• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu kaynana ile ne yapacağım kızlar bıktım artık :(

ahh ahh bu KV ler yok mu :mad:
benimki seninkinden aşağa değil. herşeye karışır ve laf sokar surekli.
sabrım tukenmeye başladı ve her gün görüyorum onu..
hamile halimle cok stress yapıyorum onun yuzunden. Allah bizlere sabır versin.
ben o suratıni dahi görmek istemiyorum tahammül kalmadi artk son noktadaym :(

Canım rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah. Sanki kendi kaynananı değilde benimkini anlatmışsın bende bıkmıştım laf sokmalarından aynı senin gibi hiçbşr zaman karşılık vermedim. Aynen böyle devam et benim eşimde en başta yok sen yanlış anlamışsıdır yok o şaka demişt çok ince düşünüyorsun vs. Vs. Gibi şeyler söylerdi sinirimden oturup ağlardım. Sonra eşiminde fark edeceği türden laf sokmalar gelmeye başlayınca eşim bana sen haklıymışsın dedi. bu laf sokmalar bir süredir yok bakalım. Eşime dedim hayırdır diye o da böyle bi laf sokmadan sonra telefonla arayıp baya laflar söylemiş yani senin anlayacağın adamların kafasına dank ediyor ama geç ediyor sabret canım.
Peki hala oraya gidio geliomsnz gorusuyomsnz
Ne güzel esiniz gormus ben her hafta gtmek ve saat lercr suratıni çekmek zorndaym

Benim kv de ayniydi. Ben hep sustum fakat ben susarken esimin herseyi gorup duymasini sagladim annesinin tavrini kendisi gordu ve haklisin dedi. 1/ay hic gitmedim sonrasnda esim.annesiyle.konusmus fakat tekrar laf aokmalar devam etti ve ben patladim.. Esim ve butun 2 gorumcem kp im kaynim benim.tarafimi tuttu. Sabret sakin hakliyken haksiz duruma dusme. Birak.laf sokmalarini esin duysun sen sadece duydunmu ? De . sana hak verdigini gordugunde hissettiginde ve kv laf soktugunde senin benimle derdin ne ?ne saygisizLigimi gorsun? Bana neden lafsokuosun acik konus soyle derdini de? Eminin sana vericek cvp bulamiycak ve eain yaninda duracak.. Allah yardimcin olsun ben bu sebeple bosanma asamasina gelmis biri olarak seni cok iyi anliyorm... Rabbim.yardimcin olsun...
Amin sağolun gerçekten cok zor yaşamayan bilemez peki smdi ne durumda snz hala gidip gelip görüyo msnz onu ben hep gtmek zorndaym saatlerce oturmak zorndaym dayanamyrm ki artk ben o kadınla aynı ortamda bile olmaya

Bu lafin şaka olduğu apaçık ortada..bunu dert edecek ne var inan anlamadim.Siz fazla alingan ve hassas olmayasiniz! Hem neden olaya şu tarafından bakmiyorsunuz;rahatsiz oldugunuz için düşünmüş yöresel zor bir corba yapmış teşekkür etmek minnet duyma duygusu vs..
Ben tsk ettm zaten o halmle kalktm hizmet ettm kaynanam bir tek bu lafi dsgl hep bunu yapıyor her zaman bunu yapıyor her yaptığı saka olablr mi sadece ben bunu kisa bi örnek gostermek istedm

Canım ne güzel senin esin olanları gorms senin arkanda durms bak sene smdi gtmiyomsn bile ya ben napym her hafta gtmek zorundayım saatlerce oturmak zorundayım bktm arrkr dayanamıyorum ki napacagm :KK43: yüzünü görmeye tahammülm yok allahm
Canım bana tek yapmıyorlar ki ona da yapıyorlar ben neler yaptım onlar için o kadar iyi anlıyorum ki seni hala eşimin ailesi diye.saygı gosteriyorum sadece onlara.karşı tek saygisizligim anne baba demiyorum
İlk evlendiğimde her sabah ararlar uyandırirlardi bizi.kalkın diye
Evimizde kaç hafta dışarıdan yemek yedik
Bi kere aramadılar camımızda çöp poşet asılıydı perde diye
Ama boşver.kuzum ben çok üzüldüm çok ağladım ama kimse degismiyo sen kirildiginla.kalıyorsun muhattap olmamaya çalış elinden geldiğince konuşma git ama nasılsın iyi den öteye gitme ben hala gidiyorum onlar da geliyo ama ben konuşmuyorum

Peki su an ne durumdasnz evliliğiniz ilerledikce bisiler degisti mi

Lohusalığımda eşimle çok sorun yaşadım bu Yüzden ve yalnızdım.kayınvalidem eşimi ve çoçuğumu benden kıskandı.Boşanmayı kafaya koymuştum .Eşim o zaman tutuş du dik duruşumu görünce.daha iyiyim.ama eskiden gene severdim şimdi hiç sevmiyorum.eşimin hatrı için saygılı ama soğuk duruş sergiliyorum.gerektiği yerde kibarca cevabı yapıştırıyorum.ama en Muhtaç Olduğum en özel dönemim zehir oldu içimden çıkmıyor.
Sizden ricam eşinizi tatlılıkla şimdiden uyarın lohusalığınızda annesi sizi hiç üzmesin.üzülünce doğum depresyonu ulaşabilirmişim diyin.ve o dönemde ne olursa olsun görmezden gelin onları.

Az görüş, görüştüğünde az konuş, az yemek ye...
Sana gelmek istediklerinde de bir şeyler bul sık gelemesinler.

Peki hala oraya gidio geliomsnz gorusuyomsnz
Ne güzel esiniz gormus ben her hafta gtmek ve saat lercr suratıni çekmek zorndaym
Ah canım benim gidiyoruz tabiki gitmez miyiz hatta benim 3 aylık bebeğim var ve geçen hafta bize kalmaya geldi cinnet geçirecektim bikaç saatliğine tahammülüm yok kalmaya geliyo benim işim başımdan aşkın o gelince bağıra bağıra konuşuyo çocuk huzursuz oluyo ıyumuyo diye eşimin yakasına yapıştım.bir de bir huyu var ki her b.ka burnunu sokar evdeki süs eşyalarımın bile yerini değiştirmiş ben çocukla uğraşırken görmedim gittikten sonra gördüm. Eşimde napiyim gelme diyemem dedi. O da haklı gelme denmez sonuçta ama bu gelip kalma olayına nasıl bir çözüm bulucam bilmyorum. Sende alışsan iyi olur canım o gelme gitmeler bitmicek. Anlayabiliyorum seni nefret ederken yüzüne gülmek zorunda kalmak çok berbat bi his.

Benim tek istedim esimin gerçekleri görmesi ama olmuo :KK43: ben artk evine bile gtmeye dayanamyrm napacam byle ömür mu geçer
erkek görür emin ol ki görür ama itiraf edemez..
bak kv ler ne yapıyor ;
her türlü lafı sokar saf salak ayağına yatar ama asla dırdır etmezler ,
mesela her gün gel demez, ah oğlum aranız bozulmasın tadınız kaçmasın yeter ki mutlu huzurlu olun ben seni çok özledim oğlum, ay rüyamda gördüm oturdum ağladım çokk çoook özledim....
gelin şunu yaptı bunu yaptı demez, oğlum gelinimi severim kötü niyetli değildir eminim ama şu oldu bu oldu ben çok üzüldüm çok gücendim...
onlar kendini acındırır, göz yaşını bol kullanır, dırdır etmez ama olayı anlatır mutlaka ama kötülemeden tabi anlatırken iki üç övgü atar gelinim şöyle iyi böyle iyi...
ama kadın;
annen şunu dedi , annen bunu dedi... yok bana böyle baktı yok beni sevmiyor zaten ama laf sokuyor bana ... bu liste uzayıp gidiyor.
kv iyi oynuyor da kazanıyor . çünkü o yıllarca bunun işe yaradığını görüp tecrübe ediyor ve kazanıyor
gelin de ama haksızlık yapıyor ama şu ama bu haliyle sinirlerine hakim olamıyor sonuç erkekler annesine hak veriyor ve karısına tavır alıyor...

Normalde bu konularda yasli kadin alttan alin derdim ama "yemesini bilin" gibi bir cumlede kasigi birakip istahim kacti diyip surat asar tepkimi koyardim.

Bundan sonra tepkili ve mesafeli olun lafla karsilik vermeyin ki hakliyken haksiz duruma dusmeyin. Tavrinizla mesafenizle tepki verin.

erkek görür emin ol ki görür ama itiraf edemez..
bak kv ler ne yapıyor ;
her türlü lafı sokar saf salak ayağına yatar ama asla dırdır etmezler ,
mesela her gün gel demez, ah oğlum aranız bozulmasın tadınız kaçmasın yeter ki mutlu huzurlu olun ben seni çok özledim oğlum, ay rüyamda gördüm oturdum ağladım çokk çoook özledim....
gelin şunu yaptı bunu yaptı demez, oğlum gelinimi severim kötü niyetli değildir eminim ama şu oldu bu oldu ben çok üzüldüm çok gücendim...
onlar kendini acındırır, göz yaşını bol kullanır, dırdır etmez ama olayı anlatır mutlaka ama kötülemeden tabi anlatırken iki üç övgü atar gelinim şöyle iyi böyle iyi...
ama kadın;
annen şunu dedi , annen bunu dedi... yok bana böyle baktı yok beni sevmiyor zaten ama laf sokuyor bana ... bu liste uzayıp gidiyor.
kv iyi oynuyor da kazanıyor . çünkü o yıllarca bunun işe yaradığını görüp tecrübe ediyor ve kazanıyor
gelin de ama haksızlık yapıyor ama şu ama bu haliyle sinirlerine hakim olamıyor sonuç erkekler annesine hak veriyor ve karısına tavır alıyor...
bu konuda çok haklısın. bide benim eşim daha da beterin beteri vardır şükret demez mi.
hep bizler abartıyo oluruz. anneleri iyilik melekleri olur tabiki.

bu konuda çok haklısın. bide benim eşim daha da beterin beteri vardır şükret demez mi.
hep bizler abartıyo oluruz. anneleri iyilik melekleri olur tabiki.
tecrübe diyelim :KK66:
ama çok kötü şeyler yaşattı bana kv son 3 yılım cehennem stajı gibi resmen....
öğrendim. biraz kadınlar kulübü , biraz da üzüle üzüle öğrendim..
ilk zamanlar çok taktık üzüntüden hamileliğim zehir oldu bebeğime oldu bana oldu , erken doğum yaptım şeker çıktı vss...
oda daha çok üzerime geldi sonuç boşanma demi
evet boşanın dedi kadın , oğlumdan çocuk doğurdum diyen kadın boşanınca çok mu üzülecek olan kızıma bana olacaktı, ben boşanınca kızımı alacakmış onunmuş oğlu ve torunu(ama o kızım diyor ben doğurdum o benim torunum değil diyor) ile yaşayacak kendi kocasını da kapının önüne koyacakmış...
eee sonrası

Amin sağolun gerçekten cok zor yaşamayan bilemez peki smdi ne durumda snz hala gidip gelip görüyo msnz onu ben hep gtmek zorndaym saatlerce oturmak zorndaym dayanamyrm ki artk ben o kadınla aynı ortamda bile olmaya
Evet canim gidiyorum haftada bir yada iki gun evet oturuyorum fakat aamimiyet ve bir muhabbet etme girisimim olmuyor onunla yalniz kalmiyorum salonda oturuyorum kp gorumcem herkes oturuo onlar konusuo bende katilir gibi yapiorm sonra kalkip evimize gidiyoruz. Benm kv duzelmeler var cuunku herkes onun yuzunu gordu. Sende sabret sivrilme cunku hakliyken haksiz duruma dusme. Birak herkes herseyi kensi gozuyle gorsun duysun. Ben 2.5 yillik evliyim esimle soz nisan 5 yil toplamda ve ben daha bas basa esimle dogum gunu kutlayabilmis degilim. Yani bu insan boyle ama birak esin onun laf sokmalarini duysun gorsun ve musait bir zamanda sende agzini ac. Hakkinizda hayirlisi Allah islah etsin boyle insanlari. Ne diyim ben cok cektim... Allah kimseye cektirmesin..

çok takmışsınız bence mesela ben kv dem bişi yapınca ben bunu yapamam ama yerim diyorum
fln sizde evet yapmam ama yerim deseydınız

tecrübe diyelim :KK66:
ama çok kötü şeyler yaşattı bana kv son 3 yılım cehennem stajı gibi resmen....
öğrendim. biraz kadınlar kulübü , biraz da üzüle üzüle öğrendim..
ilk zamanlar çok taktık üzüntüden hamileliğim zehir oldu bebeğime oldu bana oldu , erken doğum yaptım şeker çıktı vss...
oda daha çok üzerime geldi sonuç boşanma demi
evet boşanın dedi kadın , oğlumdan çocuk doğurdum diyen kadın boşanınca çok mu üzülecek olan kızıma bana olacaktı, ben boşanınca kızımı alacakmış onunmuş oğlu ve torunu(ama o kızım diyor ben doğurdum o benim torunum değil diyor) ile yaşayacak kendi kocasını da kapının önüne koyacakmış...
eee sonrası
yüh senin ki terminatörmüş deseydiniz oğlunuz zaten sutan suleyman bende saraya hanım mı doğurdum diye ne cahil insanlar var ya

yüh senin ki terminatörmüş deseydiniz oğlunuz zaten sutan suleyman bende saraya hanım mı doğurdum diye ne cahil insanlar var ya
yok ben çok takmıyoum artık hatta hiç :KK66:
şimdi oyunun kurallarını öğrendim ona göre oynuyorum artık biraz daha değişti durumlar .
mesela artık yavaştan borumu öttürüyorum, daha az kavga gürültü oluyor. daha mutlu ve huzurluyum.

yok ben çok takmıyoum artık hatta hiç :KK66:
şimdi oyunun kurallarını öğrendim ona göre oynuyorum artık biraz daha değişti durumlar .
mesela artık yavaştan borumu öttürüyorum, daha az kavga gürültü oluyor. daha mutlu ve huzurluyum.
ben de sıkıntı yaşadım ama iyiliğimle ezdim onları şimdi ben nedersem o seviyorumda onları bu kötü kvdeleri anlamıyorum ne var azcık yumuşak davransalar

Normalde bu konularda yasli kadin alttan alin derdim ama "yemesini bilin" gibi bir cumlede kasigi birakip istahim kacti diyip surat asar tepkimi koyardim.

Bundan sonra tepkili ve mesafeli olun lafla karsilik vermeyin ki hakliyken haksiz duruma dusmeyin. Tavrinizla mesafenizle tepki verin.
Benmde kafam karıştı bi diyorm cevabını ver sustur bir diyorm bırak allahndan bulsn sus diyorm ama ben sustkca beni eziyor esim görüyor ama gormemezlkden gelio herseyi abarttmi düşünüyor gerçekten çok yoruldum artk

çok takmışsınız bence mesela ben kv dem bişi yapınca ben bunu yapamam ama yerim diyorum
fln sizde evet yapmam ama yerim deseydınız
Abartmadm ben sadece bu olayı örnek gosterdm bunun gibi birsürü şeyler yapıyor keske bir rek bunu yapmış olsa tamam haklisinz bende derm abartmsm diye ama neler nelrr yapıyor bu yaptığı küçük bir örnekti sadece

Back
X