ben bu kocayla napıcam..

Benim esim de eleştirmeyi cok sever. Guzel seyleri bile elestirir. Yemeklerimi begeniyor evlendikten sonra kilo aldı bayağı. Basak burcu olması da bir etken tabi :) Kusura bakmasın annesi iftarda bile kıymalı yumurta yapıyor. Tek yaptığı eti haslamak kolayına geliyor çünkü. Bem ramazanda cesit cesit yaptım tatlıya varana kadar. O da afiyetle yedi. Eleştirme huyunu kaynanamdan almış:) Güzel seyleri bile elestirmesi ama bayıla bayıla yemesi cok anlamsız bence sırf laf olsun diye yapıyor. Eline sağlık der mutlaka o konuda hakkını yiyemem

kafasına geçiriver tabağı sonraki yemeği kendi yapsın. niye uğraşıyorsun beğendirmek için?

Bir an konuyu ben mi actım acaba dedim benimkide öyleydi hala öyle ama eskisi kadar değil. Yıllar yıllaaar sonra begenmiyorsa yeme deyip önünden almayı öğrendim. Kalk kendin yap demeyi öğrendim. Şimdi kendi yemeğini kendisi pişirir bizim yemeğe yetişememişsse eger. Begenmiyorsa sesini eskisi gibi pek cıkaramaz yüzünden anlarım ama bu konuda baya törpüledim. Ağlama sızlama şikatey işe yaramıyor en iyisi üzüldüğünü dile getirip umursamamak. O zaman sen yap diyeceksin

Kendisi yapsın siz yeyin.

Yine bi hortlak konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…