- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.831
- 798
- 35
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Kaç yaşında?
Yapmış bir hata
Güzelce kulağını çekin bir daha yapmaması için söz alın
Bence onu iyice korkutmalısınız. Bunu size rahatlıkla yapan başkasına hayli hayli yapar diye düşünüyorum..
Elim yazmaya gitmedi ama evet resmen hirsizlik yaptiİyice bir burnunu sürtmeniz lazım. Kardeşiniz de olsa yaptığı şeyin ne olduğu değişmiyor ne yazık ki; hırsızlık.
Madde bagimlisi oldugunu zannetmiyorum. Calismiyor tum gun evde zaten. Ama bu paralar nereye gidiyor hic bilmiyorum.Madde bağımlılığı olabilir mi çalma sebebi? Ya da hasta mı?
Elim yazmaya gitmedi ama evet resmen hirsizlik yapti
Evet ben de bundan korkuyorum. Ben uzerine bir bardak su ictim.zaten.İnsan kardeşine konduramaz, çok iyi anlıyorum ama ne yazık ki gene de gerçek bu... Bir de hani bugün bunu yapan yarın neler neler yapar, o kısmı da var tabii.
Daha once de kardesimin oldugu gun alyamsim kayboldu. Ama ben ona konduramadigim icin oglum herhalde buldu balkondan atti falan dedim.
Evet haklisiniz. Nasil konusayim ya da ne yapmaliyim ?Canım iyi bir ders vermelisin. Kesinlikle bunu çok ufak bir konuşmayla atlatırsa daha sonra yine daha kötüsünü yapar. Bu ciddi bir hırsızlık. Yani altın çalmak,basit birşey değil.
Evet haklisiniz. Nasil konusayim ya da ne yapmaliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?