Ben bu kizi napayim !

Tehdit edildiğine ihtimal vermiyorum açıkçası.
Yerine sahtesi yapılmasa daha hafif yorum yapacaktım. Şeytana uymuş gençtir düşümememiştir falan diyecektim. Ama yerine sahtesini koymak ne demek. Bildiğin programlamış.

Evet resmen planlamis. Sahtesi de hic benzemiyor ki

Belki size acımasızca gelir ama ben polise şikayet ediyorum diye tehdit ederdim.
Paralar nereye gitmiş söylemezse de gerçekten şikayetçi olurdum.
İpler kopmuş zaten , benim malıma göz diken bacım başkasına neler yapmaz.

Ben açıkçası uyuşturuducan şüpheleniyorum.. inşallah öyle bir durum yoktur ama genelde böyle korkusuzca hırsızlık yapanlar genelde uyuşturucu bağımlısı oluyor. Bide kendine birşey almıyorsa daha da şüpheci bir durum. Yada bir belaya girmiştir tehtid ediliyordur.

Mutlaka altında farklı bişey vardır okadar orayı nasıl yiyebilir

Polise sikayet edicem deyince itiraf etti zaten. Gercekten de sikayet etmem asla.
Babamin annemin haberi yok. Onlara soyleyemem. Babam kalp hastasi ve riskli bi durumda. Babami dusunmek zorundayim.

Ne için alıyomuş ondan emin olun yani bi insanı ne kadar yoklukta olursa olsun hırsızlık yapmamalı. Madde kullanımı filan olabilir mi gözlemlediniz mi?

Ne için alıyomuş ondan emin olun yani bi insanı ne kadar yoklukta olursa olsun hırsızlık yapmamalı. Madde kullanımı filan olabilir mi gözlemlediniz mi?
Gozlemlerime gore madde kullanimi yok. Eski bi erkek arkadasi vardi. O cocuktan sonra boyle degisti. Acaba aralarinda birsey gecti de o mu tehdit ediyor diye dusunuyorum.

Canim hic iyi degilim kendimde degilim gercekten. Yarin soz anlatcam abla dedi.
Bana soylese kendim bozdurur yine verirdim.
Allah yardımcın olsun, zaten sıkıntılı bir dönemdeydiniz yanlış hatırlamıyorsam, inşallah her yönden feraha erersiniz. Allah kardeşini de doğru yola iletsin inşallah.

Abooo annesinin ablasinin altinlarini calan bize neler yapmaz allhim sen bu gibi insanlardan bizleri koru

Gozlemlerime gore madde kullanimi yok. Eski bi erkek arkadasi vardi. O cocuktan sonra boyle degisti. Acaba aralarinda birsey gecti de o mu tehdit ediyor diye dusunuyorum.

Olabilir belki birine veriyodur ama baya planlı yerine sahtesine koymak filan iyi bi düşünün huy edinmiş yani önceden de çaldıysa mantıklı bi sebebi olamaz ama kendince sebebi size akılcı gelmezse polise gidicem demekten vazgeçmeyin. 20 yaş az değil ihtiyacu varsa çalışabilir abladan çalmak çok kötü bişey

bence telefon kapatilmis fatura icn daha once de benzeri yasanms bi sure sonra tekrar ayni hatayi yapms cok bariz tehdit bence... tlf birni bulmus epey konsms sonra is tehdite donmus mecbur kapattrms adam baska yerden ulasinca tekrar mecbur kalms yine alms gbi geldi... madde oldgnu hic sanmam evden ckmayan kiz madde bagmlilari pek eve bagli olmuyor zaten tuzak her turlu kullaniliyor... ama sen anneme babama diyemem dersen o da dogruyu soylemez bir bahame daha uyduruverir sakin sakin sakin konsma kesnlikle cok sinirli ve onu silmis gibi kionus anneme babama herkese gdycm esim hattina da bakacak dava acacak adam akilli anlat yardim edlck kapatlck borcn varsa kapaltlm aldiklarni getr de biri tehdit mi edyor de sonrada neyse polis zaten cozer yazik daha isi girmeden sicilinde kirlenecek seklinde konusursan kendi kendne dokulur

Bunun bir cezası olmalı bana göre hani almış gitmiş olayı değil yerine sahtesini koyduğuna göre çokta masum değil

Ee geri getirsin satmış mi ?

Muhtemelen satmistir diye dusunuyorum. Yarin gelecek konusacagiz bakalim naomis yarin anlatacak.

Evet bende boyle dusunuyorm. Hattini kapattirdi cunku. Sosyal medya falan da kullanmiyor. Eski erkek arkadasindan supheleniyorum. Herhangi birsey yasandi da o mu tehdit ediyor diye.
O benim kardesim . Ona yardim etmek istiyorum zaten. Amacim fiden 2 bilekligimi geri almak degil. Kardesimi kurtarmak tek derdim.

Çok net ve acı verici bir ders almasını istiyorsan tekrar etmemesi için önce en yakın karakola git durumu anlat şikayetçi değilim zaten bana itiraf etmesini istiyorum tehdit mi alıyor madde bağımlısımı sorun neyki aldı acaba diye ama sanki şikayet etmişim gibi bir kaç saat tutsanız burda fln de ( saçma mı karakolda böyle birşeyi kabul eder mi bilmiyorum ama ben olsam kardeşimin iyiliği için denerdim) sonra tut kolundan götür gidene kadar birşey demezsin gidince alsınlar bir iki saat misafir etsinler çıkartıncada hastaneye götür tahlil yaptır yada önce tahlil yaptır sonra götür bak işte o araya duruma fln itiraf eder doğruyu öğrenirsin bu arada ve ona göre yol çizersin gözü korlar birdahaki yapmaz yoksa itiraf etsede gözü korkmadıktan sonra paraya sıkışınca yine yapar bu sefer sizden çalmaz elden çalar

haklisin ama tehdit etmeden bilemezsin sicilin kirlenecek daha ise girmedin ne yazikki onlari bana getr yada polis bulur zaten die soguk kai br sekilde konusrsan kullandigi yeri ve nedenini sana aciklayacaktr ama lutfen icin sizlamasin bunu yaparken duygularnu kapat cok zor biliyorum ama kardesin icn bunu yapmak zorundasn belliki itiraf edemeycegi bir tehditin icinde ve caresiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…