Ben bu kizi napayim !

Tavuk_suyu_

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Nisan 2015
12.939
50.831
798
35
Merhaba sevgili kk uyeleri,
Cok uzatmadan hemen konuya giriyorum. Yatak odasinda cekmecemdeki kutularin icinde 2 tane altin bilekliim vardi. Bir tanesi baya kalin digeri normal kalinlikta. Bugun bi baktim kutuda yok. Yerinde kalin bilekligime benzer sahte bi bileklik var. Sok oldum. Esimi aradim soyledim.
Dusundum sadece kiz kardesim gelmisti.
Kiz kardesime msj attim. Bilekligim kaybolmus yerinde sahtesi var dedim. Polise sikayette bulunmaya gidiyorum dedim. Sonra kimseye soyleme abla ben aldim dedi. Basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Babama asla soyleyemem kalp hastasi babam. Allah korusun hastalanir. Esim de bosver artik diyor.

Kizlar ben ne zaman zorda kalsa kardesim hep yardimci oldum. Nasil boyle bisi yapti aklim almiyor. Yarin gel konusalim dedim. Ne diyeyim ben bu kiza allah askina

Bence onu iyice korkutmalısınız. Bunu size rahatlıkla yapan başkasına hayli hayli yapar diye düşünüyorum..

Daha once de kardesimin oldugu gun alyamsim kayboldu. Ama ben ona konduramadigim icin oglum herhalde buldu balkondan atti falan dedim.

İnsan kardeşine konduramaz, çok iyi anlıyorum ama ne yazık ki gene de gerçek bu... Bir de hani bugün bunu yapan yarın neler neler yapar, o kısmı da var tabii.
Evet ben de bundan korkuyorum. Ben uzerine bir bardak su ictim.zaten.
Ama baskasi asla affetmez

Daha once de kardesimin oldugu gun alyamsim kayboldu. Ama ben ona konduramadigim icin oglum herhalde buldu balkondan atti falan dedim.

Canım iyi bir ders vermelisin. Kesinlikle bunu çok ufak bir konuşmayla atlatırsa daha sonra yine daha kötüsünü yapar. Bu ciddi bir hırsızlık. Yani altın çalmak,basit birşey değil.

Canım iyi bir ders vermelisin. Kesinlikle bunu çok ufak bir konuşmayla atlatırsa daha sonra yine daha kötüsünü yapar. Bu ciddi bir hırsızlık. Yani altın çalmak,basit birşey değil.
Evet haklisiniz. Nasil konusayim ya da ne yapmaliyim ?

Evet haklisiniz. Nasil konusayim ya da ne yapmaliyim ?

Bence ilk başta hangi sebeple böyle birşeye cüreet ettiğini sor,çok ihtiyacın varsa bana söyleseydin zaten yardım ederdim ama bu durum çok farklı,ben kesinlikle böyle birşeye göz yummayı düşünmüyorum eniştene de söyledim kendisi de çok kızgın ve polise gitmem gerektiğini düşünüyor diyin. Ve o çaldığını geri ödemesini söyleyin aksi taktirde kesinlikle şikayetçi olacağınızı söyleyin. Bunu daha sonra yapmaması için o ödemeyi kesinlikle yaptırmalısınız.

Hırsızlık...
Umarım bunu huy haline getirmez diyecektim ki daha evvel de yapmış, yazmışsınız. Ne diyeyim çok zor insan bir daha evine sokmaya zorlanır. Tek tavsiyem bir daha çok fazla eşinize duyurmayın böyle olaylarınızı, ne olur ne olmaz...
Şimdilik eşinizin bilmesi şu durumda iyi, eniştesinin biliyor olmasından belki biraz utanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…