Esim surekli yaptıgım herseeyde kusur buluyor, yaptıgım yemekler gayet guzelken o begenmıyor. Bisi yapmaya ugrasıyorum surekli elestiriyor. Tamm belki damak tadına hitap etmiydrbama gonul yapsın istiyorum azcık.artık bu konu beni cok yıldırıyor. Kendi yaptıgından baska hicbisi begenmiyor . Herseyin en dogrusunu o biliyor sanki.. cokkkbunaldım artık takdir gormek ve biraz sımartılmak istiyorummmmm.
Esim surekli yaptıgım herseeyde kusur buluyor, yaptıgım yemekler gayet guzelken o begenmıyor. Bisi yapmaya ugrasıyorum surekli elestiriyor. Tamm belki damak tadına hitap etmiydrbama gonul yapsın istiyorum azcık.artık bu konu beni cok yıldırıyor. Kendi yaptıgından baska hicbisi begenmiyor . Herseyin en dogrusunu o biliyor sanki.. cokkkbunaldım artık takdir gormek ve biraz sımartılmak istiyorummmmm.
daha önceki konunu hatırlıyorum, evin girisini siliyordu ayakkabıyla giymene kızmıstı, çöp kutusu leke olur öyle yıkanmaz demisti; simdi de yemekler... eşin belli ki becerikli bir adam. kendi işini kendi yapabilecek duzeyde fakat bu seni kırmasına ya da hakarete varacak sekilde konusmasına izin verecegin anlamına gelmez.
bir de sen uzulunce hemen bosver diyip sarılıyordu sana. hatta duzenli olması takıntılı olması hakkında konusmustuk, psikatriye gidecektiniz. sonuc noldu?
hala o konuda konusmadıysan;
al karsına "sakince" konus. ama olay anında degil ki tartısmaya donmesin. seni nasıl kırdıgını, bu davranıslarının nasıl seni uzdugunu vs anlat. kesin ben bilirim havasıyla devam edip seni suclayacaktır cunku bunu egosuna saldırı gibi hissedecek. o yuzden biraz alattan alarak ve huyuna giderek yer yer onu overek paylas sikayetini.
belki biraz olsun ozen gosterir haraketlerine. ve ona benzer seyleri yaptıgı zaman o konu ozelinde degil bak o konustugumuz seyi tekrarladın de ki farkına varsın genel olarak boyle davrandıgının.
eger diyorsa ki degisemiyorum, ben de farkındayım ama elimden gelmiyor. doktor meselesini ac. beraber gidelim benim de ihtiyacım var de. bakalım ne diyecek...
Canim koy tabagi önüne kendi önüne de al...
Himmm bayildim ya çok güzel olmuş bu sefer diye ayila bayila ye..çok mutluyum ya seviyorum böyle keyifli yemek yemeği de.. Ama sirf inat olsun diye yapma keyifli ol gerçekten de takma...
Eğer ben begenmedim derse de aa neden askim ya halbuki ben çok beğendim ve cok degisik olmus bu sefer çok severek yiorum ama sen begenmediysen istersen baska bir şey pisirebilirisin askim de...
Mesela sildigin yeri beğenmiyor benim içime siniyor bu şekilde askim ne kadar zitiz ya ama seviyorum bizi de..
Gram takma senin onu dinlemediğini ve takmadigini görünce elbet bir gün vazgecektir. Ama önüne yemek koyup ay ne dicek begemecek mi diye gözünün içine bakarsan daha çok cekersin azicik havasini al derim
Evet becerikli bir adam ozellikle ev isleri konusunda. O da kırıldıgımın farkında, ama hala bu konularda haklj oldugınu dusunuyor. Tmm kabul edıyorum dikkatsizim ama beceriksiz degilim aksam misafirlerimlz geldi. Fakay kadın tokasını bize getirdigi posetin icine bırakmıis ben dw cips ve keki cıkaardım ama orda toka oldugunu gormedim. Cıkrken kadın dedi esimde benim askım oyle seylere bakmaz dedi. Ben de ne bilim posette toka olabilecegini dedim. Bunun gibi seyler okdr cokki. Psikiyatrıye gitmeyi soledim tmm bigun gideriz dedi ama hic gun solemedi simdi hatırlatsaam simdi sırası degil dicek billyorm. KOnussam da hep kendini haklı buluyor
sanki evde kaynanayla hayat geciriyormussun gibi oluyor... biliyorum o duyguyu.
psikiyatri konusunu tekrar gundeme getir; onun huylarını iyi biliyorsun aslında, bir sekilde ikna edersin.
diyeceklerinden de korkma, zaten su an huzursuz bir ortam var, bu sefer de konunuz doktor olsun, en azından faydalı bir tartısmanız olur. ayrıca gideceginiz gunu neden o belirliyor? isteyen sensin o boyle bir sorun gormuyor ki ustune dussun bu konunun... şu gun gidelim mi diye ona teklif sunarak git
Su anda konusmak inan icimden bilebgelmiyor kuzenm gideli 3 saat oldu tek bir kelime dahi konusmdm elimi yakmıstım neden acele ettin dedi ben de ettim iste. Diyip kestirip attım.o kadr. Su anda cıkıp yurumek aglmk istyrum amabuna izin vermeywcegini biliyorum. Halbuki o kdr cok Tatil gelsin kocama kavusayım die beklıyodumki ama bunun icin bekliyrmusum demk.
akşam biraz konuştum yatarken kırılyorum anla beni hatır için dedim bak ben tek başıma yemek yiyeıyorum yavaş yavaş olr dedim. yemicem diye inat etti ben de lütfen dedim..sonra bana sen yemek yapma yapamıosun dedi. sonra kıvırmaya başladı ben zaten akşamlarrı yemiycem kilom almış başını gidio dedi, sen kendine yap ye dedi. Ben de gerçekten beni çok üzüyosun ve bunu sadece bana yapıyosun dedim. o arada bir laf söledi cok zoruma gitti. yarım akıllı gibi. sonra zaten senn dediin gibi çıktım üst kata ağladım..sonra geldi yanıma hadi gel üşüceksn orda diye çağırdı, sarıldı hiçbişi yokmuş gibi.. bu kdr üzülme kanser olucaksn dedi.... yaptıklarında o kdr cok çelişki hissediyorumki yoruldum artık.he psikolog konusunuda açtim sen git ben gitmicem dedi......olurda, her seyi yap kır dök ama içine atma... biriktirdiklerin bir gun cok fena patlar,
eviniz iki katlıydı sanırım, yukarı cık agla biraz yalnız kalmak istiyorum de. cunku elini yakman vs soru sorduguna gore e senin bu tepkilerini biriken bir kalp kırıklıgı degil anlık trip oldugunu sanıyordur muhtemelen. su an ofken cok taze, biraz soluklanıp kafanı dagıtmaya ihtiyacın var, bahce falan yok mu? en azından balkonda otursan iyi gelir belki
canım en sevdiği yemek tavuk suyunaa hazır çorba yapıcan..ona bile bi kulp buluyo illa..artık yapsmmı yapmasammı die düşünyorum. senn dediğin gibi dese ben de anlarm tuzu eksik, salçası eksik bilmem ne die..ama ne bilim işte tadı tuzu yok diyo..birde yemek seçio salçalı yemez, ben mantı yaparım yemez sevmem der am başkası yapar yer. hadi bazı yemekleri yapamıyorm hak verıyorum ama mantı ya onuda yapamıycak değilm ya. hazır mantı kaynat üstüne sos..oncellikle seni cok iyi anladigimi soylemk istiyrm.ayni seyleri bende nisanlimla yasadim.2 yildir birlikte yasiyoruz ilk yil bu problemi bana cok yapti.onceleri yemegimi begenmedigi icin cok uzuldum kendimi yedim bitirdim adam agzina lokma koyuyo ben takip ediyrm acaba ne dicek dicek diye:)ama sonralari cok kasmamaya basladim.dedimki benden bu kadar ben annemden boyle ogrendim bu kadarini yapabiliyorum!hee bana dersenki hayatim yemegin tuzunu az salcasini fazla su bu vs.sole onuda dikkate alirim dedim!sonrada yawas yawas bu durumu astik.sana ilk tavsiyem bu konuyu bu kadar kafana takma ve kocanin en sewdigi yemek neyse onu cok ii yap gerisi idare etsin yeter:)ara ara en sewdiginden bi bomba patlatirsin ustune de o istemedn bi kahva arkasindan bi meyve tabagi oooo kapak olur valla ona:))
bu onerileriim sadece kendi yasadiklarimdan kucuk ornek.baska problemleriniz vardir bilemem.ancak birbirinin sevgisine inanan insanlarin en zor sorunlari bile Zamanla asicaklarina inananlardanim.bence kendini bu kadar uzme her sey yoluna girer.sen sadece biraz relax olmaya calis ve onuda rahat birak bence ise yaricak
akşam biraz konuştum yatarken kırılyorum anla beni hatır için dedim bak ben tek başıma yemek yiyeıyorum yavaş yavaş olr dedim. yemicem diye inat etti ben de lütfen dedim..sonra bana sen yemek yapma yapamıosun dedi. sonra kıvırmaya başladı ben zaten akşamlarrı yemiycem kilom almış başını gidio dedi, sen kendine yap ye dedi. Ben de gerçekten beni çok üzüyosun ve bunu sadece bana yapıyosun dedim. o arada bir laf söledi cok zoruma gitti. yarım akıllı gibi. sonra zaten senn dediin gibi çıktım üst kata ağladım..sonra geldi yanıma hadi gel üşüceksn orda diye çağırdı, sarıldı hiçbişi yokmuş gibi.. bu kdr üzülme kanser olucaksn dedi.... yaptıklarında o kdr cok çelişki hissediyorumki yoruldum artık.he psikolog konusunuda açtim sen git ben gitmicem dedi......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?