- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
Aynen öyleBen bir de şeyi anlamadım.
Kadının ilk çocuğunun ismi, eşinizin sevdiği isim..
İkincinin ismi, sizin isminiz olacak..
Doğru mu anlamışım acep

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyleBen bir de şeyi anlamadım.
Kadının ilk çocuğunun ismi, eşinizin sevdiği isim..
İkincinin ismi, sizin isminiz olacak..
Doğru mu anlamışım acep
Aynen öyle iyice kudursun.Aslında kendi kendime yapmama gerek yok eşim hiçbir özel günü atlamaz özel günler dışındada sıkça çiçek alır
Gözüne gözüne sok diyosun
14 aylık diğerinin doğmasına bir ay varÇocukların kaç aylık veya kaç yaşında olduğunu yeniden yazın, beynimiz yandı![]()
Eşi biliyo zaten canımesine soylemekle yehtid et
Manyak o zaman..Aynen öyle![]()
Sanırım şimdi kendimi tutupBir şey yapmana gerek yok, eşinin sevdiği ismi ve senin ismini bilenler için kızın hali zaten acınası. Bazı insanlar böyle bana sataşsın diye birilerini zorlamaya bayılır. Tepkiyi o birileri aramıza girdi saçmalığında vermeliydin. Şuan seni ekledi ve ismini koydu diye verirsen komik duruma düşersin. Engelle gitsin. Muhatap olma.
Eşinin bildiğine emin misiniz. Özellikle hiçbir Türk erkeğinin kabul edeceği bir durum değil.Eşi biliyo zaten canım
Benimkide bırak o gerizekalıyı uğraşma diyor ama saçlarını yolasım kafasını asfalta sürtesim dişlerini dökesim var![]()
Ben başta inanamadımManyak o zaman..
Düpedüz manyak.
Hadi ilk çocuğunun adı tamam da sizin isminizi koymak istemesi büyük saçmalık.
Bence hiiiç seslenmeyin, kendini rezil eden, küçülmüş bir kadın işte, kafaya takmaya değmez.
Acırım yetiştireceği çocuklara.....
Aynı ailedeyizEşinin bildiğine emin misiniz. Özellikle hiçbir Türk erkeğinin kabul edeceği bir durum değil.
Eşi geçmişte sevdiğini biliyordur, hâlâ böyle saçmaladığının farkında değildir bence..
Bilse ve birşey demese çok ilginç olur doğrusu
Saka gibi ya senin adini katacak öylemi Allah akil vermesin ona zavvalliii hahahahahaBen başta inanamadım
Bin kere baktım ekrana heralde![]()
Teşekkürler canımBencede muhattap olma kendini kücük düsüren o sen hic sinirlendigini belli etme zil taakip oynar yoksa zavallinin teki kaynana gelince cok gicik ve igrenc yaptigi harektler ama kaynana adi üstünde kocan la o kadinin yaninda samimi hareketler yap onun söyledigi sözleri duymazdan gel sen kiskanirsan iyice cosar sen kiskandir onun silahiyla vur o zavalliyi
Ayy inşallah boş yere sinirlerimi bozuyorBiri 14 aylık bir aya da doğum yapacakmış,görür O gününü,çocuklarla uğraşmaktan bırak eski sevgiliyi düşünmeye,uyumaya zaman bulamaz.
İlk isme eşimin en sevdiği isim ikinciye benim adımİsim olayını anlamadım ben?
2 çocuğuna da sizin isminizi mi?
Açıkladım onu cnm yanlış yazmışım kusura bakmayınBen 2. Cocuğa takıldım nasıl 4 aylık cocuğu varken 1 ay sonra diğeri doğuyor anlayanlar lütfen anlatabilir mi![]()