burada pek cok konu okuyorum ama en yardımcı olmak istediklerimden birisi seninki,
cunku ne ayrılmaya deger bir neden olarak gorebiliyorsun bunu ne de mutlu huzurlu bir ev hayatı gecirebiliyorsun...
konu sadece yemek olsa yemesin aç kalsın bosver, elbet acıkınca evde kuru ekmek bile olsa pasta diyip yiyecek.
gerçekten lezzetli olmasa bile bu böyle söylenmez...
sizdeki sorun senin hicbir yaptıgını begenmemesi ama alternatifini koymak yerine de herseye tepki gostermesi... uzulerek soyluyorum ama boyle devam ederse sen mutsuz bir kadın olacakmıssın gibi geliyor ve siddetli gecimsizlikten ayrılırsanız şaşırmam.
birbirini bu kadar seven iki insan nasıl iletisim kuramaz aklım almıyor.
ona evliliginizin bu sekilde zarar gordugunu, yemegi dökersin olur biter dısardan istersiniz ya da cok biliyorsa kendi yapar ama bu davranıslarının yemek konusu dısında genel oldugunu vs konustun mu?
yoksa diger benzer konular çözüldü mü?
bir de yemeyecegim diye inat ediyorken psikologu kabul etmemesi normal, ben gitmicem demesi de yine aynı inattan zaten.
canım işte ben de buna üzülüyorum o kadar etten büften sorunlarımız varki hani rahat batıyor derler ya öyle...evet bende kendimi mutsuz hatta bazen boşanmış biri olarak bile düşünmyor değilim.. beni sevdiğini biliyorum ama bzen bu kdr ufak şeylere takılınca sevıyo olsa yutardı diyorum...ve kırgın olduğum zamn onun için, kendim için bir şey yapmak gelmiyor. sabah öptü beni normalde kalkar kapıdan uğurlardım bu sabah bunu yapmadım ve kırgın olduğum tüm sabahlar..
Davranışlarının genel olduğunu dün akşam konuştum bu misafir olayından sonra ama dedi dikkatsizsin, dedimki hep beni suçluyosun düşün dedim ben öyle poşete toka koysam sen baana tokanın poşette ne işi var demezmisin..ama kabullenmiyor..çünkü gözündeki ben dikkatsiz ve pratik değil.üzüldüğümü biliyor ..o yüzden ne yapıcağımı bilmiyorum..bişiler için çaba sarfediyorum, diyorsunuz ya kasma kastıkça daha cok sanki göze batıyorum...bu akşam yemek yapmasam diyorum e ben ne kadr ertelersem bu sorunlar o kdr olucak. artık inadından yemeğimden yiyeceğini de sanmıyorum..