- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
Dur kız gaza getirme beni
biri daha 4 aylık ıkıncıye hamıle bir ay sonra doğum yapacak
4 aylık çocuğu olan bi kadının karnında nasıl 8 aylık bi çocuk var ? ben anlamadım ,biri 4 yaşında mı demek istediniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur kız gaza getirme beni
biri daha 4 aylık ıkıncıye hamıle bir ay sonra doğum yapacak
14 müş tamam :)4 aylık çocuğu olan bi kadının karnında nasıl 8 aylık bi çocuk var ? ben anlamadım ,biri 4 yaşında mı demek istediniz.
14 aylık olacaktı o mesajda yanlış yazmışım4 aylık çocuğu olan bi kadının karnında nasıl 8 aylık bi çocuk var ? ben anlamadım ,biri 4 yaşında mı demek istediniz.
Ben bahsetmesemde bunlarda hep haberdar aslındaben olsam napardıımm ? kocamdan bahsederdi ayy gecen bana şöyle bir süpriz yatı , şunu aldı , şöyle sözler söyledi diye . kudurturdummm
Kıskançlıkda değil onun ki ya adlandıramıyorum tam olarak ama başka bir durumkıza acıdım. yazık ya tüm hayatını başkasını kıskanarak geçiriyor.
Bende sadece çocuklarına üzülüyorumkız zaten bu tavırlarıyla kendi yuvasını yıkma aşamasında izin verme seninkini de yıkmasına olan sana olur sevinen o olur. görmezden gel demiyorum bir ortamda böyle laf sokuyorsa kafanı çalıştır ağzının payını ver utandır milletin yanında iki çocuğu var madem adam gibi duracak. internetten falan da engelle amacına ulaşamasın. sende onun gözü önünde kocana kur yap kalsın öyle terbiyesiz. burda var ya en çok o kadının kocasına ve çocuklarına üzülüyorum. Allah göstermesin
Bir çok vukuatı oldu ama bu sonuncusuna hiçbir anlam veremediğimden yazdım artıkay bu kadar iğrenç, karaktersiz birini yerinizde olsam assssla ciddiye alıp tartışmaya girmezdim. Evlenmiş kocasından çocuğu var karnında utanmadan milletin içinde ''benim için özel bi anlamı var gereksizin biri aramıza girdi'' falan demek çok pardon ama ben fa*şenin önden gideniyim demek çünkü en arsız insan bile bu kadar ulu orta konuşmaya U-TA-NIR. hadi bekar olsa dicem neyse evli hamile bilmemne ŞOK yani Allah ar edep nasib etsin böyle tiplere tiksindim kadından resmen oturduğum yerde.
Bir çok vukuatı oldu ama bu sonuncusuna hiçbir anlam veremediğimden yazdım artık
İkili tartışmaya girmedim hiç
Sürekli ilerliyor ama
Böyle giderse birşeyler yapmak zorunda kalacağım
Esimin hala kizi nasi bosatti evli sevgilisini biliyo musun? Adamla karisinin yatagina kupesinin tekini birakti.Hamile diye duruyorum ya inan ki
Şu çabayı okumaya falan harcasa prof olmustu
Oha ya cesarete bakEsimin hala kizi nasi bosatti evli sevgilisini biliyo musun? Adamla karisinin yatagina kupesinin tekini birakti.
Etrafımda çok söyleyen oldu bunu begatif değilsin bence farklı bakış açısı sadeceBu derece takıntılı insanlar bazen iyice zıvanadan çıkıyor. Onu aldırmayım fazlasıyla mutlu olduğunuzu gördüğünde büyü yaptırma şansı bile var ve bu bence gerçekten korkutucu. Uzaklaşın ondan derim. Birde eşinle bir sıkıntı yaşarsan eğer büyü olasılığını göz ardı etme. Ne kadar da negatifim değil mi ?
Hiç kabul etmedim zatenEn iyisi bütün hesaplardan silin muhatap olmayın.