artık zerre bi şey yemiyorum orda mesafeli gidip geliyorum yarim.saat bile oturmuyorum o da ayda bir artık şimdi de eşime senin karın bizi begenmiyo deyip duruyorlarmış
Çok.şükür eşim yaptıklarını görüyo da hak veriyo bana

60 yasinda kaynanam . Hep yaşına bahane üretildi bende sustum yaşlı ama laf sokmasını biliyor esmde ne yazikki hep kapattı hep ama hep keşke sadece bu olsa dediginiz bu gibi nice şey artık içmde birikti hersey
o zaman sizde yaşlılığını kullanın işte,
bişey oldu mu ay anne yaşlısın sen yapamazsın geç şöyle kenara , eh tabi iyice yaşlandın elden düştün, ay anne yaşlılık senin aklını başından almış artek ne konuştuğunu bilmiyorsun aklında gidip geliyor,vs.
ne kadar yaşlı da olsa kadın sonuçta

Benim ki daha bi değişik yok 9 ayını doldurmuş bir akrabası var gelmiş onu anlatıyor işte karnı kocaman ama fıldır fıldır işte bize sofra kurdu hiç yerinde durmadı yok yan komşu hamile haliyle 6 metrekarelik haliyi çırpıyor gelip bunları eşimin yanında anlatıyor bir duyan olsa diyecek ki ben ondan is guc istiyorum allaha bin şükür işimi gücümü yemegimi temizliğimi yapıyorum ondan yardım istediğim yok eşimin yanında onun bunun hamile kadınlarını anlatmasina mi kızayım yoksa alttan alttan bana laf sokmasına mı ya da eşimin bunları görmemesinemi bilmiyorum ben bide aynı binadayim kaçışım yok malesef bende bilir laf sokmasını ama eşim var arada gerçi onun yanında desem ben haksız olurum sabır diliyorum sadece
bu arada siz de falancanın kaynanası her işini yapıyor gelinin elini sıcak sudan soğuk suya değdirmiyor, yeni gördüm bilmem kaç gram bilezik takmışlar, ay kocası el üstünde tutuyor, e tabi adam gibi adam değer veriyor vs gibi birçok şey sıralayabilirsin..

bu arada siz de falancanın kaynanası her işini yapıyor gelinin elini sıcak sudan soğuk suya değdirmiyor, yeni gördüm bilmem kaç gram bilezik takmışlar, ay kocası el üstünde tutuyor, e tabi adam gibi adam değer veriyor vs gibi birçok şey sıralayabilirsin..
İnan o.kadar değişik bir karakterim var ki yüz göz olmak istemiyorum diye cevap dahi vermiyorum yeteri.kadar yüz göz olduk zaten amma geriye dönüp baktığımda çok cahillik edip haklı. Olduğum halde gidip özür diledim eşim ricası için ama hataları orada yaptım asla lafı Esirgeyen biri değilim ama neden se ona cevap vermek gelmiyor Galiba tukendim 2 yilda

60 yasinda kaynanam . Hep yaşına bahane üretildi bende sustum yaşlı ama laf sokmasını biliyor esmde ne yazikki hep kapattı hep ama hep keşke sadece bu olsa dediginiz bu gibi nice şey artık içmde birikti hersey

Benim kv min okuma yazması yoktur, köy'de büyümüş. İnsanın kendi annesi olunca her yaptığına bir kılıf bulunur değil mi? Eşim de bir kere üzerini kapatmaya çalıştı ama cevabını aldı. O zaman ayşe' nin kv de yaşlılıktan, ne dediğini bilmediğinden böyle yapıyor, aslında hiç niyeti bozuk değil dimi dedim sustu. Eşiniz sizi bastırmayı seçmiş dengeyi kurmak yerine, size hükmetmek daha kolay geliyor demek ki.

Bence sen sustukça için de büyüyor eşine söylemeye bile gerek yok. Evet hemde çok iyi bilirim deyip geçebilirsin. Konuşsan bu kadar takmayacaksın bile, hep içe atmaktan oluyor bunlar. :KK14:

ah güzelim bende aman incinmesin aman kırılmasın, ay çok seviyorum kayınvalideceğimi o benim annem , kendi annemden ayırmam vs...
ama o öyle şeyler yaptı ki sustukça daha kötü oldu...
onun silahı ile onu vuracaksın yok başka yolu ....maalesef ki yoko_Oo_O

birde eğer kendi içine atarsan,içine ata ata eşinden evinden evliliğinden soğursun

Ay ne kadar ayip ya.. Bu kadinlarin derdi ne ya? Cocugun evlenmia evinde mutlu cocugu olcak. Daha allahtan bela mi istiyolar. Guzelce gecinmek varken.

Cahil aileyle evlenmeyin..

Bir arada yok şu kişinin gelinlerinin afedersin g*tleri yer görmüyor yok.hic oturmuyorlar sabahtan akşama kadar kv evindeler filan diyodu o zaman demiştim ben hizmetçi gelmedim bana onun bunun gelinini anlatma ya anlatacak gibi değil. Kadın devamli masumu oynuyor onun eşi yok o yıllarca çekmiş o hiç bir şeyi düşünemez ben yanlış anlıyorum hep böyle yani eşim tarafından bunlar deniyor nişanlı iken böyle değildi adam resmen 180 derece döndü

Bir arada yok şu kişinin gelinlerinin afedersin g*tleri yer görmüyor yok.hic oturmuyorlar sabahtan akşama kadar kv evindeler filan diyodu o zaman demiştim ben hizmetçi gelmedim bana onun bunun gelinini anlatma ya anlatacak gibi değil. Kadın devamli masumu oynuyor onun eşi yok o yıllarca çekmiş o hiç bir şeyi düşünemez ben yanlış anlıyorum hep böyle yani eşim tarafından bunlar deniyor nişanlı iken böyle değildi adam resmen 180 derece döndü
eşine çaktırmadan onun yanındayken gül pür neşe , yanlızken sana yaptığının aynısını yap bak sonra :KK53::KK53:
dinsizin hakkından imansız gelir de ....

Ay ne bilim canim. Bu bdv bi degisik. Cevremizde yok diye oyle geliyo herhalde
benim sevgililik nişanlılık ve yeni evlilikte hepsi pür melek maşallah :KK9::KK9:
bir hamile kaldım kaynana çıldırdı, hele birde çocuk doğdu Allahım dehşet :mad::mad:
ve maskeler düşünce çıkıyor ortaya neyin ne olduğu

Back
X