ben bu kizdan nasil kurtulacagim

saçını başını yolmak lazım..
anlayamıyorum,nasıl evli bir erkek,bekar bir kız kanka edinebilir.
eşimin herzaman söylediği bir laf vardır.asla bir erkekle bir kadın dost olamazlar,ikisinden birinin bir çıkarı vardır der.haklı bence
lisedeyken falan bizimde öyle erkekten kankalarımız olurdu,ama gel gelelim şimdi asla olmaz olamaz,aynı şey evli erkek içinde geçerli.olaamaz
arkadaşım,uzaklaştır onu eşinden,en az kız kadar,eşinde de hata var.en iyisi kıza söyle,hoşlanmıyorum eşimin yanında olmandan de.başlangıcı böyle yap.

eşiniz bu kıza vakti zamanında teklifte bulunmuş kız kabul etmemiş..buna rağmen nasıl kanka modunda olabilliyorlar hayret ettim doğrusu..
kızda geniş eşinizde...aralarında ne geçtiğinden emin misiniz?bu kadar pişkin davranabiliyorlarsa başka birşeyde olabilir..
erkek arkadaşlarından kanka bulsun.. yavv kızdan kanka mı olurmuş hele hele önceden duygusal birşeyler hissettiğin birinden..konuşun tekrar tekrar bir yaptırımı olmalı..bunu size yaşatmaya hakkı yok..:19:

eşiniz ne sıklıkla görüşüyo bu kankasıyla? görüşürken herzaman sizde yanlarında oluyo musunuz yoksa kafalarına esince buluşup görüşürler mi? sadece sarılıp öpmesi açıklayıcı olmamış tam anlamıyla:26:

Şaşırdım yani ben olsam bir bit yeniği arardım .
O ne öyle babası tarafından emanet edilmeler bilmem neler..
Niye ne olmuş ki kurt mu kapıyomuş kızını, başka kimsesi yok muymuş evli adamdan başka .
Hayret bişey bence kestrip at kardeşim, ateş barut misali ...

Ya eşinizle bunu bi şekilde oturup konuşmalısınız.
Konuştum diyorsun ozaman başka nasıl halledilir bu onu düşünüyorum.
Kıza var ya öle bi sinir oldum ki
Evli bi erkeği öpüp sarılmak da neymiş yaaa:22:
Saçını başını yolasım geldi
Eşinizin kızın babasıyla konuşması lazım
Eşim istemiyo kızınızı başka birine emanet edin diye
Yada kızla konuş kafam allak bullak oldu
Ya cnm bol bol dua et çünkü ellinden gelen herşeyi de yapmışsın Allah'a havale et..

Son düzenleme:
eşinizim cocuk esırgeme kurumu.mu babası gıdenlere gurbette eşlık edıyor...

eşınızın kızla arkadaşlıktan hoşlanıyor babası bana emanet ettı dıye kılıff buluyorr.....

eşınız kızla berabr olmasın dıye suslenemk nıye....

bır kadın kocam benı aldatmasın dıye suslenıyorsa nıce suslu kadınlar aldatıyor..

sız kendınız mutlu etmek ıcın gıyının suslenın kendınıze harcayın mutlu olun..

eşınızınıde bu konuda uyarın kesın tavır koyun bence yada koymuyorsa eşınız ya bu deveyı gudun boyle ya bu dıyardan gıdın ..

bu sorun sızı yıyıp bıtırecekkk

hic takma. sende esinin elinden tut verme.
opmeni istemiyorum de sarilmicaksin de.
benim erkek kankalarim varmi de.

haa oyle yapiorssa dahada ozaman noktani koy

offf çok kötü bir durum her türlü konuşmayı yaptıysanız onla buluşmaması için gizli bir şekilde çaba gösterin yani uzaklaştıkça soğur aklıma da başka birşey gelmiyor ....

canım benim sen ne yapabilirisin ki?koskoca adama zincir mi vuracaksın ?görüştürme vs denmiş sen istediğin kadar uyar söyle adamın görüşeceği varsa görüşür zaten .herşey erkekte bitiyor .yaptığı yanlış seni üzdüğünü bile bile hala bağını koparmıyor kızdan .büyük ihtimalle hoşlanıyor zaten eskidende çıkma teklifi etmiş neyse senin yapıcak birşeyin yok kızla konuş diyeceğim ama oda gelicek eşine anlatıcak karın bana böle böle dedi diye o zaman .düşüncesiz bir eşin var vede kurnaz kanka ayağı yapıyor bide kızda bence kötü niyet yoktur zaten isteseydi zamanında çıkardı adamla .

ay uyuz oldum şimdi o kıza...
eşinle mutlaka konuş....
böyle şey olmaz...

çok sacma ya :44:
babası ona emanet etmıste , kımsesı yokmus da muş muş:20:
kadını cek kenara konus tehdıt et gerekırse
bu sacmalıga bırının son vermesı lazım

arkadaşların hepsi çok güzel yazmışlar, bana yazacak bir şey kalmamış.

teselli olacaksa benim başımada benzeri bir olay geldi.
bende nişanlanmak üzereyken böyle bir kankası vardı. bir zamanlar ona çıkma teklif etmiş kız kabul etmemiş... kız ne zaman sevgilisinden ayrılsa benimkini aramış, benimki de onu gezdirmiş, eğlendirmiş, kız başka bir sevgili bulana kadar... tabi bunların hepsi arkadaşlık adı altında oluyor. erkekler nedense kızlar gibi kapıyı sert kapatmıyorlar, hep aralık bırakıyorlar. birkaç kez karşılaştık, hiç konuşmadım, suratımı astım, evlendikten sonra evime gelmek istedi kabul etmedim. çok yüzsüz...

o bayan hakkında fazla konuşma, çünkü ters teper. giyin süslen. yeri gelirse eşine şöyle birşey diyebilirsin, madem babası türk adetlerine göre eşine emanet etmiş onu, türk adetlerine göre de bekar bir bayanın evli bir erkekle böyle samimi tarzda konuşması doğru değil. çevreden yanlış anlaşılır diyebilirsin.

aynisiniyasadim caanim yasadim biktim artik yol sacini başini cok yuzsuz olurlar boyleleri evine gelir eşinle arani bozar gider sende uzuldugunle kalirsin

hamile halinle bunu nasıl kaldırıyorsun çok üzüldüm ben olsam aklımı kaçırırdım

arkadaşların hepsi çok güzel yazmışlar, bana yazacak bir şey kalmamış.

teselli olacaksa benim başımada benzeri bir olay geldi.
bende nişanlanmak üzereyken böyle bir kankası vardı. bir zamanlar ona çıkma teklif etmiş kız kabul etmemiş... kız ne zaman sevgilisinden ayrılsa benimkini aramış, benimki de onu gezdirmiş, eğlendirmiş, kız başka bir sevgili bulana kadar... tabi bunların hepsi arkadaşlık adı altında oluyor. erkekler nedense kızlar gibi kapıyı sert kapatmıyorlar, hep aralık bırakıyorlar. birkaç kez karşılaştık, hiç konuşmadım, suratımı astım, evlendikten sonra evime gelmek istedi kabul etmedim. çok yüzsüz...

o bayan hakkında fazla konuşma, çünkü ters teper. giyin süslen. yeri gelirse eşine şöyle birşey diyebilirsin, madem babası türk adetlerine göre eşine emanet etmiş onu, türk adetlerine göre de bekar bir bayanın evli bir erkekle böyle samimi tarzda konuşması doğru değil. çevreden yanlış anlaşılır diyebilirsin.

olmazmi gelmek istemezmi hiç gelip huzurunu bozmaya can atarlar birde sana sizhep miboylesiniz der eşine de farkli sorarlar izliyomusunuz bilmem ama eve dusen yildirim diye bir dizi var ayni onun gibi bu durum guzel giyinmek fayda etmiyo emin ol yuzune bakip pişkin pişkin gulmeleri deli ediyo

YUH o optugu dudaklarini yirtartim o kizin.ben esimin musterisiyle havadan sudan konusmasina katlanamiyorum.once o kizi sonra herifimi paralardim.

İnsanlar evlendiler diye tamamen eviyle dünyası sınırlı diye bir durum yok..Böyle bir şey olmasıda mümkün değil zaten...Bence çok fazla bu konuya yoğunlaşmayın; sadece takipte kalın...Kız yurtdışında olduğu için biraz rahat olabilir; eşinizle karşılaştığında yanağından öpmesi sarılması çok da abest değil...Eşiniz sizi tanımadan önce de o kızı tanıyordu ve en önemlisi onu sevseydi siz kendisinin eşi olmazdınız. Bu konularda sakin olmak, hırsla hareket etmemek çok şey kazandırıyor. Bence o kızın eşinize bir ilgili olsaydı da baştan olurdu. Aralarındaki ilişkinin arkadaşlıktan çıkması çok zor...

İnsanlar evlendiler diye tamamen eviyle dünyası sınırlı diye bir durum yok..Böyle bir şey olmasıda mümkün değil zaten...Bence çok fazla bu konuya yoğunlaşmayın; sadece takipte kalın...Kız yurtdışında olduğu için biraz rahat olabilir; eşinizle karşılaştığında yanağından öpmesi sarılması çok da abest değil...Eşiniz sizi tanımadan önce de o kızı tanıyordu ve en önemlisi onu sevseydi siz kendisinin eşi olmazdınız. Bu konularda sakin olmak, hırsla hareket etmemek çok şey kazandırıyor. Bence o kızın eşinize bir ilgili olsaydı da baştan olurdu. Aralarındaki ilişkinin arkadaşlıktan çıkması çok zor...

nasil bir mantiktir bu iyi ozaman bende 10 yillik tanidigim opiyim sarilayim ne ala memleket:47: evet insanlar evlendimi yaptigina dikkat etmek zorunda kadinda erkekte herkez kafasina eseni yapsaydi evlilik denen kurum olmazdi!

evli adamın bayan arkadaştan kankası mı olurmuşşş hiç duymadım böyle şey! kesinlikle kesin ve sert bir dille eşinide o kızıda uyarmalısın saçmalığın daniskası emanetmişşş elin herifine kızını emanet eden baba zaten bir tuhaf ayrıca eşin o kıza teklif etmiş ve sen birşey yok gibi davranamazsın çok haklısın sinir olmakta bence bu duruma dur demen lazım en kısa zamanda :31:

Son düzenleme:
sizin yerinize ben burda sinir kırizi geçirdim o ne rahatlık öyle .. :21:

Back
X