ben bu kizdan nasil kurtulacagim

buna benzer bir durum benimde başıma gelmişti ben türkiyedeyim eşim istanbula izine geldiğinde burda arkadaş ortamında bir bayanla tanışmışlar benim gözümden kaçarmı hemen farkına vardım gece 3 2 kadın sürekli mesaj atıyor ben bazı zamanlar çaktırmadan eşimin telefonunu kontrol ediyorum yurtdışında kullandığı telefona kadar baktım kadını numarasını orayada kaydetmiş bir gece eşim uyurken yine mesaj geldi eşimin telefonuna baktım o bayan yine eşimi çağırıyo gel arkadaşlar burda filan diyo sabahı sabah ettim sabah 7 kaldırdım eşimi ne bu diye yok öyle bişey filan dedi ben dururmuyum nede olsa eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım kalk dedim mahkemeye gidiyoruz boşanıcaz eşimde artislik yaptı tamam gidelim dedi mahkemeye gitik boşanma davasını açtık 3 gün sonrasına gün verdiler 3 gün sonra mahkemede eşim geri bastı boşanmak istemiyorum dedi o kadınıda aradım5 sene önce medeni bir şekilde konuştum uyardım.... eşim türkiyeye kesin dönüş yapınca 11 ay önce yine bir gece eşimin teline mesaj yine bana denk geldi artık kadını numarasını beynime kazımışım baktım yine aynı kadın ertesi sabah eşime sordum telei eline verip bu ne diye vallahi bilmiyorum dedi haberim yok kocamla bir kavga ettik bu esnada boş da durmadım hemen o kadını yine aradım ben seni 5 yıl önce uyardım n daha ne halt yemeye msj atıyosun kocama ya işte evleniyodum o yüzden düğünüme çağırmak için atmıştım o mesaji filan dedi bende dedimki sen evli barklı adamlara gecenin 3 ünde mesaj atma hakkını kimden alıyosun bu adamların eşleri var ne yüzsüzsün kim veriyo sana bu cesareti eşinle olan samimi arkadaşlığızdan alıyorum o yüzden rahat davranıyorum dedi pişkin pişkin bende dedimki sen rahat davranmaya devam et ben boşanma davasını açtım numaranıda savcılığa verdim sanada dava açtım dedim ben böyle deyince şuan meşgulum ben sizi sonra araım dedi hala arayacak kadını aradığımı kadının söylediklerini aynen eşime söyledim eşim çıldırdı siz zaten dost olmuşsunuz bana niye soruyosun mademki ondan herşeyi öğreniyosun zaten dedi şimdi o kadınının isimi geçince dümdüz gidiyor ağzına geleni sayıyor ha bu arada eşimle kavga edince birde evden kovdum kocamı bu kadın yüzüne 3 gün sonra gelince tekrar kovdum eğer devam edeceksen gelme bu eve dedim ya yok öyle bişey diye ortağı filan araya girdide öyle eve aldım arkadaş filan anlama ikisinide oyarım banada bir arkadaşım demişti ikisini birbirine düşür diye bence bu taktik yararlı

:46: :46: :46: kutluyorum sizi..

benimde başımda böyle bi mesele var.eşimle kızın iş yeri karşı karşıya.arkadaş ayagına telefon vermişler,eşim kıza iş ayarlamış (benim eşim sanki işkur) .eyvallah mesajlaşmışlar yakaladım numarasını telde aradım kızı,ben abi diyorum ona diyo iş için verdim numarayı falan dedi .tartıştık boşanma noktasına geldik bizde.ertesi gün internetten arama dökümlerine baktım eşimin çagrılaşmışlar kızla.bi kavgada burdan.anlatırken bile başım agrıdı ya.şuan sakiniz bi yakalarsam kötü olacak bu defa ama

Nikah defterine imzalar atıldımı karşı cins kankalara yol verilir.Ölümüne kankalık varsa hadi mesafe konur, ayar çekilir.
bizimkinin rehberinde bir sürü bayan ismi var bilge,mehtap,artaç ama hepsi tencere tava firması ... bu kadın kim diyecek oluyorum,kalıyorum öylece...

Back
X