• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu kizi napayim !

Olabilir belki birine veriyodur ama baya planlı yerine sahtesine koymak filan iyi bi düşünün huy edinmiş yani önceden de çaldıysa mantıklı bi sebebi olamaz ama kendince sebebi size akılcı gelmezse polise gidicem demekten vazgeçmeyin. 20 yaş az değil ihtiyacu varsa çalışabilir abladan çalmak çok kötü bişey

Calmanin hic bir hakli yani zaten yok. Isteseydi ben kendim bozdurur yine verirdim.
Tek derdim kardesimi kurtarmak. Giden 2 bileklikte falan degil gozum.

Bunun yapan kişi bir başkası değil de kardeşiniz diye durumu hafifletmez. Bu apaçık hırsızlık. Daha önce de yapmış böyle şeyler. Şimdi nasıl güveneceksiniz. Çok zor bir durum tabi yine de kardeş sonuçta. Ama gözünü korkuttun iyice bi.

haklisin ama tehdit etmeden bilemezsin sicilin kirlenecek daha ise girmedin ne yazikki onlari bana getr yada polis bulur zaten die soguk kai br sekilde konusrsan kullandigi yeri ve nedenini sana aciklayacaktr ama lutfen icin sizlamasin bunu yaparken duygularnu kapat cok zor biliyorum ama kardesin icn bunu yapmak zorundasn belliki itiraf edemeycegi bir tehditin icinde ve caresiz..

Ogrenene kadar zaten tehdit edicem . Polise giderim falan diyecegim zaten.

Çok net ve acı verici bir ders almasını istiyorsan tekrar etmemesi için önce en yakın karakola git durumu anlat şikayetçi değilim zaten bana itiraf etmesini istiyorum tehdit mi alıyor madde bağımlısımı sorun neyki aldı acaba diye ama sanki şikayet etmişim gibi bir kaç saat tutsanız burda fln de ( saçma mı karakolda böyle birşeyi kabul eder mi bilmiyorum ama ben olsam kardeşimin iyiliği için denerdim) sonra tut kolundan götür gidene kadar birşey demezsin gidince alsınlar bir iki saat misafir etsinler çıkartıncada hastaneye götür tahlil yaptır yada önce tahlil yaptır sonra götür bak işte o araya duruma fln itiraf eder doğruyu öğrenirsin bu arada ve ona göre yol çizersin gözü korlar birdahaki yapmaz yoksa itiraf etsede gözü korkmadıktan sonra paraya sıkışınca yine yapar bu sefer sizden çalmaz elden çalar

Karakolu flan kariatiramam ki hem hangi karakol kabul eder ki boyle bir seyi ?
Hakkinda islem falan yapilmasini istemiyorum ki. Sadece bu paralari nereye kullaniyor ? Tehdit mi santaj mi ne icin..
Yarin anlatacagini soyledi bakalim.

Bana 2 bilezik borcu oldugunu , calisip kazanip o borcunu derhal odemesi gerektigini , kardesim de olsa yaptiginin o agir sifati degistirmeyecegini soylerdim..

Aramizi duzeltmek ona tekrar inanmam icin bunlari yapmali

Ben kardesime guvenemiceksem kime guvenicem derdim ...

Bunun yapan kişi bir başkası değil de kardeşiniz diye durumu hafifletmez. Bu apaçık hırsızlık. Daha önce de yapmış böyle şeyler. Şimdi nasıl güveneceksiniz. Çok zor bir durum tabi yine de kardeş sonuçta. Ama gözünü korkuttun iyice bi.

Ilkinde affetti babam telefon faturasi baya birikmis ve icralik olmus o yuzden aldim dedi. Genclik hatasidir bidaha yapmaz diye dusunmustuk acikcasi.
Tabi guven konusuna gelince. Bir daha guvenebilecegimi zannetmiyorum.

Tatli dille konusun soylemesi icin allah korusun madde bagimliligi olabilir. Bi daha ihtiyaci oldugunda direkt sizden istemesini zaten vereceginizi soyleyin. Ama bir daha boyle bisi yaparsa polise bildireceginizi soyleyin. Cok zor daha ergen sayilir.

Ilkinde affetti babam telefon faturasi baya birikmis ve icralik olmus o yuzden aldim dedi. Genclik hatasidir bidaha yapmaz diye dusunmustuk acikcasi.
Tabi guven konusuna gelince. Bir daha guvenebilecegimi zannetmiyorum.
İnsanın kardeşine güveni kaybetmeai çok kötü. ne desem ne akıl versem bilemedim

Bana 2 bilezik borcu oldugunu , calisip kazanip o borcunu derhal odemesi gerektigini , kardesim de olsa yaptiginin o agir sifati degistirmeyecegini soylerdim..

Aramizi duzeltmek ona tekrar inanmam icin bunlari yapmali

Ben kardesime guvenemiceksem kime guvenicem derdim ...

Yok soyledim zaten cok zor oldu soylemem ama soyledim. Yaptigin hirsizlik dedim. Benim evladim icin ayordigim bileklikleri sen ne hakla alirsin diye biraz hakaret ettim. Yarin anlatacagini kurusu kurusuna geri verecegini soyledi bakalim.

Tatli dille konusun soylemesi icin allah korusun madde bagimliligi olabilir. Bi daha ihtiyaci oldugunda direkt sizden istemesini zaten vereceginizi soyleyin. Ama bir daha boyle bisi yaparsa polise bildireceginizi soyleyin. Cok zor daha ergen sayilir.

Ben elimden geldigi kadar hep destek oluyordum. Isteseydi kendim bozdurur yine verirdim. Ama beni boyle bir konuma dusurdugu icin cok kizginim. Kendimi kandirilmis gibi hissediyorum. Yarin tek tek konusacagim zaten.

Bence ona psikologa gidersen şikayetçi olmayacağım deyin
Psikologa gitsin bu ilk değil diyorsunuz

Tedavi olması lazım. Tedavi olmazsa bir daha evinize sokmayın derim. Ayrıca kardeşin çok küçük filan değil doğruyu yanlışı bilecek yaşta.

Tedavi olması lazım. Tedavi olmazsa bir daha evinize sokmayın derim. Ayrıca kardeşin çok küçük filan değil doğruyu yanlışı bilecek yaşta.
Yasi kucuk degil zaten 20 yasinda. Bunun yanlis birsey oldugunu bilmesi gerekiyor kesinlikle. Caresizlikten mi yapti acaba sacma saban birsey icin mi onu ogrenecegim once.

Yasi kucuk degil zaten 20 yasinda. Bunun yanlis birsey oldugunu bilmesi gerekiyor kesinlikle. Caresizlikten mi yapti acaba sacma saban birsey icin mi onu ogrenecegim once.

Bence ailecek sert tepki verin belli ki önceki olayda tepkiniz yeterli olmamış. Gerekirse part time ise girsin maaş kartını da size versin. Telefonunu faturalı değil kontörlü kullansın. Ya para harcamayı bilmiyor ya da yanlış birşeyler yapıyor ya da kliptomani hastası...

Onu koruduğunuz sürece bu davranışı istemeden desteklemiş olacaksiniz.
Zor bir durum ama bir şekilde yaptığıyla yüzleşmesi gerekiyor.

Eğer üstünü kapatırsanız cesaret vermiş olursunuz nasıl olsa unutuluyor gibi, olayı büyüttünüz diyelim bu sefer rezillik. Çok zor bi durum :(
Daha önceki gerekçesi neydi acaba bi bağımlılığı falan olabilir mi?
Bide yerine sahte bilezik koymayı planlayacak kadar sistemli ama kusura bakmayın da sahtesiyle gerçeğini ayırt edemeyeceğiniz sanacak kadar saftirik biri.

Sebebi her ne olursa olsun asla olmaması gereken birşey bu çocuğumu hasta ölecek açlıktan can vermek üzere mi çaresizliği ne olabilir

Baya sahte altın bileklik almış gelmiş planlı şekilde evinize

Sizi üzmek için yazmıyorum koruma gudunuz çok yoğun bu davranisiniz zarar verir bu gibi olayda oturup dinleyip ikna olmak yerine hiç bir sebebi olamaz deyip direk psikologa gidiceksin yoksa polise şikayet edicem buna göz yumamam demelisiniz

Yalvararak çok ağlayacak yumusamayin size bunu yapan başkasından neler almıştır ... Annenize de soylemelisiniz bunu

Back
X